Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:00:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem... Zakaj pa morda? pridi,pa je,ne? ja odvisno če bo moj doma...ker z fročeki mi ni pa če me kera pobere....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? Še malo pa boma jedla pečena rebrca - odojek. Jaz samo še pomfri naredim. Luka pa sladko zelje. mene že pošteno sram tu zravben vas postaja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:03:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Spim. Žal. Drugič. Fajn čvekajte. Eeeeej gremo popoldne, da še mi2 prideva ... ??? Ob 15h? ja boljše
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:24:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? Še malo pa boma jedla pečena rebrca - odojek. Jaz samo še pomfri naredim. Luka pa sladko zelje. Bogi Luka ... malo konfrija mu daj. Ne je. Ne mesa ne konfija. Zato pa ima zelje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:25:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa kuhate danes? Še malo pa boma jedla pečena rebrca - odojek. Jaz samo še pomfri naredim. Luka pa sladko zelje. mene že pošteno sram tu zravben vas postaja Zakaj, saj je moj vse naredo razen pomfrija.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:26:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Spim. Žal. Drugič. Fajn čvekajte. Eeeeej gremo popoldne, da še mi2 prideva ... ??? Ob 15h? Bi mi bolj pasalo ob 16h, bi pa ob 15 tudi šlo.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 8.2.2011 12:27:17 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:30:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem... Zakaj pa morda? pridi,pa je,ne? ja odvisno če bo moj doma...ker z fročeki mi ni pa če me kera pobere.... Te bom jaz pobrala,če hočeš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:32:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Spim. Žal. Drugič. Fajn čvekajte. Eeeeej gremo popoldne, da še mi2 prideva ... ??? Ob 15h? Bi mi bolj pasalo ob 16h, bi pa ob 15 tudi šlo. Ja,te pa mam jaz celo pickovo bando že doma.Edino,če mi bote pomagale,da lahko kafe spijem.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 12:33:04
|
|
|
|
matcar
|
Najdli smo se,riba je bila odlična,še Maks je jedo,ko nor. zaj pa spanje v igri.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 13:29:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi držim pesti! Pa jaz tudi in to fuuulll! Hvala še vama...kolko pesti...jih bom še kje drugje ponucala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 13:31:40
|
|
|
|
sami0804
|
Mi smo pa danes kar makaronflajš mlatili,pa zeleno solato zraven, potem smo šli malo na sončeka,zdaj pa grejo ata delat,Mitja gre na potep,Sara pa po vsej verjetnosti spat ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 13:34:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mene že pošteno sram tu zravben vas postaja Te nima zakaj bit-mi ponavadi pošteno sline tečejo ob opisu tvojih kosil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 14:47:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem... Zakaj pa morda? pridi,pa je,ne? ja odvisno če bo moj doma...ker z fročeki mi ni pa če me kera pobere.... Te bom jaz pobrala,če hočeš. oki doki
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 14:49:00
|
|
|
|
arabela*
|
Kuha me že cel dan nekaj sem bila zdaj v banji pol ure in se grela v vroči vodi.... zdaj pa kuham torteline s šunko in s sirom...prelite s kislo smetano, jajčko in sirom, pa popečene v pečici...zravn pa seveda solata(motovilec najverjetneje)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 17:15:41
|
|
|
|
ly117
|
Natjecanje s vragom Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će: - "Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene." Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže: - "Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio." Bosanac će: - "Šumeću tabletu."
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 17:27:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Gre vun..zaenkrat.. Meni tudi! morda še jaz pridem... eh daj! res?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 17:36:28
|
|
|
|
ly117
|
Upokojitev z odpravnino V senatu Združenih držav Amerike so ugotovili, da imajo preveč generalov, zato so sklenili, da bodo večino predčasno upokojili. Dali jim bodo visoko pokojnino ter odpravnino, ki bo odvisna od oddaljenosti v centimetrih med dvema poljubnima deloma telesa, ki jih bo izbral kandidat za upokojitev, pomnožena s 1000. Že naslednji teden so trije generali zaprosili za predčasno upokojitev. Prvi je izbral, da mu odpravnino izračunajo tako, da mu izmerijo oddaljenost pete do vrha glave. Izmerili so ga in dobil je 190.000 $ odpravnine. Drugi kandidat za upokojitev, ki je imel nesorazmerno dolge roke je izbral izračun odpravnine v višini, ki bo imela za osnovo oddaljenost sredincev desne in leve roke, ko roke razširi. Izračunali so mu 210.000 $. Tretji kandidat pa je rekel: "Meni pa izmerite oddaljenost mojega penisa do jajc in mi izračunajte odpravnino!" Ko se je slekel, so ga vprašali: "Ja, kje pa imate jajca?" "V Vietnamu..."
