|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
7.2.2011 19:30:21   
botrca
Katy83 daj sliko od te majčke...da se prepričamo in rešimo dilemo....rokavov, centov...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.2.2011 19:32:10   
sami0804
user posted image

Izvoli,bo dovolj?user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.2.2011 19:34:40   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Pa daj,lyyyyyyyyyyyyyy..............ki se te skrivaaaaaaaaaaaaaaaaaš?????????????????????

Ven na sonček sem pobegnila z tamalim in kolegico in sma pošten čvek vdarle po več kot mescu dni.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.2.2011 19:36:57   
ly117

user posted image

Semi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zakaj nisi ti bolj blizu mene doma? Pa če se jaz jutri napovem na obisk boš tudi meni take spekla.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.2.2011 19:39:48   
botrca

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.2.2011 19:40:06   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image

Semi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zakaj nisi ti bolj blizu mene doma? Pa če se jaz jutri napovem na obisk boš tudi meni take spekla.

Z veseljem...ne take ampak podobne-toti namreč niso mojiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.2.2011 19:40:44   
sami0804

Pa daj,lyyyyyyyyyyyyyy..............ki se te skrivaaaaaaaaaaaaaaaaaš?????????????????????

Ven na sonček sem pobegnila z tamalim in kolegico in sma pošten čvek vdarle po več kot mescu dni.

Sem opazla,ja....da te ni...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.2.2011 19:41:26   
sami0804

Gremmmm...preden me lev požereuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.2.2011 19:41:33   
botrca
Že vidim kak si bo moj bogi zdaj ko bo 3 dni na dopustu...1,2,3 mi bo kaj takega spekel...user posted image .

Sami0804 user posted image ...sem si šla narest maso za palačinke...bom si potem pekla, ko dam malega spat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.2.2011 19:41:59   
botrca

Gremmmm...preden me lev požereuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.2.2011 19:44:11   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Že vidim kak si bo moj bogi zdaj ko bo 3 dni na dopustu...1,2,3 mi bo kaj takega spekel...user posted image .

Sami0804 user posted image ...sem si šla narest maso za palačinke...bom si potem pekla, ko dam malega spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega bogega moža...user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.2.2011 19:46:21   
vitabella
čer babike!

da vas malo pozdravim ... prebiram vas kar redno ampak časa pisat pa nikakor, ker običajno dojim poleg branja.

Ko se malo umiri stanje pri nas (beri bolani non stop) se vam spet pridružim ... tam nekje maja user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.2.2011 19:49:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

čer babike!

da vas malo pozdravim ... prebiram vas kar redno ampak časa pisat pa nikakor, ker običajno dojim poleg branja.

Ko se malo umiri stanje pri nas (beri bolani non stop) se vam spet pridružim ... tam nekje maja user posted image

ooooooo lepo da si se oglasila...pa ne čakaj do maja...user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.2.2011 19:53:49   
ly117

user posted image

Z veseljem...ne take ampak podobne-toti namreč niso mojiuser posted image

Pa saj ni važno čigavi so na sliki, važno je da so dobri in domači.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.2.2011 19:55:09   
ly117

čer babike!

ooooooo lepo da si se oglasila...pa ne čakaj do maja...user posted image ...user posted image user posted image user posted image

En velik podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.2.2011 19:57:54   
botrca

Pa saj ni važno čigavi so na sliki, važno je da so dobri in domači.

podpis user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.2.2011 20:07:38   
sami0804

čer babike!

En velik podpis.

Pa še enuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.2.2011 20:08:41   
botrca
Sami0804 te niso levi pregnaliuser posted image ...faca si user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.2.2011 20:09:24   
botrca
Otrok je gris za večerjo, pol pa aji, aji...mama na navali narod na palačinke user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.2.2011 20:10:19   
botrca
Sami0804 nisem vedla, da poslušaš tako glasbo...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.2.2011 20:18:20   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.2.2011 20:19:42   
matcar

čer babike!

user posted image user posted image user posted image Oooo,babika.Ki se ti skrivaš? Bolani pa smo mi tudi non-stop bli,zaj ene 3 tedne mir(trkam).user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.2.2011 20:22:40   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan,

s tamalim sva imela ft in posvetovalnico. spet ni bil cepljen, ker je P ugotovila, da ima vneto uho. dala nam je pa kapljice za oči user posted image  a je to prav ali se je zmotila user posted image
Nič se ni zmotla.te kapljice,ki so uporabljajo za oči(so AB spektra),jih uporabljajo tudi za nos in ušesa.Verjemi,jih imam kr nekaj doma,sploh Tobrex radi dajo pri vnetju ušeh,pa hitro pomagajo.Imaš pa še Maxitrol,Maxidex,pa še kake bi se našle.Tak,da mu kr daj.Čudno,da te ni opozorila.user posted image Mene vedno,ko jih dobimo,pa sem že vse skozi dala pri Maksovi očki.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.2.2011 20:23:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Elevitka-pa še eno za tebe.Kaj te lahko na sodišču obsodijo 2x za eno in isto zadevo,npr. poneverbo oz. goljufijo? Tak me zanima,informativno.

sicer nisi mene vprašala, ampak ti bom odgovorila, ker sem iz tega faha user posted image . za isto stvar ne - mora biti nekaj drugega v obtožnici. lahko pa podrobneje pojasniš na zs, če želiš, pa če bom znala, ti pomagam.
ti bom poslala ZS,da ti obrazložim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.2.2011 20:31:48   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ravnokar sem plačevala položnice.user posted image user posted image user posted image  Sem kar čokolado od sile napadla.user posted image

user posted image user posted image Groza....

Men se mi zdi,ko bom plačala položnice,še za čokolado nebo več ostalo...

Ma vsak mesec me glava boli, ko z dragim razgljabljama, katere naj plačava in katere pustiva za naslednji mesec, katere so bolj nujne ipd. Pri nekaterih smo non stop v zaostanku. To me pa res jezi. Nimam pojma ali midva ne znava delat z denarjem, da nam ne gre skozi, da bi prišli na čisto, ali pa to v današnjih časih uspe le peščici ljudi.

Huh, težka tema...tukaj tudi midva tehtava vsak mesec na žalost in tam kjer ne težijo (beri grozijo z opomini in odklopi) včasih pač počakava kakšen mesec.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Najbolj všečno ime za punčko
Nosečka19

Prosim glasujte za najbolj všečno ime za punčko med temi imeni...

Klara (20%)

Nina (13%)

Tina (13%)

Katja (16%)

Lara (38%)

Število vseh glasov: 92

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!