|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obroki
21.2.2011 10:58:26   
Diva1
Živjo.

Z mojo 5 mesečnico sva prejšnji teden začeli z gosto hrano. Za kosilo sva jedli korenček, bučke, cvetačo ter brokoli, sedaj pa sem začela še z dopoldanskim obrokom kašico z sadjem. Popoldne ter zvečer pa ima mleko. Se vam zdi da je še prekmalu, da ima dva obroka enega sadnega in enega zelenjavnega?
Pojavili so se pa tudi krčki ponoči, se ful napenja in potem prdi, drugih težav nimamo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obroki
21.2.2011 11:01:56   
Precious
Uvajanje goste hrane pomeni uvajanje. To pomeni 1 živilo  2- 3 dni par žličk.

(odgovor članu Diva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obroki
21.2.2011 11:02:45   
DragonLady
Ni še prekmalu, je pa mogoče preveč vrst zelenjave naenkrat...ne bi začela najprej samo s krompirčkom in korenčkom? Pa potem eno po eno počasi dodajaš v prehrano...ne pa vse naenkrat. Cvetača drugače precej napenja, mogoče je to to. Jst bi s cvetačo definitivno še malo počakala. Moje osebno skromno mnenje...srečno...

(odgovor članu Diva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obroki
21.2.2011 12:31:09   
Diva1
Dajala sem ji živilo po žvilo, nisem dajala vse naenkrat. Po dva dni je jedla npr. korenček, potem dva dni kolerabico, nato dva dni brokoli,... je pa res, da ji okusi ugajajo saj je pojedla kar nekaj žličk, nato pa še mleko da je bil obrok poln. Glede na to, da tako je sem dodala še kašico z malo sadnja ampak ne spet cel obdok vendar par žličk.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obroki
21.2.2011 15:21:23   
K_a_t_i
Vsak otrok je drugačen. Če tvojemu ustrezata 2 obroka GH dnevno, mu jih dajaj. Nekateri pa do 10m ne pojejo vel kot 2 žlički GH na dan.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Diva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obroki
21.2.2011 19:13:20   
parga
Kokr sem jaz slišala od pediatrinje, naj bi bilo tako, da če poje v enem gostem obroku cca 150 ml, potem lahko začneš z uvajanjem drugega gostega obroka. Ravno tako naj se po takšnem količinskem obroku ne bi več dojilo oz. dodajalo mleka. Na začetku, ko otrok poje še bolj malo, se potem priporoča še dojenje/dodajanjem mleka.
Jaz sem začela z uvajanjem pri 6. mesecih in sedaj bo stara 7. mesecev in ima še vedno samo en obrok.  Bova pa začeli sedaj s sadjem. Naj omenim, da je tamala pravi jedec in bi načeloma lahko že prej začela s sadjem, vendar se nama nikamor ne mudi...
V knjigi, kjer piše kar nekaj o uvajanju GH, sem prebrala, da naj bi po cca enem mesecu začel z uvajanjem novega gostega obroka.
Delaj po občutku in ravnaj se po otroku. Če se ti zdi, da lahko začneš že z drugim obrokom GH, potem daj, sicer se meni osebno zdi še prekmalu.


(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?