Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:26:37
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kdaj in kje pa se dobite? Sem nova.... ob 10h SO na Pobrežju SO? A mi lahko prosim katera razloži, kje je to? Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:27:41
|
|
|
|
katy83
|
dan. T spal do 6-ih v svoji sobici , če bi midva z dragim šla ob normalni uri spat , bi bilo super. kavica - mogoče pridem, bom vidla kak bom uspela s fitnesom porihtat, če bom dovolj hitra. Zdaj sem pojedla zajtrk, za kosilo bova z malim žgance + zelenjavno omako, no jaz bom še malo rebrc od včeraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:28:07
|
|
|
|
botrca
|
Dan , otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel... .
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:28:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kdaj in kje pa se dobite? Sem nova.... ob 10h SO na Pobrežju SO? A mi lahko prosim katera razloži, kje je to? Hvala veš kje je OŠ Borcev za Severno mejo? tam blizu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:29:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel... . kaj mali ne je tega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:29:38
|
|
|
|
botrca
|
Arwenko probaj pastile tantum verde...meni za grlo edino te pomagajo in so zakon .
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:30:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel... . kaj mali ne je tega? je, samo zdaj ko je bolan skoraj nič ne je...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:31:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel... . kaj mali ne je tega? je, samo zdaj ko je bolan skoraj nič ne je... aja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:33:52
|
|
|
|
katy83
|
zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:34:35
|
|
|
|
katy83
|
jutri pa že marec ...mesec mojega malega navihančka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:35:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:38:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa že marec ...mesec mojega malega navihančka kak pa to mine....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:39:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa že marec ...mesec mojega malega navihančka Pa Sami-jin, pa moj, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:40:20
|
|
|
|
majakla
|
Čokolada: od kod pa si ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:41:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa že marec ...mesec mojega malega navihančka Pa Sami-jin, pa moj, ... pa od M. od Lenči. pa od moje mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:44:06
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 12:45:03
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čokolada: od kod pa si ti? Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:02:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi. uf, hvala obema Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredila , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:03:11
|
|
|
|
katy83
|
nič, zdaj pa pičim malo stanovanje pospravit, pa našega trmeka animirat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:06:17
|
|
|
|
ly117
|
Pupe moje jaz grem na šiht, čeprav bi rajše šla spat. se tipkamo zvečer. Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:12:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 likam pa ne, ker imam sušilca pa še zguba časa se mi zdi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:15:07
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...dan Smo že iz vrtca.....utrujena, me nekaj noge bolijo....bo treba začet telovadit redno spet Počasi bomo šli h kosilu( Pikato zrezki, piščančji medaljoni za otroke, zeljna solata s fižolo, restan krompir, pa goveja juha) ..od včeraj seveda, da ne bo pomote Potem pa na predavanje
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:17:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro! noč katastrofalna... (mali na obroke cendral, midva z starim pa dežurala za mačko-je celo noč kozlarla ) Matcar... jaz sem tud samo enega nosla pa sem mela ogromen trebuh... za neprespano noč ...za velikost trebuha pa jaz pravim tak...ni odvisno kolikokrat si noseča, pa tudi ne koliko si se zredila...mojo sestro je v drugi nosečnosti ful razneslo in je imela zelo velik trebuh pa se je zredila samo 6-7 kg...aja pa eden je ven prišel ja samo matcar ni še tak visoko noseča..zato jo malo skrbi Porihtaj ta UZ matcar, da boš mirna. Jaz sem bila na nuhalni pri Strahovi v domžalah, pa je super...opravlja tud 3 d.....če želiš imam še telefonsko za naročit
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda ja full se spravljajo zraven
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:19:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi. vse gre..če je volja...Jaz se tud šolam zraven dveh navihank...eno še imam celo doma
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Zabava v kostumihlumpika35Vprasajte svoje male nadebudnice 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?princeska (
64%)

trebusna plesalka (
4%)

dobra/zlobna vila (
0%)

indijanka (
4%)

piratka/gusarka (
13%)

drugo (
13%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!