Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:18:58
|
|
|
|
majakla
|
Sami - pa spet!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:19:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vidim,da me nobena ne šlivi 5 postov. Grem brat pa spat. Nočko! Cuker pado. Ooo Ly sledi. Spet nič jasno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:20:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako se pa jaz vidim? Hm... Ne rabim več delat za denar ampak zgolj zaradi svoje želje. Delam z otroki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami (ki po mojih izkušnjah izhajajo ali pa jih vsaj potencira nespodbudno ali celo ogrožujoče domače okolje) in jim vsaj za pikico olajšam, polepšam nekaj otroških trenutkov. In popoldan sem s Tinejem in možem na vrtu (imamo svojo hišo) in sem neskončno hvaležna in srečna, ker ju imam. No ja, to bom morala malo prej speljat, pri 50-ih bo kvečjemu kakšen vnuk z mano na vrtu, verjetno ne več Tinej. Lepo. Naj se ti uresniči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:21:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim za mene pa tak vete ne, kaj bom takrat...ministrca za šolstvo Asica - nimaš kaj. Kako se pa jaz vidim? Hm... Ne rabim več delat za denar ampak zgolj zaradi svoje želje. Delam z otroki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami (ki po mojih izkušnjah izhajajo ali pa jih vsaj potencira nespodbudno ali celo ogrožujoče domače okolje) in jim vsaj za pikico olajšam, polepšam nekaj otroških trenutkov. In popoldan sem s Tinejem in možem na vrtu (imamo svojo hišo) in sem neskončno hvaležna in srečna, ker ju imam. No ja, to bom morala malo prej speljat, pri 50-ih bo kvečjemu kakšen vnuk z mano na vrtu, verjetno ne več Tinej. to si pa full lepo napisala ...se vidi, da si svoj poklic izbrala s srcem Tinej ti bo pa takrat samo pripeljal vnuke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:21:28
|
|
|
|
majakla
|
Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:22:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vidim,da me nobena ne šlivi 5 postov. Grem brat pa spat. Nočko! posto ali postov...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:22:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi! ok, zdaj pa jaz tudi ne štekam več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:22:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami - pa spet! v mojih možganih živi majakla-stara fenomen sma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:24:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. vsaka čast!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:24:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako se pa jaz vidim? Hm... Ne rabim več delat za denar ampak zgolj zaradi svoje želje. Delam z otroki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami (ki po mojih izkušnjah izhajajo ali pa jih vsaj potencira nespodbudno ali celo ogrožujoče domače okolje) in jim vsaj za pikico olajšam, polepšam nekaj otroških trenutkov. In popoldan sem s Tinejem in možem na vrtu (imamo svojo hišo) in sem neskončno hvaležna in srečna, ker ju imam. No ja, to bom morala malo prej speljat, pri 50-ih bo kvečjemu kakšen vnuk z mano na vrtu, verjetno ne več Tinej. Lepo. Naj se ti uresniči. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Bambi, sem te že večx mislila vprašat, kak je bil fotošuting? pač, poslikali smo se. bomo vidli kaj bo ratalo . nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi! ok, zdaj pa jaz tudi ne štekam več Pa dajte nooo, ste z Ly-ine dol stople, pa na Katy-no gor. Pa pazite malo! Halooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami - pa spet! v mojih možganih živi majakla-stara fenomen sma
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako se pa jaz vidim? Hm... Ne rabim več delat za denar ampak zgolj zaradi svoje želje. Delam z otroki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami (ki po mojih izkušnjah izhajajo ali pa jih vsaj potencira nespodbudno ali celo ogrožujoče domače okolje) in jim vsaj za pikico olajšam, polepšam nekaj otroških trenutkov. In popoldan sem s Tinejem in možem na vrtu (imamo svojo hišo) in sem neskončno hvaležna in srečna, ker ju imam. No ja, to bom morala malo prej speljat, pri 50-ih bo kvečjemu kakšen vnuk z mano na vrtu, verjetno ne več Tinej. to si pa full lepo napisala ...se vidi, da si svoj poklic izbrala s srcem Tinej ti bo pa takrat samo pripeljal vnuke Podpis pod katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. vsaka čast! Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:25:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami - pa spet! v mojih možganih živi majakla-stara fenomen sma Malo spukiii že vse skupiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:26:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. jaz pa kar zraven rač. Jaz sem tudi pred 2 mescema zraven compa,zaj pa ne kadima več noter. mi2 samo v tej sobi-delovni. poleti pa itak zunaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:26:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi! ok, zdaj pa jaz tudi ne štekam več Pa dajte nooo, ste z Ly-ine dol stople, pa na Katy-no gor. Pa pazite malo! Halooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:27:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne. o, ne. za špagetarji pa res ne!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:27:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami - pa spet! v mojih možganih živi majakla-stara fenomen sma Malo spukiii že vse skupiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:27:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi! ok, zdaj pa jaz tudi ne štekam več Pa dajte nooo, ste z Ly-ine dol stople, pa na Katy-no gor. Pa pazite malo! Halooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:27:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, katera stoji na lajtngi naj TAKOJ dol stopi - sami problemi! ok, zdaj pa jaz tudi ne štekam več Pa dajte nooo, ste z Ly-ine dol stople, pa na Katy-no gor. Pa pazite malo! Halooo!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:27:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa dajte nooo, ste z Ly-ine dol stople, pa na Katy-no gor. Pa pazite malo! Halooo!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:28:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne. o, ne. za špagetarji pa res ne! E daj daj, nea se zaj lepe delaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:28:57
|
|
|
|
katy83
|
jaz bom zdaj res v jok padla