Poli_H
|
Jutro Naja, si me prehitela . Jaz sem tudi že v akciji, imam ob 8.00 CTG, samo sem vas še brala za nazaj, kaj ste čez vikend počele... Dobro jutro tudi vsem ostalim! Pa vsem srečno na pregledih Jaz sem imela čudovit vikend V soboto dopoldan sva končala sobico . Popoldan sva malo počivala, zvečer šla na rojstni dan, potem pa me je moj peljal plesat na Ribičijo. Joj kak je pasalo! Sicer sva se bolj zibala kot aktivno plesala, ampak je bilo super! No, včeraj sva pa se šla še kopat v Terme 3000. Pasalo, pasalo, pasalo. Sem bila zvečer kot iz gume, nobena kost me ni bolela, odlično. Nazajgrede sva šla še na najboljši čizburger v mestu (Mariborčanke vse poznate Đabirija pri dvorani Tabor) in se je popolno zaključil popolni vikend. Aja, pol pa še , ki ga izvajama dalje redno kot do zdaj, brez slabe vesti, z veliiiiiikim, užitkom . Zdaj pa lahko grem rodit slama welcome home! Pa res počivat, pa brez slabe vesti! Pusti se razvajat, klinc, celo življenje ti razvajaš tvoje naokoli, pa kuhaš, pereš, čistiš itd., zdaj pa naj oni to malo delajo... Privošči si tejka23 in žabica dobrodošle ponovno. Javita se kaj bolj pogosto, pa srečno z Punce, lep ponedeljek vam želim
|