|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
28.2.2011 13:20:09   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

dan user posted image

majakla, jaz še čakam, da me ti na FB potrdiš user posted image

kafe...jaz sem v petek v mb, imamo uz kolkov, ne vem pa kako bo časovno zneslo.

Drugače me pa grlo ful boli.

super, te pa se kar za petek zmenimo. uz kolkov traja pa glih 5 min + slačenje in oblačenje, tak da boš zelo hitro gotova.
pa še malo user posted image user posted image user posted image  za boleče grlo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.2.2011 13:20:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljemuser posted image ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregledauser posted image

pridna user posted image

Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi.

uf, hvala obemauser posted image

Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredilauser posted image , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne? user posted image user posted image

kati...kolk strani približno mora vsebovati?   bo treba počasi začet o tem ....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.2.2011 13:28:16   
bambixxx
, če bi midva z dragim šla ob normalni uri spatuser posted image , bi bilo super. user posted image

ja... to se nama tudi dogaja... user posted image . pa user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.2.2011 13:31:47   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Matcar... jaz sem tud samo enega nosla pa sem mela ogromen trebuh...

Ja,s tem da si ti bila 1-ič noseča,jaz pa sem 4-tič zdaj,pa ostale 3 niso bile take oz.,ni bil trebuh tak velik tak hitro,je bil tak pred porodi.

od kdaj pa te ma št. nosečnosti kako vezo z velikostjo trebuha ?????? to je zaj tak kot da bi jaz rekla moj otrok ne je makaronov...ker zunaj sije sonce....user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.2.2011 13:32:19   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljemuser posted image ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregledauser posted image

pridna user posted image

Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi.

uf, hvala obemauser posted image

Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredilauser posted image , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne? user posted image user posted image

kati...kolk strani približno mora vsebovati?   bo treba počasi začet o tem ....

hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli bratuser posted image , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.2.2011 13:32:44   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čokolada: od kod pa si ti?

Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije.

kje pa v Mb?

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.2.2011 13:32:47   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

, če bi midva z dragim šla ob normalni uri spatuser posted image , bi bilo super. user posted image

ja... to se nama tudi dogaja... user posted image . pa user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.2.2011 13:51:04   
rina22
cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs user posted image )? mogoče se že poznava user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.2.2011 13:52:12   
rina22

hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli bratuser posted image , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega.

To pa ni dosti. Nam so rekli, da je minimalno 80 strani user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.2.2011 14:33:49   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ja, saj pravim, da je odvisno od faksa, pa verjetno tudi od mentorja...se mi pa zdi brezveze, da brezveze nekaj bluziš not, če ne moreš
je pa res, da na koncu itak to nanese okoli 80 strani - moja diploma, ker vse strani niso številčene, sicer pa to tak veš, ne? user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.2.2011 14:41:40   
rina22

ja, saj pravim, da je odvisno od faksa, pa verjetno tudi od mentorja...se mi pa zdi brezveze, da brezveze nekaj bluziš not, če ne moreš
je pa res, da na koncu itak to nanese okoli 80 strani - moja diploma, ker vse strani niso številčene, sicer pa to tak veš, ne? user posted image

Ja, saj vem. Pa tudi nič takega nisem mislila s tem. Na pamet mi je prišlo to, da so npr. seminarske, ki smo jih pisali, bile obsega nekje 30, 40 strani in če tak pogledaš, še 20 strani zraven ali malo več, pa je diploma user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.2.2011 14:51:25   
katy83

Ja, saj vem. Pa tudi nič takega nisem mislila s tem. Na pamet mi je prišlo to, da so npr. seminarske, ki smo jih pisali, bile obsega nekje 30, 40 strani in če tak pogledaš, še 20 strani zraven ali malo več, pa je diploma user posted image

Saj vem, da nisi nič takega mislilauser posted image

ma, ja saj diploma je malo bolj obsežna seminarska oz. vsebuje raziskavo - vsaj v mojem primeru

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.2.2011 14:53:56   
rina22

ma, ja saj diploma je malo bolj obsežna seminarska oz. vsebuje raziskavo - vsaj v mojem primeru

ker me vse to še čaka, sem se malo na glas potolažila user posted image ja, prav maš - če že za neko seminarsko napišeš ne vem, npr. 30 strani, pol po moje ni problem napisat diplomske, ko se res nečesa lotiš raziskovat user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.2.2011 14:55:34   
katy83
quote]IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ker me vse to še čaka, sem se malo na glas potolažila user posted image ja, prav maš - če že za neko seminarsko napišeš ne vem, npr. 30 strani, pol po moje ni problem napisat diplomske, ko se res nečesa lotiš raziskovat user posted image

pa naj ti bo v tolažbo še to, da če se konkretno spraviš k stvari, je hitro konecuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.2.2011 15:30:55   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čokolada: od kod pa si ti?

Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije.

kje pa v Mb?

Na Lentu

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.2.2011 15:39:23   
CoKoLaDa84

cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs user posted image )? mogoče se že poznava user posted image

Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos?user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.2.2011 15:50:52   
botrca

od kdaj pa te ma št. nosečnosti kako vezo z velikostjo trebuha ?????? to je zaj tak kot da bi jaz rekla moj otrok ne je makaronov...ker zunaj sije sonce....user posted image user posted image user posted image

faca si user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.2.2011 15:55:07   
rina22

sem ti poslala zs user posted image samo odgovori, da ne boš rabila iskat user posted image včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.2.2011 15:55:48   
rina22
zdajle sem prebrala - elevitka, služba se ti obeta? držim pesti,da dobiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.2.2011 15:56:47   
rina22

pa naj ti bo v tolažbo še to, da če se konkretno spraviš k stvari, je hitro konecuser posted image

Uffff, samo da se teh izpitov čimprej rešim, pol pa še tole diplomsko skup spocam, te pa že bo nekak user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.2.2011 15:57:44   
CoKoLaDa84

sem ti poslala zs user posted image samo odgovori, da ne boš rabila iskat user posted image včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač user posted image

Super, je šlo!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.2.2011 16:00:06   
rina22

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.2.2011 16:55:05   
elevitka

faca si user posted image user posted image user posted image

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.2.2011 16:56:26   
elevitka

zdajle sem prebrala - elevitka, služba se ti obeta? držim pesti,da dobiš user posted image user posted image user posted image

eh služba....delo !!!

službo bom mela edino če bom s.p. odprla user posted image ker je tak vse v P! (te vsaj veš za koga delaš, pa da te nena okol prenašajo)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.2.2011 18:21:26   
majakla

hvala user posted image

Iiiiiin? Se poznata?  user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!