Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:25:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz vse dobivam z zamikom ... tak da prosim za razumevanje. faca si
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:25:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz vse dobivam z zamikom ... tak da prosim za razumevanje. aja, ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:26:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 želim da ti posije sonček in da se rešiš dolgov... ...pa nisem mislila nič slabega s tem kar sem rekla...še manj pa da sem se temu smejala...sorry če si tako razumela. Vsak ve zase kaj in kako živi...pokrijemo se koliko je pač velika odeja. Meni sije sonček, brez skrbi. Pa tudi tako dramatično ni, kot je očitno izpadlo. Nimam ne vem kakšnih dolgov, sem pa pri plačevanju položnic ponekod v zaostanku. to je važno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:26:24
|
|
|
|
ly117
|
Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:26:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! čakaj, pa nista zdaj onadva kao neka full Rudana sem dala za primer brezlasastih, Stavrosa pa za pevca drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič kak se vam pa ta zdi? Botrci je všeč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:26:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! čakaj, pa nista zdaj onadva kao neka full Rudana sem dala za primer brezlasastih, Stavrosa pa za pevca drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič kak se vam pa ta zdi? Botrci je všeč. pa tebi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:27:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je danes prvo pravo buško fasal je hudo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:27:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. Ja, je ne. Še slabše bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:28:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. ja včasih sem prav vesela, da ne rabim gledat na vsak €, pa kaj €, eni morjo cente skup zbirat, da lahko npr. riž kupijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:28:43
|
|
|
|
sami0804
|
I'm back...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:28:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: dobro sliko si ven potegnila - meni tudi ni všeč. Pa prvič ga vidim. Katy: Rudan? Stavros? Pa daj no! čakaj, pa nista zdaj onadva kao neka full Rudana sem dala za primer brezlasastih, Stavrosa pa za pevca drugače je meni osebno resnično dober ded Goran Višnjič kak se vam pa ta zdi? Botrci je všeč. pa tebi? Eh, kaj pa vem, ni grdi, sploh ne, ampak pač je no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:29:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je danes prvo pravo buško fasal je hudo sva mu dala obkladke gor, pa ni take panike...ampak vstrašla pa sem se tak da groza
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:29:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne marta, no. Saj zato smo tu. Jaz te razumem in ti želim, da situacijo rešiš, ko se bo pač dalo. podpis...pa ne se takoj užalit no... Nisem užaljena, čeprav imam včasih občutek, da ti prav delaš na tem, da bi bila. Ampak takšen je pač tvoj način komuniciranja. Sprejmem. Smo si različni. Hvala za dobre želje. Delava na tem, da rešujeva situacijo, ki pa je niti nisem videla tako črne, dokler nisem brala vaših komentarjev na to temo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:29:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:29:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 I'm back...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:30:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne marta, no. Saj zato smo tu. Jaz te razumem in ti želim, da situacijo rešiš, ko se bo pač dalo. podpis...pa ne se takoj užalit no... Nisem užaljena, čeprav imam včasih občutek, da ti prav delaš na tem, da bi bila. Ampak takšen je pač tvoj način komuniciranja. Sprejmem. Smo si različni. Hvala za dobre želje. Delava na tem, da rešujeva situacijo, ki pa je niti nisem videla tako črne, dokler nisem brala vaših komentarjev na to temo. to pa so forumi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:30:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrci je všeč. smešno ti je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:30:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho. Aja, boljše ja, ker jaz imam same pametne - zelo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:31:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho. joj, jaz pa non stop nekaj najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:31:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 I'm back... ou jea bejbi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:31:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj pri Zećiću pa rajkoviču al kak že??? Ne folgam brat, bom se kar tu vštulila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:31:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho. joj, jaz pa non stop nekaj najdem no, če je pa pametno pa ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj...................
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:32:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 I'm back... ou jea bejbi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:32:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ravno zdaj na SLO 1 poslušam o revščini. Resnično žalostno. Sem že mislila, da si skliznila. J Ne, ne. Še vsaj 45 min bom tu. sam nimam nobenega pametnega komentara za dat pa sem tiho. joj, jaz pa non stop nekaj najdem ... tudi pametnega, ne? PS: kaj zaj bote vse plavo pisale!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)

Blaž (
31%)

Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!