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 17:51:12
|
|
|
|
ly117
|
Ko je Krištof Kolumb prinesel koruzo v Evropo, je Chuck Norris na pomolu že prodajal kokice. Ko so izumili mobilni telefon, je imel Chuck Norris že dva neodgovorjena klica. Hello Kitty ima zvezke od Chuck Norrisa Chuck Norris lahko shrani podatke na navaden ključ. Chuck Norris je zmagal na tour de france z orbitrekom. Nekoč sta Chuck Norris in superman polagala roke. Poraženec mora še danes nositi gate čez kostum. Nekateri spijo v pižami od supermana. Superman spi v pižami od Chucka Norrisa. Preden Chuck Norris prečka cesto, morajo avti pogledati levo in desno. V zgodovini ni bilo nobene evolucije. Obstajajo le živali, ki jim je Chuck Norris pustil živeti. Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat. Američani so se leta 1945 odločevali: naj na Japonsko vržejo atomsko bombo, ali naj pošljejo Chucka Norrisa? Odločili so se za bolj humano možnost. Ko je bil Chuck Norris mulc, nikoli ni močil postelje. Postelja se je sama poscala od strahu. Chuck Norris uporablja Mr. Muscolo kot kapljice za oči. Chuck Norris je edini ki je v Vegradu dobil plačo. Chuck Norris lahko ploska z eno roko. Chuck Norris je zgradil hišo v kateri se je rodil. Chuck Norris je edini, ki lahko v Tušu nabira Mercator Pike. Chuck Norris reče: "Big Brother, ti si nominiran." Chuck Norris gre z avtom tko hitro da mu garmin daje navodila v pretekliku Chuck Norris se je prikazu mariji Chuck Norris-ov srčni utrip se meri po Rihterjevi lestvici. Chuck Norris surfa po radio valovih. Zakaj je Chuck Norrisa rodila teta? Ker mu nihče ni smel jeb** mater. Kaksen je Chuck Norrisov naslov gmaila? Gmail@chucknorris.com Chuck Norris lahko napiše grafit na zvočni zid! Zakaj Chuck Norris spi pri luci? Ker se ga tema boji! Koliko sklec naredi Chuck Norris? Vse. Zakaj je Bog ustvaro Zemljo? Ker mu je Chuck Norris rekel, da lahko. Koliko sklec naredi Chuck Norris? Vse, in to tako, da odriva Zemljo od sebe. Chuck Norris je od sekunde hitrejsi za pol ure. Chuck Norris je premagal zid v tenisu. Zirafe so nastale, ko jeChuck Norris usekal konja v brado. Dinozavri so razjezili Chuck Norrisa - samo enkrat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 17:54:23
|
|
|
|
ly117
|
Nekega jutra mož ženo, ki pripravlja zajtrk, uščipne v zadnjico in pravi: "Veš, če bi ti malo utrdila tole, bi se lahko znebila teh grdih spodnjic." Žena stisne zobe in ne reče ničesar. Naslednje jutro jo mož zbudi s ščipanjem v prsi in pokomentira: "Veš, če bi si malo utrdila tele, bi se lahko znebila modrca." Tokrat žena ne more več biti tiho, zagrabi ga za penis in jezno zabrusi: "Veš, če bi ti utrdil tole, bi se lahko znebila poštarja, vrtnarja in tvojega brata."
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 18:20:52
|
|
|
|
bambixxx
|
ly carski vici, ampak chuck norris pa zmaga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 18:22:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava SO petek 10h Spim. Žal. Drugič. Fajn čvekajte. Eeeeej gremo popoldne, da še mi2 prideva ... ??? Ob 15h? Bi mi bolj pasalo ob 16h, bi pa ob 15 tudi šlo. Ja,te pa mam jaz celo pickovo bando že doma.Edino,če mi bote pomagale,da lahko kafe spijem. mi2 ne moreva popoldan. te pa se ločeno dobimo - komu paše naj pride ob 10h, druge pa ob 15h. saj vse na kupu se nikoli ne bomo dobile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 18:37:54
|
|
|
|
botrca
|
Čer, mi smo pa danes kar doma ostali in drva vozli v kurilnico, Jan se je s kolesom vozil...kuhala za naju nisem nič, ker sem dala iz zmrzovalnika ven bosanski lonec - enolončnico...za malega pa pire, meseko in grah v omaki. Zdaj se pa bašem s sladico, ki je moj naredil...miške... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.2.2011 18:43:41 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 18:38:49
|
|
|
|
botrca
|
Kava v petek dop. mogoče, popoldan nemogoče .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 18:41:02
|
|
|
|
botrca
|
Marta82, sacherca...pomoč rabim: kje naj dobim vanilijevo kremo...rabim kot preliv za te miške...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)

Marko Popit (
7%)

Damjan Košir (
9%)

Mojca Štangar (
2%)

Klavdija Rudolf Voje (
7%)

Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!