Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 23:48:52
|
|
|
|
majakla
|
"Slišal sem, da je tvoja žena dvojčica. Kako ju pa ločiš?" "Brez težav. Moja žena je črnolaska, njen brat ima pa rjave lase." Zakaj petelin tako zgodaj kikirika? Ker pozneje, ko se zbudijo kure, ne pride do besede. Pa LAHKO NOČ
< Sporočilo je popravil majakla -- 7.2.2011 23:58:44 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 7:47:36
|
|
|
|
matcar
|
jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:27:57
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:34:15
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:35:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jeeeeeeeeeeee, zdaj pa lahko grem spat. Nočko. Kaj si že čakala ti? da je stroj opral perilo da sem ga obesla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:39:31
|
|
|
|
majakla
|
DobrO JutrO .. ˙ ˙ ˇ˘ Sonček je ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:39:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca nikakor...sem direktna...včasih res prej rečem kot pa pomislim, ampak s tem nočem nobenega užalit... tu pa se strinjam jaz tudi... No vidiš Botrca pa se tudi midve v nečem strinjava. super
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:40:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa včasih te je težko razumet zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:55:46
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:56:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sonček je ... jeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 8:59:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla "Slišal sem, da je tvoja žena dvojčica. Kako ju pa ločiš?" "Brez težav. Moja žena je črnolaska, njen brat ima pa rjave lase." Zakaj petelin tako zgodaj kikirika? Ker pozneje, ko se zbudijo kure, ne pride do besede.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 9:14:26
|
|
|
|
bambixxx
|
kava SO petek 10h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 9:47:16
|
|
|
|
sami0804
|
Pa lep sončen kulturni praznik vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 9:54:59
|
|
|
|
arabela*
|
Morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 9:55:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 lepo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 9:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
Spali za v poj v.... ..... A še vedno full kašlja......ve kera če kak sirup res pomaga? ker panatus je pomagal, sedaj več nič .... jaz nekaj prehlajena.....grlo boli... Sonček...je...kak paše......... Popoldne če ne bo noben aimelavročine, gremo malo na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:04:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Spali za v poj v.... ..... A še vedno full kašlja......ve kera če kak sirup res pomaga? ker panatus je pomagal, sedaj več nič .... jaz nekaj prehlajena.....grlo boli... Sonček...je...kak paše......... Popoldne če ne bo noben aimelavročine, gremo malo na sprehod Slezov sirup,pa jaz sem še zdaj kupla od medexa sirup iz smrekovih vršičkov.Se mi zdi,da je malo boljše zdaj,ko ga lea jemlje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:04:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A še vedno full kašlja......ve kera če kak sirup res pomaga? ker panatus je pomagal, sedaj več nič .... Jaz ti bolj težko svetujem ...naša je dobila sprej Berodual,pa AB,pa tudi ni nekega efekta... Nekaterim pomaga sirup Bronhostop-dobi se pa v Avstriji...ali pa smrekovi vršički...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 8.2.2011 10:05:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:05:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:22:12
|
|
|
|
katy83
|
dan. Spali ok, do 9.30 . ati je sicer takrat že 3 ure delal, ampak pride že ob 13-ih domov , potem prideta kolega in kolegica in gremo na sprehod vun, pa na kafe. kava petek - zaenkrat paše Sami - ko boš imela toliko knjig, pa me kr pokliči, da ti pridem pomagat vse to organizirat po policah (ki jih bo Majakla skup zašraufala ), ker to pa full rada delam ja, vidite Joksimoviča sem pa pozabla...ufffffffffff ...hvala Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:24:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:26:51
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa kuhate danes? Mi imamo brancina,pečenega pa krompirjevo solato,otroci pa file vitkega soma! Ste me čist zmešale zadnjič z ribami. Se pa mi lignji že par dni nenormalno luštajo,samo oni iz gostilne,domači mi niso preveč dobri.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:28:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? Mi imamo brancina,pečenega pa krompirjevo solato,otroci pa file vitkega soma! Ste me čist zmešale zadnjič z ribami. Se pa mi lignji že par dni nenormalno luštajo,samo oni iz gostilne,domači mi niso preveč dobri. uuu, dober tek Sem mislila musako delat, ampak ker imamo napovedan obisk, bo dragi pohanega pišeka prinesel iz službe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:28:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami - ko boš imela toliko knjig, pa me kr pokliči, da ti pridem pomagat vse to organizirat po policah (ki jih bo Majakla skup zašraufala ), ker to pa full rada delam Sicer dvomim,da jih bom kdaj imela toliko(sploh ne vem,kam bi jih dala)kake prerazporeditve pa se tudi zdaj ne bi branila...šepam na tem področju ...se spomnim še iz mladostniških časov...me je mama poslala pospravljat sobo in me ponavadi našla na podu med kupom knjig,ki so čakale,da jih nekam zložim...jaz pa kot v transu ....če dobro premislim,ne vem,kak bi se obneslo moje delo v knjižnici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:30:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami - ko boš imela toliko knjig, pa me kr pokliči, da ti pridem pomagat vse to organizirat po policah (ki jih bo Majakla skup zašraufala ), ker to pa full rada delam Sicer dvomim,da jih bom kdaj imela toliko(sploh ne vem,kam bi jih dala)kake prerazporeditve pa se tudi zdaj ne bi branila...šepam na tem področju ...se spomnim še iz mladostniških časov...me je mama poslala pospravljat sobo in me ponavadi našla na podu med kupom knjig,ki so čakale,da jih nekam zložim...jaz pa kot v transu ....če dobro premislim,ne vem,kak bi se obneslo moje delo v knjižnici oki doki to je moje področje. Jaz imam v mojem stanovanju sicer bolj malo knjižno polico, ampak je po abecedi zložena Imam pa tudi jaz željo imet v naši bodoči hiši, v dnevni sobi, en tak regal, pa knjige
|
|
|
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)

Nick (
4%)

Nicholas (
6%)

Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!