Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, sveža kri, niti ni veliko, ko sem lulala ni bilo nč več, sedaj sem se umila in upam,da ne bo več krvi! Krčev nimam! Joj, jst ne vem zakaj moram vedno krvaveti v nosečnosti
Pregled imam šele naslednjo sredo..če se bodo krvavitve še pojavile, grem jutri do G! Itak pa vem,da nimam kaj za narest!

od 40 naprej.....drugače pa ne zapnem nobenih hlač več.....
??
da čimprej ozdraviš! Bonne chance!
. ker sem že parkrat kaj natipkala in me je ven vrglo pa mi se potem ni dalo še enkrat vse pisat. eh... pa saj-za prebrat je, ane?
, tako da bo počasi. Slabo mi je še zmeraj od jutra do jutra, ampak me v tem trenutku to pomirja, ker tako vsaj vem, da je vse ok. Sem pa včeraj ugotovila, da če jem, mi je manj slabo, ampak kaj ko je taka muka jesti. Pojem kak suh kruh, ki ga žvečim kot da si mi dal dr... za jest
.