Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:55:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ve se smejite zaj,glede na to,da jih imama oba z možev v rodu....Pa enkrat en spol vidijo,drugič drugi? Saj zaj se jaz tudi smejim,samo kaj pa če sta res 2? pa to se meni zdi super Kaj te češ druga.. Eden gor al dol Ma ne, če bo tak ti želim veliko živcev, pa tud zrastli bodo slej al prej.. Ja,živci tak,so. Bomo vidli,študiram,da bi reskirala,pa šla še na 3D UZ,da bom 100%,kak je na stvari. Jaz sem šla in mi ni žal. Ful lepo se je videlo, še moj je bil čisto ganjen pa slikice in filmčke sva dobila. Pa še ena potrditev, da je vse ok ful paše. jaz pa nisem za tako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:55:54
|
|
|
|
vitabella
|
aja, če pa katero kadarkoli zamika al pa njeno žlahto al pa kolege al pa sosede kake knjige bk metat, se z veseljem ponudim, da jih grem iskat .... tolk placa še mam v špajzi! V zameno ponujam pa rožice, ker tiste nam doma tut rastejo ko blesave pa se množijo, jih nikakor ne moremo bk spravit, pa smilijo se nama z mojim dragim, da bi jih ubila. Ja midva sva čudaka .... ja pa antikvariati so tut zakon ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:56:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ne vem..kaj ženske počnejo sploh s takimi butli ma veš kaj...težko je dokler nisi v tej situaciji...sem slišala od ene druge, ki jo bolje pozna da ji je baje grozil da ji bo celo familijo pobil če ga pusti...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:56:45
|
|
|
|
katy83
|
Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:56:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ok grem ker tak ne sledim ... nočko kake finte maš pa kake finte če vas berem pa vas nikakor ne dohitim...če ne preberem pa ne vem o čem debata teče... grem raje gledat kam si naj grem oči operirat-laserska operacia (da nem čorava)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:57:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ve se smejite zaj,glede na to,da jih imama oba z možev v rodu....Pa enkrat en spol vidijo,drugič drugi? Saj zaj se jaz tudi smejim,samo kaj pa če sta res 2? pa to se meni zdi super Kaj te češ druga.. Eden gor al dol Ma ne, če bo tak ti želim veliko živcev, pa tud zrastli bodo slej al prej.. Ja,živci tak,so. Bomo vidli,študiram,da bi reskirala,pa šla še na 3D UZ,da bom 100%,kak je na stvari. Jaz sem šla in mi ni žal. Ful lepo se je videlo, še moj je bil čisto ganjen pa slikice in filmčke sva dobila. Pa še ena potrditev, da je vse ok ful paše. Saj zato ravno razmišljam,da bi reskirala ta denar pa šla na ta pregled,ker bom vsaj 100%,kako je na stvari.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:57:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hehehe isti čoh ko jaz si moje knjige pa so pospravljene v škatlah v špajzi .... srce me boli .... ampak moje živo bitjece rabi prostorček. Saj veste: enkrat ko bom velika in bogata bom imela veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko knjižnico s kaminom, pa butlerja, pa bom cele dneve lahko v miru brala. Aja pa moj pravi, da kr letim od ponosa ko vidim mojo L. kako z veseljem knjigice gleda, Jah kaj češ, moja je Dobro...to še ni taka kriza Zakaj boš pa mela butlerja?...aja,da ti bo knjige coj nosil Kaj pa to,ko moj Mitja do enih 4 let sploh ni hoto pravljic poslušat? Še zdaj mam razpoke na srcu....pol pa se je naenkrat obrnilo,zdaj pa je on tudi čoh,kot midve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ne vem..kaj ženske počnejo sploh s takimi butli ma veš kaj...težko je dokler nisi v tej situaciji...sem slišala od ene druge, ki jo bolje pozna da ji je baje grozil da ji bo celo familijo pobil če ga pusti... saj vem da ni lahko... enkart v življenju sem na takega bedaka naletela....ki se je na začetku dobrikal, potem me začel zalezovat....dokler mu nisem s policijo zagrozila...menjala telefonsko...mislim, da kaj hitro pravi obraz pokažejo taki norci
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:58:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo jaz pa bi pupe zbirala.....fulllll
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:58:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ok grem ker tak ne sledim ... nočko kake finte maš pa kake finte če vas berem pa vas nikakor ne dohitim...če ne preberem pa ne vem o čem debata teče... grem raje gledat kam si naj grem oči operirat-laserska operacia (da nem čorava) Kaka faca si!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:59:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ok grem ker tak ne sledim ... nočko kake finte maš pa kake finte če vas berem pa vas nikakor ne dohitim...če ne preberem pa ne vem o čem debata teče... grem raje gledat kam si naj grem oči operirat-laserska operacia (da nem čorava) operirat bi se dala? kolko pa maš dioptrijo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:59:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kake teme imaste danes. Meni je tudi čisto primitivno, da eni delajo otroka dokler ne dobijo željen spol. Imam eno kolegico, ki je lani sep. rodila 4 otroka in je po 3 punčkah končno fantek...njen je pa neki hepan, ker jo je baje tudi tepel, pa mučil s tem da hoče fantka...mislim ej . jaz pa ne vem..kaj ženske počnejo sploh s takimi butli Živijo vlogo žrtve, imajo zlomljeno hrbtenico (velikokrat to izhaja še iz primarne družine) in ne znajo drugače oz. se bojijo neznanega, težje jim je zbrat pogum in it, kot pa prenašat udarce. Velikokrat imajo občutke krivde, da ga one izzivajo, da nekaj niso v redu naredile ipd. Povzročitelji so na,reč odlični manipulatorji, ki znajo zelo dobro prevalit krivdo na žensko. potem je tu še sram. Največja vrednota jim je družina in največja sramota, da niso sposobne le te obdržati skupaj. Pa še kakšen razlog bi se našel.