Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:09:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:09:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he blagor tebi.... no vsaj taščo imam...bolje išta nego ništa Se mi zdi,da sem jaz na boljšem...moj sicer ni kuhar-je pa to njegova neizpolnjena želja,pa si zdaj doma duška daje Pol je isto,kot moj foter.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:10:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he blagor tebi.... no vsaj taščo imam...bolje išta nego ništa tudi to šteje, če te razvaja no ja...do neke meje ..včasih okusim njene kuharske specialitete....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:10:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:10:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Jaz pa prvič čujem za njega!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:11:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Se mi zdi,da sem jaz na boljšem...moj sicer ni kuhar-je pa to njegova neizpolnjena želja,pa si zdaj doma duška daje kar je preverjeno, je preverjeno... drugače pa super zate
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:11:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:12:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? Dvomom,da bo to možno! Le počakajte....bom majaklo poklicala Innnn? kak se bojim zaj! uhhhhh!!!! boš že vidla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:13:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa prvič čujem za njega! če pa nisi v teh vodah, razumljivo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:13:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Jaz pa prvič čujem za njega! poglej ga.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:14:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa prvič čujem za njega! če pa nisi v teh vodah, razumljivo ja,jih kr nekaj poznam,sicer nisem ljubitelj te glasbe.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:14:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Saraya i šta mu fali...?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:14:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa prvič čujem za njega! če pa nisi v teh vodah, razumljivo kak te da ni?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
naj mi ena reče....kolk ur vožnje je do Bosne? Dve ali kaj več?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:15:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Saraya i šta mu fali...? Ništa,ima viška! Jaz se menim,ko sploh ne vem,kaki zgleda!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:15:55
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Uradno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:16:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Saraya i šta mu fali...? Ništa,ima viška! Jaz se menim,ko sploh ne vem,kaki zgleda! vtipkaj boban rajović slike..i vidi ga
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:16:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Uradno. Tudi tebi čer!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:16:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na napotnici piše motnje govora.Sicer je bila sestra,ko sem klicala in ga naročla,ful začudena,da ga že zdaj pošilja tja.Po moje ok govori,glede na njegovo starost.Je pa res,da mu določene besede ne grejo še,zamenjuje črke,oz. jih v povezavi z drugo črko v besedi ne zna izgovori. Glej saj ni nič narobe,če ga malo pregledajo....ni pa to potem redno-moja je naročena vsaka dva meseca,ravno tolko,da spremljajo vse skupaj... Če pa bo logoped ocenil,da ni težav,pa te verjetno sploh ne bojo več,naročili-ker nekih posebnih vaj za take male nimajo-vse kar mu pomaga pri govoru,lahko vadita sama doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:17:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on dober ded je Saraya i šta mu fali...? Ništa,ima viška! Jaz se menim,ko sploh ne vem,kaki zgleda! pravi tipček je...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:17:34
|
|
|
|
ly117
|
Otrok zaspal, pa še presenetljivo hitro glede na to da mi je na poti domov zaspal v vozeku.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:18:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na napotnici piše motnje govora.Sicer je bila sestra,ko sem klicala in ga naročla,ful začudena,da ga že zdaj pošilja tja.Po moje ok govori,glede na njegovo starost.Je pa res,da mu določene besede ne grejo še,zamenjuje črke,oz. jih v povezavi z drugo črko v besedi ne zna izgovori. Glej saj ni nič narobe,če ga malo pregledajo....ni pa to potem redno-moja je naročena vsaka dva meseca,ravno tolko,da spremljajo vse skupaj... Če pa bo logoped ocenil,da ni težav,pa te verjetno sploh ne bojo več,naročili-ker nekih posebnih vaj za take male nimajo-vse kar mu pomaga pri govoru,lahko vadita sama doma. Jaz tudi mislim,da ne bi smelo bit kaj hujšega.vsaj zaj je še prehitro karkoli govorit.Glede na starost.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:18:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj mi ena reče....kolk ur vožnje je do Bosne? Dve ali kaj več? odvisno kam se pelješ...je pa več kot dve 100%
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:18:30
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa vas grem prebrat, tak da malo miru prosim.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:18:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi mislim,da ne bi smelo bit kaj hujšega.vsaj zaj je še prehitro karkoli govorit.Glede na starost. podpis
|
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)

4 mesec (
49%)

5 mesec (
20%)

ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!