tanjusi
|
Dopoldan sem bila pri tašči (pa sem si rekla, da ne bom hodila) in je že začela težit, če sem že kupila mleko za dojenčka, da zna bit, da ga jaz ne bom imela, da ne bo lačen sromak... iiiiiiiiii sovražim to!! Že kar vnparej neka predvidevanja!! če ga ne bom imela, ga bom pa potem kupila.."Ne, to moraš kar imet, se bo bolj najedel kot od tvojega" grooooza!!! Če pa kaj sovražim je pa to to ... pri prvem sem mislila da me bojo požrli in sem se ful sekirala, ampak mali je napredoval, spal cele noči, podnevi je pa res bil bolj buden, ampak dobro otroci so različni ... Pri ta drugem sem takoj povedala možu da tega ne bom poslušala in se je očitno pomenil , ker je bil res mir, jaz sem si pa nabavila pumpico za črpat mleko in še vedno načrpala po podoju , tako da mi noben ni mogel kaj , jaz sem pa bla tudi mirna, ker sem videla da mleko je... Madonca, jaz se ne bom pustila !!! Grem pa zdajle malo ven , bi tako šla tudi na kak sprehod, pa zdaj mi že mož ne pusti , da boljeda ne, mi pa ful tišči tudi dol, tako da upam da še kak teden zdržim !!!