Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:31:22
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,tak pa zgleda moja knjižna polica-zaenkrat tak da,katy,vabljena v moj brlog...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:31:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami - ko boš imela toliko knjig, pa me kr pokliči, da ti pridem pomagat vse to organizirat po policah (ki jih bo Majakla skup zašraufala ), ker to pa full rada delam Sicer dvomim,da jih bom kdaj imela toliko(sploh ne vem,kam bi jih dala)kake prerazporeditve pa se tudi zdaj ne bi branila...šepam na tem področju ...se spomnim še iz mladostniških časov...me je mama poslala pospravljat sobo in me ponavadi našla na podu med kupom knjig,ki so čakale,da jih nekam zložim...jaz pa kot v transu ....če dobro premislim,ne vem,kak bi se obneslo moje delo v knjižnici vse to bo, boš vidla...držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? hmm..moja šibka točka verjetno kar rebrce, ki so še ostale in nekaj zraven
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:32:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuu, dober tek Sem mislila musako delat, ampak ker imamo napovedan obisk, bo dragi pohanega pišeka prinesel iz službe. Smo jo imeli včeraj-njamiiii...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:32:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,tak pa zgleda moja knjižna polica-zaenkrat tak da,katy,vabljena v moj brlog... vauuuuuuuuu!!!! no, tak bi jaz imela, mogoče polovičko tega...ker nimam toliko knjig
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:33:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,tak pa zgleda moja knjižna polica-zaenkrat tak da,katy,vabljena v moj brlog... ti si čist not padla... reči mi nekaj...zakaj knjigo šparat, ko je enkrat prebrana? to sem se vedno spraševala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:33:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? hmm..moja šibka točka verjetno kar rebrce, ki so še ostale in nekaj zraven vsaj ena, ki je bolj na moji strani da se ne počutim slabo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:33:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:34:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? hmm..moja šibka točka verjetno kar rebrce, ki so še ostale in nekaj zraven vsaj ena, ki je bolj na moji strani da se ne počutim slabo ..tu jaz verjetno zmagam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:34:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? Mi imamo brancina,pečenega pa krompirjevo solato,otroci pa file vitkega soma! Ste me čist zmešale zadnjič z ribami. Se pa mi lignji že par dni nenormalno luštajo,samo oni iz gostilne,domači mi niso preveč dobri. mmm...lignji s krompirjem v pečici...moj taaaaak dobre naredi...se mi že sline cedijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:35:14
|
|
|
|
Sacherca
|
Daan Naredim kosilo in sibamo ven. Za kosilo pa bo goveja juha za skrata, delam pa carobne kruhke,upam,da mi uspejo,ker drugac ne vem kam bom dala pecene puranje rezance s kitajskim zeljem v malo smtenaove omake..... Trenutno sem brez miske pa mi je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:35:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? hmm..moja šibka točka verjetno kar rebrce, ki so še ostale in nekaj zraven vsaj ena, ki je bolj na moji strani da se ne počutim slabo ..tu jaz verjetno zmagam samo veš kolikokrat sem že od tebe dobila kako super idejo za hitro in enostavno kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:36:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 zložim...jaz pa kot v transu ....če dobro premislim,ne vem,kak bi se obneslo moje delo v knjižnici res si želim, da bi ti enkrat v knjižnici delala.....pa probaj prošnje oz. ponudbe poslat....morda rabijo med dopusti...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:36:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem... evo, sonček in Saraya sta pokukala iz zimskega spanca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Daan Naredim kosilo in sibamo ven. Za kosilo pa bo goveja juha za skrata, delam pa carobne kruhke,upam,da mi uspejo,ker drugac ne vem kam bom dala pecene puranje rezance s kitajskim zeljem v malo smtenaove omake..... katy......kaj pa toooo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:38:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? hmm..moja šibka točka verjetno kar rebrce, ki so še ostale in nekaj zraven vsaj ena, ki je bolj na moji strani da se ne počutim slabo ..tu jaz verjetno zmagam samo veš kolikokrat sem že od tebe dobila kako super idejo za hitro in enostavno kosilo vsaj to
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:38:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Daan Naredim kosilo in sibamo ven. Za kosilo pa bo goveja juha za skrata, delam pa carobne kruhke,upam,da mi uspejo,ker drugac ne vem kam bom dala pecene puranje rezance s kitajskim zeljem v malo smtenaove omake..... katy......kaj pa toooo znanstvena fantastika ...take stvari moj dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:38:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, sonček in Saraya sta pokukala iz zimskega spanca ...pa baje misli bit še sneg.. kmalu
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:39:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, sonček in Saraya sta pokukala iz zimskega spanca ...pa baje misli bit še sneg.. kmalu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:40:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 znanstvena fantastika ...take stvari moj dela še faj....pri nas pa..................vizije o taki hrani... sem vedno rekla če bi mi nekdo vsak dan dobro kuhal, bi imela ziher 100 kil
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:40:54
|
|
|
|
katy83
|
T prešaltal na Golico in zdaj poslušam: je živela deklica, po imenu Olgica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
gremo zajtrkovat....midva pečena bugetka s česnovim namazom.....mičkene pa mleko in čokoladne kosmiče(lidlove)...jih obožujeta..aja pa čaj z ameriškim slamnikom
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:41:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 znanstvena fantastika ...take stvari moj dela še faj....pri nas pa..................vizije o taki hrani... sem vedno rekla če bi mi nekdo vsak dan dobro kuhal, bi imela ziher 100 kil moj ima full veselje s kuhanjem pa skuha tak, da ...mnjami, bi še njega pojedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:41:56
|
|
|
|
sami0804
|
Katy,pred dobrim letom sem imela tudi jaz polovico teh knjig,ki so na sliki...zdaj jim imam pa še na drugih policah nekaj,ker tu ni prostora za vse.. Saraya,načeloma imaš prav,je pa res,da je samo enih 15-20% mojih knjig novih...ostale so stare...kupljene za mali dnar-se mi zdi,da sem dobila prav fetiš s temi starimi knjigami...rajše jih jaz vzamem,kot pa da grejo v smeti...sem lani prav s kosovnih odpadkov eno škatlo knjig domov privlekla...me ni sram priznat Pa enih par knjig imam,ki jih berem vedno znova in znova,so prav moje "lubice"-popacane s hrano,zguljene...ampak moje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 10:42:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T prešaltal na Golico in zdaj poslušam: je živela deklica, po imenu Olgica
|
sindarinKolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?do 10 evrov (
31%)

10- 20 evrov (
46%)

20-30 evrov (
15%)

30-40 evrov (
3%)

40-50 evrov (
3%)

nad 50 evrov (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!