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 21:59:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pa kake finte če vas berem pa vas nikakor ne dohitim...če ne preberem pa ne vem o čem debata teče... o knjigah, o dedih ki hočejo en spol otroka in tako dolgo delajo dokler ne dobijo, pa o eni temi ki je ženska debela pa se njenemu ne dvigne
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:01:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo jaz pa bi pupe zbirala.....fulllll jaz sem si pa vedno 2 sina želela, ampak če bi imela punčko, se ne bi sekirala, valda...če bi bla po meni, bi itak bla večji kot pubec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:01:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj vem da ni lahko... enkart v življenju sem na takega bedaka naletela....ki se je na začetku dobrikal, potem me začel zalezovat....dokler mu nisem s policijo zagrozila...menjala telefonsko...mislim, da kaj hitro pravi obraz pokažejo taki norci joj to pa je grozno...samo da si ga rešla
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo mojemu je pa vseeno, jaz bi pa punčko...fantka že imam...pa tudi če bo, ko bo...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kake teme imaste danes. Meni je tudi čisto primitivno, da eni delajo otroka dokler ne dobijo željen spol. Imam eno kolegico, ki je lani sep. rodila 4 otroka in je po 3 punčkah končno fantek...njen je pa neki hepan, ker jo je baje tudi tepel, pa mučil s tem da hoče fantka...mislim ej . jaz pa ne vem..kaj ženske počnejo sploh s takimi butli Živijo vlogo žrtve, imajo zlomljeno hrbtenico (velikokrat to izhaja še iz primarne družine) in ne znajo drugače oz. se bojijo neznanega, težje jim je zbrat pogum in it, kot pa prenašat udarce. Velikokrat imajo občutke krivde, da ga one izzivajo, da nekaj niso v redu naredile ipd. Povzročitelji so na,reč odlični manipulatorji, ki znajo zelo dobro prevalit krivdo na žensko. potem je tu še sram. Največja vrednota jim je družina in največja sramota, da niso sposobne le te obdržati skupaj. Pa še kakšen razlog bi se našel. poznam eno tako...točno to dela...vedno najde izgovor, da je ona kriva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo jaz pa bi pupe zbirala.....fulllll jaz sem si pa vedno 2 sina želela, ampak če bi imela punčko, se ne bi sekirala, valda...če bi bla po meni, bi itak bla večji kot pubec Jaz pa vedno 5 otrok,ne glede na spol.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo jaz pa bi pupe zbirala.....fulllll jaz sem si pa vedno 2 sina želela, ampak če bi imela punčko, se ne bi sekirala, valda...če bi bla po meni, bi itak bla večji kot pubec ma jaz pa obsedena s pupami........
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:43
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Mater, ve ste pa pravi 'Ferrariji' v tipkanju! Sem se šla samo stuširat pa je že 5 novih strani! Stuširana, dišeča, grem....med knjige. Nočko vsem in še enkrat hvala vsem za dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:02:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja pa antikvariati so tut zakon ja! Vitabella boma midve enega odprle v Šentilju Drugače pa,če bom dobila kaj takega kar že imam...te bom pa imela v mislih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:04:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Mater, ve ste pa pravi 'Ferrariji' v tipkanju! Sem se šla samo stuširat pa je že 5 novih strani! Stuširana, dišeča, grem....med knjige. Nočko vsem in še enkrat hvala vsem za dobrodošlico. ja, to smo me, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:04:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj vem da ni lahko... enkart v življenju sem na takega bedaka naletela....ki se je na začetku dobrikal, potem me začel zalezovat....dokler mu nisem s policijo zagrozila...menjala telefonsko...mislim, da kaj hitro pravi obraz pokažejo taki norci joj to pa je grozno...samo da si ga rešla v bistvu nič imela....je nekje mojo cifro scumpral...in to že ko sem A imela..in bila ravno drugič noseča.....pa klical ko bedak po 20krat dnevno ...me je kar strah postalo, ko si v tem.... ampak ja....konec
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:04:31
|
|
|
|
botrca
|
Nočko CoKoLaDa84
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.2.2011 22:04:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je rekel, da bi rad naslednjič imel punčko, jaz bi pa fantka...bomo videli, kaj bo...ko bo...če bo jaz pa bi pupe zbirala.....fulllll jaz sem si pa vedno 2 sina želela, ampak če bi imela punčko, se ne bi sekirala, valda...če bi bla po meni, bi itak bla večji kot pubec Jaz pa vedno 5 otrok,ne glede na spol. jaz tudi...
|
|
|
si predstavljate čez 10 let...?muškaSi predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?da (
86%)

ne (
6%)

ne vem (
8%)
Število vseh glasov: 542Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!