Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 12:06:59
|
|
|
|
matcar
|
Katy-super za uživanje. Zamudila pa nisi nič,razen včerajšnje kave.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 12:50:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? Jaaaaaa,si ful želim enkrat sprobat to zadevo,pa mi nikak ne rata,mojega v to prepričat-znanstvena fantastika! ja valda se lahko zmenimo, super je. matcar za tebe pa odpade dokler ne rodiš, so kugle pretežke . pa hvala, bom uživala . Aja,pa veš da bi metala ziher,makar z otroškimi kuglami,so lahke. saj vem, da bi ti metala, samo ne smeš . razen če bi rada že zaj rodila.... ampak ti ne priporočam. najlažja kugla ma pa 8 kil se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:31:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? Jaaaaaa,si ful želim enkrat sprobat to zadevo,pa mi nikak ne rata,mojega v to prepričat-znanstvena fantastika! ja valda se lahko zmenimo, super je. matcar za tebe pa odpade dokler ne rodiš, so kugle pretežke . pa hvala, bom uživala . Aja,pa veš da bi metala ziher,makar z otroškimi kuglami,so lahke. saj vem, da bi ti metala, samo ne smeš . razen če bi rada že zaj rodila.... ampak ti ne priporočam. najlažja kugla ma pa 8 kil se mi zdi. No vidiš,da lahko,Saš ima 13 Maks pa 25,pa sem še tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:32:38
|
|
|
|
matcar
|
Že imamo ime za našega dedeka. Sem ful zaj na izi,sploh ko sem jih danes par vidla,cukre male.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:47:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca majakla ,uzivajte na polno podpis
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:48:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa dobro jutro, malega je včerajšnja kava tak zmatrala, da je spal 3 ure popoldan. pol pa se je od 2.30 ponoči dalje zbujal . cela sem adijo. danes zvečer pa grem na bowling . po dolgem cajtu gre mama malo uživat in bo ati varuška . , za neprespano noč in za bowling
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:49:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jeeeeeeeeeee, meni se je pa zgodilo nekaj kar nisem niti v sanjah mislila da se bo....Jan je včeraj prvič drugje prespal.... ...bil je pri moji sestri in je spal celo noč...Če bi mi kdo rekel, da se bo tudi to enkrat zgodilo mu ne bi verjela....barvo sine moj...res se vesela in ponosna nanj. bravo, Jan podpis hvala
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:50:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: zdaj pa že razumem kaj si pisala včeraj na zid - innnnnnnnnnnnn - poveeeeeeeeeeej! Jan: ti si as hvala tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:51:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bravo Jan. hvala še tebi...res sem vesela
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:52:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bravo Jan.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:54:52
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 še tukaj dobrošla nazaj in super za lep mini dopust . Bowling jaz bi šla, samo ne vem če bi si upala metat...to sem prej včasih igrala parkrat zdaj pa nisem že celo večnost...zaradi križa.
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.2.2011 15:55:02 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 15:56:14
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva se naspala... ...zdaj pa študiram, da bi šla na en sprehod.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:18:57
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:20:40
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 pa sma naredla kopalnico in je ful lepo zdaj. sma prej tasta peljala nazaj domov,pa otroke pobrala,pa so me cajkani ustavli in sem dobila 120 ojrov kazni,ker nisem imela trikotnika zraven.Po la bom.Zaj pa pico čakamo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:39:20
|
|
|
|
katy83
|
čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:40:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Zaj pa pico čakamo. midva sva jo ravnokar pojedla, je ati naredo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:42:31
|
|
|
|
arabela*
|
ne moreš verjet...cel dan me ni na rr spustlo ..in to konstantno vsak dan že...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? jaz nisem za tako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:44:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim no pri meni je bilo zelo podobno ... prej 7 let v vezi... zlagana tud najmanj 5 let-tud zvesta nisem bla...ene že poznate mojo zgodbo... Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:46:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? jaz nisem za tako tudi jaz ne.... saraya medve bova sedele nekje na kavi in se pržile na soncu .... ko pač bo sonce ne
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:46:54
|
|
|
|
arabela*
|
Doma....malečke gledata garfielda......M je dobila vročino že popoldan....se full pozna da sta po kozah še vedno bolj občutljive Drugače pa sva danes vse porihtala, pa še v Lidlu bila polmesečni ainkauf...tak da bo malo miru
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:47:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? jaz nisem za tako tudi jaz ne.... saraya medve bova sedele nekje na kavi in se pržile na soncu .... ko pač bo sonce ne ja komaj čakam poletje.......se bova cmurle ko kuščarke
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:48:10
|
|
|
|
arabela*
|
Elevitka sem porihtala na zavarovalnici...sicer cestnine ne vračajo, če avto ni odjavljen iz prometa
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:49:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim no pri meni je bilo zelo podobno ... prej 7 let v vezi... zlagana tud najmanj 5 let-tud zvesta nisem bla...ene že poznate mojo zgodbo... Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli. jaz pa sem v zvezi že 17 leto.....tolk vzponev in padcev...ampak vedno znova uspe....in vedno boljše je ..tak da ja...včasih se splača tud vztrajat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:51:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Elevitka sem porihtala na zavarovalnici...sicer cestnine ne vračajo, če avto ni odjavljen iz prometa aja.... klinc bi ga pa odjavila pa si ga naj novi lastnik nazaj prijavi no kakorkoli...samo da si porihtala
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.