Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:07:52
|
|
|
|
majakla
|
Saraya si še tu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:09:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj pri Zećiću pa rajkoviču al kak že??? Ne folgam brat, bom se kar tu vštulila. Nisi ničesar zamudla. Sami me je omenjala - me pogreša al kaj spet rabi? Rabi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:09:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj mi ena reče....kolk ur vožnje je do Bosne? Dve ali kaj več? odvisno kam se pelješ...je pa več kot dve 100% Se strinjam,samo moj se ne spomni več,kakm dolgo se je vozo dol. Do meje 4, do Sarajeva 6, cca. pravi moj - jaz se nea spomnim - nič kriva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:11:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. ne bom komentirala kaj dosti, ker pač ne poznam situacije...res je, da so nekateri ljudje potratni, pa majo super duper avte, ko pa je čas položnic, pa ni dnara...verjamem, da je naša Marta daleč od tega... res je tudi, da ko prideš enkrat v dolgove, v zaostanek, v minus...kakorkoli...se stvar malo zalomi...ampak za vsakim dežjem posije sonce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:13:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. ne bom komentirala kaj dosti, ker pač ne poznam situacije...res je, da so nekateri ljudje potratni, pa majo super duper avte, ko pa je čas položnic, pa ni dnara...verjamem, da je naša Marta daleč od tega... res je tudi, da ko prideš enkrat v dolgove, v zaostanek, v minus...kakorkoli...se stvar malo zalomi...ampak za vsakim dežjem posije sonce vsaj ena ki me razume kaj sem hotla povedat...tnx
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:13:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj mi ena reče....kolk ur vožnje je do Bosne? Dve ali kaj več? odvisno kam se pelješ...je pa več kot dve 100% Se strinjam,samo moj se ne spomni več,kakm dolgo se je vozo dol. Do meje 4, do Sarajeva 6, cca. pravi moj - jaz se nea spomnim - nič kriva. mi smo bili v Bosni (tam v Arizoni) v 3 urah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:14:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. ne bom komentirala kaj dosti, ker pač ne poznam situacije...res je, da so nekateri ljudje potratni, pa majo super duper avte, ko pa je čas položnic, pa ni dnara...verjamem, da je naša Marta daleč od tega... res je tudi, da ko prideš enkrat v dolgove, v zaostanek, v minus...kakorkoli...se stvar malo zalomi...ampak za vsakim dežjem posije sonce vsaj ena ki me razume kaj sem hotla povedat...tnx v bistvu sem samo svoje stališče povedala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:15:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. Včasih malo preozko gledaš na stvari. Obstajajo ljudje s 400€ plače. Močno dvomim, da imajo visoke standarde in jim verjetno ne uspe plačat vseh položnic. Zame so čarovniki, da sploh lahko preživijo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:17:06
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:17:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. Včasih malo preozko gledaš na stvari. Obstajajo ljudje s 400€ plače. Močno dvomim, da imajo visoke standarde in jim verjetno ne uspe plačat vseh položnic. Zame so čarovniki, da sploh lahko preživijo. resnično
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:19:03
|
|
|
|
majakla
|
Pa ki te ste zaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:19:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. ne bom komentirala kaj dosti, ker pač ne poznam situacije...res je, da so nekateri ljudje potratni, pa majo super duper avte, ko pa je čas položnic, pa ni dnara...verjamem, da je naša Marta daleč od tega... res je tudi, da ko prideš enkrat v dolgove, v zaostanek, v minus...kakorkoli...se stvar malo zalomi...ampak za vsakim dežjem posije sonce vsaj ena ki me razume kaj sem hotla povedat...tnx Ojej. Mi je žal, da sem sploh kaj rekla. Nisem hotela, da iz tega nastane analiza mojega razpolaganja z denarjem. Je pa ena šola več, bom drugič bolj previdna kaj pišem.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:20:06
|
|
|
|
botrca
|
Marta82 želim da ti posije sonček in da se rešiš dolgov... ...pa nisem mislila nič slabega s tem kar sem rekla...še manj pa da sem se temu smejala...sorry če si tako razumela. Vsak ve zase kaj in kako živi...pokrijemo se koliko je pač velika odeja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:20:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! čakaj, pa nista zdaj onadva kao neka full Rudana sem dala za primer brezlasastih, Stavrosa pa za pevca drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:21:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:21:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! ...on mi je pa všeč
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:21:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pravim tak glede financ in položnic: zakaj eni ne shajajo s plačevanjem ne vem..ali imajo kredite (stanovanje, avto...) ali pa visoke standarde oz. potrebe. Zdaj pa napad na botrco No ja, tu zopet ne moreš posploševat. Se pa niti ne bom podajala v debato z nekom, ki se temu tako veselo posmehuje. ne posmehujem se...saj pa vidiš kam sem dala smeška...no saj mogoče se motim, ampak ko se pogovarjam z ljudmi dobim tak občutek. Je pa res da ni takih stroškov v hiši za režijo...ampak glih tak se grejemo, plačujemo zavarovanje za hišo ki ni malo, pa še kaj bi se našlo....Sranje pa je ko si 1x v dolgovih, se težko rešiš le teh. ne bom komentirala kaj dosti, ker pač ne poznam situacije...res je, da so nekateri ljudje potratni, pa majo super duper avte, ko pa je čas položnic, pa ni dnara...verjamem, da je naša Marta daleč od tega... res je tudi, da ko prideš enkrat v dolgove, v zaostanek, v minus...kakorkoli...se stvar malo zalomi...ampak za vsakim dežjem posije sonce vsaj ena ki me razume kaj sem hotla povedat...tnx Ojej. Mi je žal, da sem sploh kaj rekla. Nisem hotela, da iz tega nastane analiza mojega razpolaganja z denarjem. Je pa ena šola več, bom drugič bolj previdna kaj pišem. pa ne marta, no. Saj zato smo tu. Jaz te razumem in ti želim, da situacijo rešiš, ko se bo pač dalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:22:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ki te ste zaj! tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:23:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne marta, no. Saj zato smo tu. Jaz te razumem in ti želim, da situacijo rešiš, ko se bo pač dalo. podpis...pa ne se takoj užalit no...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:23:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! ...on mi je pa všeč Ja, pa ne vizualno al?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:24:16
|
|
|
|
katy83
|
T je danes prvo pravo buško fasal je pado na maser nog...taki leseni, pa glih na glavo...zdaj pa bi prav prišla čelada, ki jo imam, ampak za okras
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:24:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:24:57
|
|
|
|
majakla
|
Jaz vse dobivam z zamikom ... tak da prosim za razumevanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:25:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! čakaj, pa nista zdaj onadva kao neka full Rudana sem dala za primer brezlasastih, Stavrosa pa za pevca drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič kak se vam pa ta zdi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:25:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 želim da ti posije sonček in da se rešiš dolgov... ...pa nisem mislila nič slabega s tem kar sem rekla...še manj pa da sem se temu smejala...sorry če si tako razumela. Vsak ve zase kaj in kako živi...pokrijemo se koliko je pač velika odeja. Meni sije sonček, brez skrbi. Pa tudi tako dramatično ni, kot je očitno izpadlo. Nimam ne vem kakšnih dolgov, sem pa pri plačevanju položnic ponekod v zaostanku.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)

Blaž (
31%)

Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!