Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Vas preberem kasneje. Pa paaaaaa
. Te pa čist razumem. Men sicer to nihče ne govori, ampak priznam kar sama, da ne pametujem več in ne zatrjujem česa...sem se sama že prevečkrat presenetila.
...hecno je...
In to na kavču, da nisem mogla pol po kuhinji ropotat. Sem pa naredila šmorn s pirino moko. Mmmmmmmmmmmmmmm
. Sam je men tud všeč ja. Pirina moka je pa zakon. Mi jo tud kar uporabljamo. Sem tud že recept za tele razpokančke mojmu poslala, pa sm mela že idejo da bi moko s pirino zamenjal. Sva lih govorila pa prav če jaz pa v službi sam recepte za piškote gledam al kaj, ojoj
Joj, komaj čakam!!!
Ti se kar nauživaj malo s ta malo.
Btw. kakšno maslo pa je mišljeno (polovička kakšne pakunge)? Aja, pa še eno vpr: a te kroglice se potem razlezejo oz. sploščijo v pečici?
Nihče ne zna več vozit, ko pada sneg!
Sem še Kajo Lino v vrtec peljala. Lumpa gre raje pol ure prej, kot da bi jo moj kasneje paljal
je pa itak cel bolan, pa tak hodi v službo... Eh...
Tega pa ne maram.