Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:32:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho. joj, jaz pa non stop nekaj najdem Pa ni se mi preveč. <me že spanec daje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:32:52
|
|
|
|
katy83
|
jaz se bom zdaj začela poslavljat, ker pol tak vedno 10 minut traja da grem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:33:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sva mu dala obkladke gor, pa ni take panike...ampak vstrašla pa sem se tak da groza verjamem...meni je najbolj grozno če pade s pojsle...srce mi razbija 300/h
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:33:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj pri Zećiću pa rajkoviču al kak že??? Ne folgam brat, bom se kar tu vštulila. Pa kaj že spet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:34:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz se bom zdaj začela poslavljat, ker pol tak vedno 10 minut traja da grem Pa veš zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:34:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj pri Zećiću pa rajkoviču al kak že??? Ne folgam brat, bom se kar tu vštulila. Nisi ničesar zamudla. Sami me je omenjala - me pogreša al kaj spet rabi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:34:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj pri Zećiću pa rajkoviču al kak že??? Ne folgam brat, bom se kar tu vštulila. Pa kaj že spet? verjetno ni prav napisano.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:34:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz se bom zdaj začela poslavljat, ker pol tak vedno 10 minut traja da grem Pa veš zakaj? zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:35:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nisem užaljena, čeprav imam včasih občutek, da ti prav delaš na tem, da bi bila. Ampak takšen je pač tvoj način komuniciranja. Sprejmem. Smo si različni. Hvala za dobre želje. Delava na tem, da rešujeva situacijo, ki pa je niti nisem videla tako črne, dokler nisem brala vaših komentarjev na to temo. nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:35:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz se bom zdaj začela poslavljat, ker pol tak vedno 10 minut traja da grem Pa veš zakaj? zakaj? ker si radovedna ... ... če ti bomo vse Nočko rekle.
< Sporočilo je popravil majakla -- 7.2.2011 22:36:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:36:33
|
|
|
|
katy83
|
nič grem nočka lep praznik vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:37:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 I'm back... ou jea bejbi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:37:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz se bom zdaj začela poslavljat, ker pol tak vedno 10 minut traja da grem Pa veš zakaj? zakaj? ker si radovedna ... ... če ti bomo vse Nočko rekle. pa še res je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:38:15
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:38:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič grem nočka lep praznik vam želim Nočka Katy Hvala enako Katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:38:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A dajte no...zdaj ste me pa čisto zabile s temi položnicami. Kako vam rata vsak mesec vse plačat? No midva sva, ko je bila res finančna kriza začela zaostajat in sedaj pri enih sploh ne prideva na čisto. Res pa da imava 300 € kredita, ki ga seveda redno plačujeva pa elektro, vodo, plin, amis, zavarovanje, si mobil...v zaostanku sva pa za upravljanje bloka, odvoz smeti in podobno sranje. Pa ni šans, da dam vse za položnice, je treba živet čez mesec pa cca. 40 € na teden rabim samo za bencin na teden, da pridem do šihta. ja pri nas tudi...Imava kredita 200 na mesec, pa še jaz odplačujem nekaj 150 eur...še 3 mesece, pa en dolg trenutno 50 na mesec, pa zavarovanje za avto, pa še en dolg ......kaj še....aja pa moj ima naročnino za gsm še 50-70 ojrov... pa sprotne položnice...meni še moj reče, da čaram Največja kriza je bila decembra, ko sem imela za srtaro stanovanje vse za u nulo poravnat, da smo lahko zapisnik naredili...te pa so še računali nove števce....pa svašta...pa zdaj dva meseca smo dve najemnini plačevali Tu in tam, dvojne obratovalne....skratka noroooo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:39:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:41:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A dajte no...zdaj ste me pa čisto zabile s temi položnicami. Kako vam rata vsak mesec vse plačat? No midva sva, ko je bila res finančna kriza začela zaostajat in sedaj pri enih sploh ne prideva na čisto. Res pa da imava 300 € kredita, ki ga seveda redno plačujeva pa elektro, vodo, plin, amis, zavarovanje, si mobil...v zaostanku sva pa za upravljanje bloka, odvoz smeti in podobno sranje. Pa ni šans, da dam vse za položnice, je treba živet čez mesec pa cca. 40 € na teden rabim samo za bencin na teden, da pridem do šihta. Verjetno je to bistvo problema... Saj čez čas,ko bosta to pošlihtala,bo vse drugače,boš videla Upam, delava na tem. saj bo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:41:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:41:54
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:44:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni ta Rajovič ni všeč, sicer pa sem tudi jaz danes prvič čula za njega od teh "nelasastih" mi je všeč samo Rudan Aja,ti maš rajše "zobate" (beri:Zečić) ma ne Zečić mi vizualno ni všeč, glasba super tak vizualno mi je npr. Stavros všeč...ok, zdaj je že stari, ampak res mi dobro izgleda što je starije vino, bolje je ma daj toti še je le nikakvi Joksimović je največji cukerček..njami
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:45:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:46:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Joksimović je največji cukerček..njami ja dober tip je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:46:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam jaz tudi...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:49:19
|
|
|
|
botrca
|
Saraya tu mi je ful dober:
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
DobrodelnostUredništvo RRAli veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?Da (
49%)

Ne (
51%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!