Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:50:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya tu mi je ful dober: Bi bil za ponucat ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:51:09
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem spat...nočko RADA VAS IMAM VSE...ČETUDI ME NE RAZUMETE !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:51:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič grem spat...nočko RADA VAS IMAM VSE...ČETUDI ME NE RAZUMETE !!!!!!!!!!!!!!! Ne seri! Nočkooo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:52:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo. kak falijo... osnove poslovnih financ.... ekonomist..
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:52:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam jaz tudi... No vidiš Botrca pa se tudi midve v nečem strinjava.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:52:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya tu mi je ful dober: Bi bil za ponucat ja. uuuuuuuu...bi gaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:52:44
|
|
|
|
sami0804
|
Eh,botrca,saj te razumem...ravnokar si rekla,da greš spat Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:54:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam jaz tudi... No vidiš Botrca pa se tudi midve v nečem strinjava.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:54:13
|
|
|
|
ly117
|
botrca nočko pa včasih te je težko razumet
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:54:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,botrca,saj te razumem...ravnokar si rekla,da greš spat Lahko noč... Lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:54:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam jaz tudi... No vidiš Botrca pa se tudi midve v nečem strinjava.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:55:04
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud grem......v postlo s knjigo in dedom nočka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:55:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo. kak falijo... osnove poslovnih financ.... ekonomist.. Hmmm? Jaz sem končala za poslovno sekretarko, zaj pa sem hodla za dipl. ekonomistko, kaj je to isto kot si ti, so nekaj vmes spreminjali, pa sem malo zmedena - pa 3 leta so že mimo. ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:55:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya tu mi je ful dober: Bi bil za ponucat ja. uuuuuuuu...bi gaaaaaaaaaaaa Še dobro,da si pikice vmes naredla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:55:59
|
|
|
|
ly117
|
nočko saraya
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:57:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,botrca,saj te razumem...ravnokar si rekla,da greš spat Lahko noč... Lahko noč. a-a...mene se ne bote rešle tak hitro...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:57:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo. kak falijo... osnove poslovnih financ.... ekonomist.. Hmmm? Jaz sem končala za poslovno sekretarko, zaj pa sem hodla za dipl. ekonomistko, kaj je to isto kot si ti, so nekaj vmes spreminjali, pa sem malo zmedena - pa 3 leta so že mimo. ? mogoče..ne vem...ta bolonjski sistem je nekaj spremenil..... kero stopnjo si pridobila?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:57:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya tu mi je ful dober: Bi bil za ponucat ja. uuuuuuuu...bi gaaaaaaaaaaaa Še dobro,da si pikice vmes naredla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:57:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya tu mi je ful dober: Bi bil za ponucat ja. uuuuuuuu...bi gaaaaaaaaaaaa Še dobro,da si pikice vmes naredla Aja, sem morala kar malo preštudirat in v pikice zijat, mater ti pa vse vidiš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:57:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz tud grem......v postlo s knjigo in dedom nočka nočko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:58:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,botrca,saj te razumem...ravnokar si rekla,da greš spat Lahko noč... Lahko noč. a-a...mene se ne bote rešle tak hitro... Saj lahko noč je bil Botrci namenjen, samo malo nerodno sem ga postavila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:59:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo. kak falijo... osnove poslovnih financ.... ekonomist.. Hmmm? Jaz sem končala za poslovno sekretarko, zaj pa sem hodla za dipl. ekonomistko, kaj je to isto kot si ti, so nekaj vmes spreminjali, pa sem malo zmedena - pa 3 leta so že mimo. ? mogoče..ne vem...ta bolonjski sistem je nekaj spremenil..... kero stopnjo si pridobila? 6. imam, to pa naj bi bila 7., pol pa so spremenili v 6,nekaj ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:59:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz tud grem......v postlo s knjigo in dedom nočka nočko... Tudi jaz ti želim lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 22:59:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, sem morala kar malo preštudirat in v pikice zijat, mater ti pa vse vidiš! Včasih te celo jaz presenetim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 23:01:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya si še tu? jaaa Ej, kaj oz. katera šola - smer si ti na Dobi? Ker meni finance falijo. kak falijo... osnove poslovnih financ.... ekonomist.. Hmmm? Jaz sem končala za poslovno sekretarko, zaj pa sem hodla za dipl. ekonomistko, kaj je to isto kot si ti, so nekaj vmes spreminjali, pa sem malo zmedena - pa 3 leta so že mimo. ? mogoče..ne vem...ta bolonjski sistem je nekaj spremenil..... kero stopnjo si pridobila? 6. imam, to pa naj bi bila 7., pol pa so spremenili v 6,nekaj ... kaj naj bi bila.... ja nekoč je bilo menda vse skupaj 3 leta in si bil dipl ekonomist./ st. sedaj si ekonomist in imaš 6. stopnjo....če želiš 7...je še 2 leti študija in konec A na Dobo si hodla ti?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)

Blaž (
31%)

Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!