Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:13:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, mi smo pa danes kar doma ostali in drva vozli v kurilnico, Jan se je s kolesom vozil...kuhala za naju nisem nič, ker sem dala iz zmrzovalnika ven bosanski lonec - enolončnico...za malega pa pire, meseko in grah v omaki. Zdaj se pa bašem s sladico, ki je moj naredil...miške... . Botrca kako pa to, da ti pogosto za malega posebej kuhaš? A je alergičen na kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:14:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82, sacherca...pomoč rabim: kje naj dobim vanilijevo kremo...rabim kot preliv za te miške... jaz kr bol redki vanilijev puding skuham (tud za filo pustnih krofov)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:15:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82, sacherca...pomoč rabim: kje naj dobim vanilijevo kremo...rabim kot preliv za te miške... jaz kr bol redki vanilijev puding skuham (tud za filo pustnih krofov) Meni je dobra kar tista umetna (v prahu) iz špara in podobnih štarcun.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:20:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82, sacherca...pomoč rabim: kje naj dobim vanilijevo kremo...rabim kot preliv za te miške... jaz kr bol redki vanilijev puding skuham (tud za filo pustnih krofov) Meni je dobra kar tista umetna (v prahu) iz špara in podobnih štarcun. točno ja tista v prahu (isto kot pudingi ali šlag) je tud dobra ja... okusna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:22:17
|
|
|
|
marta82
|
Danes smo se imeli prav lušno...ob jezeru smo se sprehajali, sonček nas je grel in opazovali smo labode, račke in konje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:31:22
|
|
|
|
marta82
|
Bi imela katera spomladanske čeveljčke (sive, platnene, videz visokih all stark, kupljene v h&m), št. 21 in sandalčke adidas temno modre z belimi črtami (tak material, da se lahko zmočijo) št. 22?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:31:36
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:34:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bi imela katera spomladanske čeveljčke (sive, platnene, videz visokih all stark, kupljene v h&m), št. 21 in sandalčke adidas temno modre z belimi črtami (tak material, da se lahko zmočijo) št. 22? Jaz ne...so mi premali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 19:48:58
|
|
|
|
katy83
|
čer. danes ne bom čvekala z vami, ker moram likat, tak da...ve pa kar čvekajte na veliko, da bo jutri kaj za brat. dan smo super preživeli, je pasalo, še malo vinčka smo popili. Botrca, hvala za link, sem že vidla. Marta, jaz imam zaenkrat kar nekaj čevljev (no, Timotej), če pa ne bo nobena imela, pa če jih ne boš dala v prodajo, pa se lahko tudi jaz javim. zdaj pa pičim, najprej večerja, pišek in zelena solata s krompirjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:09:40
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82, sacherca...pomoč rabim: kje naj dobim vanilijevo kremo...rabim kot preliv za te miške... jaz kr bol redki vanilijev puding skuham (tud za filo pustnih krofov) Meni je dobra kar tista umetna (v prahu) iz špara in podobnih štarcun. točno ja tista v prahu (isto kot pudingi ali šlag) je tud dobra ja... okusna Se kar podpisem. Tako redko jih rabim,da kar kupim prasek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:36:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:37:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj vse na kupu se nikoli ne bomo dobile. To smo me že zdavnaj ugotovle.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:39:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bi imela katera spomladanske čeveljčke (sive, platnene, videz visokih all stark, kupljene v h&m), št. 21 in sandalčke adidas temno modre z belimi črtami (tak material, da se lahko zmočijo) št. 22? To bi nam prav prišlo glede na št. nogice. Imamo še vedno 21.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:41:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bi imela katera spomladanske čeveljčke (sive, platnene, videz visokih all stark, kupljene v h&m), št. 21 in sandalčke adidas temno modre z belimi črtami (tak material, da se lahko zmočijo) št. 22? To bi nam prav prišlo glede na št. nogice. Imamo še vedno 21. Dobiš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:43:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj vse na kupu se nikoli ne bomo dobile. To smo me že zdavnaj ugotovle. pol pa ne vem zakaj kompliciramo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:44:12
|
|
|
|
marta82
|
Če se boste zmenile za petek on 15-ih bi verjetno tudi midva s Tinejem lahko prišla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:51:48
|
|
|
|
marta82
|
Tak se mi nekaj sladkega lušta pa nič nimam.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 20:53:44
|
|
|
|
majakla
|
Čer. Ly: vici o Čak-u:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:12:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:13:47
|
|
|
|
matcar
|
Glede kave,mi je skoraj boljše dopoldan.Ko bo bolj toplo,pa ni panike tudi popoldan,da lahko mularija zunaj nori na igralih.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:14:40
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:15:50
|
|
|
|
arabela*
|
otroci zaspali..... jaz na relaks.... glede kofeja...mi bolj popoldne paše, lepo na izy....ded pa tak mičkene doma čuva
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:19:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya otroci zaspali..... jaz na relaks.... glede kofeja...mi bolj popoldne paše, lepo na izy....ded pa tak mičkene doma čuva Pa daj,pridi dopoldan,saj pridem po tebe
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 21:20:43
|
|
|
|
matcar
|
jaz pa sem se tak nažrla,da me vse boli zaj,od križa do trebuha.mater,je to zoperno.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
trmache guevarakako se spopasti z otrokovo trmo?kazen (
13%)

ignorirat (
43%)

pogovor (
39%)

obupat (
0%)

izolacija otroka (
4%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!