Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:19:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se še tu vun spihat Dobila izvid za T, ko sva bila v bolnici zaradi alergije in na izvidu piše: možna občutljivost na mlečne izdelke, pazljivost pri prehrani, z naše strani zdravljenje zaključeno....ma daaaaaaaaj to sem vse vedla, brez da so ga pikali, pa matrali So pa res Pa še ful probleme je mel po tem, ko ste prišli iz bolnice..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:21:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se še tu vun spihat Dobila izvid za T, ko sva bila v bolnici zaradi alergije in na izvidu piše: možna občutljivost na mlečne izdelke, pazljivost pri prehrani, z naše strani zdravljenje zaključeno....ma daaaaaaaaj to sem vse vedla, brez da so ga pikali, pa matrali So pa res Pa še ful probleme je mel po tem, ko ste prišli iz bolnice.. ma ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:22:02
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vem, da je malo šans, ampak probat ni greh: ali ima slučajno katera za posodit mornarsko kapo? Študiramo, da bi bili za pusta: jaz Pika Nogavička, Tinej opica (kao Ficko) in mož mornar (oče). Ali pa če imate kakšno boljšo idejo se tudi priporočam. Ne bi pa rada vseh kostumo kupovala, za Tineja ga bom, midva bi pa nekaj pokombinirala. Super ideja! Prav luštni boste! Kape pa žal nimam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:22:07
|
|
|
|
katy83
|
aja, punce tista priporočena pošta je bil negativen odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:23:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:23:33
|
|
|
|
katy83
|
pa čer. Stuširala sem se danes že ob 18.uri, pa si glavo oprala, zdaj sva še T zrihtala, malo se še igra, potem gre spat, jaz pa si naredim skledo zelene solate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:23:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:25:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce tista priporočena pošta je bil negativen odgovor eh, škoda. Ma saj boš dobila... Ti samo pridno prošnje piši...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:27:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:27:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce tista priporočena pošta je bil negativen odgovor eh, škoda. Ma saj boš dobila... Ti samo pridno prošnje piši... ja, saj pišem...pa saj po pravici povedano zdaj niti ne pričakujem neke službe, ne bi pa se je branla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:27:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove! podpis Pa še eden.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:33:21
|
|
|
|
Lenči_
|
Jaz pa sama doma.. Moj je sklizno ven s kolegi na pico, pa v kino...M. sem zjutraj peljala k zdravniku in ni nič hudega, samo prehlajena in so rekli naj ne hodi v vrtec 14 dni, da se pozdravi. Za bulico, ki jo ima na vratu so rekli, da je bezgavka. Samo meni je to čudno, če je za uho neki tam odzadi. Nisem vedla, da so bezgavke tudi tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:34:57
|
|
|
|
marta82
|
Katy škoda. Ampak ko boš imela pripravništvo in strokovnega bo ful lažje konkurirat na trgu delovne sile, tak da kar pozitivno naprej.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:35:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove! podpis Pa še eden. Še moj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:35:59
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Ooooooh, kak lepo, no! Tudi Lenči_ je suuper! IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Lep pozdrav punce! Zanima me, če se vam lahko pridružim pri 'klepetu'? Sicer nisem Mariborčanka, vendar že 2 leti živim v Mariboru. Ker v MB še ne poznam veliko ljudi, se mi zdi tole super priložnost za nova poznanstva. Sem pa mamica enoletne deklice M. Uživajte v sončku! Papa jeeeeeeeeeeeej Dobrodošla, lepo da si se pridružila! Morem vam povedat, da cokolado poznam iz enga drugega foruma in je super punca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:36:42
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Tudi moj! IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove! podpis Pa še eden. Še moj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:37:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Ooooooh, kak lepo, no! Tudi Lenči_ je suuper! To pa mi že vemo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:38:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vem, da je malo šans, ampak probat ni greh: ali ima slučajno katera za posodit mornarsko kapo? Študiramo, da bi bili za pusta: jaz Pika Nogavička, Tinej opica (kao Ficko) in mož mornar (oče). Ali pa če imate kakšno boljšo idejo se tudi priporočam. Ne bi pa rada vseh kostumo kupovala, za Tineja ga bom, midva bi pa nekaj pokombinirala. Super ideja! Prav luštni boste! Kape pa žal nimam.. Zdaj študirava, da bo najbrž kar gusar, ki ga Pika preganja po širnih morjih. Se je lažje namaskirat. Če sploh bo kaj iz tega, ker Tinej ni najbolj navdušen nad tem, da imava midva kaj na glavi (npr. kapuco), tak da ne vem kako bo lasuljo prenesel.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:40:43
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Jaz pa se bašem z muffini, ki sva jih z M. prej skup spacali in gledam Hitri in drzni (že stotič valda). Malička še pridno zabava očka, čez par minut jo grem pa dajat spat. Danes popoldne je bila zelooo pridna- spala je več kot 3 ure skupaj!Lep večer vsem!Papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:47:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce tista priporočena pošta je bil negativen odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:48:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer. Želim vam čim boljše ocene in da poberete vse možne naslove! Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:49:27
|
|
|
|
sami0804
|
Aja....dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:50:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Za bulico, ki jo ima na vratu so rekli, da je bezgavka. Samo meni je to čudno, če je za uho neki tam odzadi. Nisem vedla, da so bezgavke tudi tam Mitja jo tudi ima....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:52:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Ooooooh, kak lepo, no! Tudi Lenči_ je suuper! To pa mi že vemo. Me je ly prehitela-lahko samo podpišem...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 25.2.2011 20:53:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 20:52:51
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja....dober večer Večer sami! Čuješ ti! Ki te hodiš ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
CEPLJENJE KLOPILelly28 RRZanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?da (
48%)

ne (
52%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!