|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:20:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko dan majakla, jaz še čakam, da me ti na FB potrdiš kafe...jaz sem v petek v mb, imamo uz kolkov, ne vem pa kako bo časovno zneslo. Drugače me pa grlo ful boli. super, te pa se kar za petek zmenimo. uz kolkov traja pa glih 5 min + slačenje in oblačenje, tak da boš zelo hitro gotova. pa še malo za boleče grlo.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi. uf, hvala obema Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredila , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne? kati...kolk strani približno mora vsebovati? bo treba počasi začet o tem ....
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:28:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 , če bi midva z dragim šla ob normalni uri spat , bi bilo super. ja... to se nama tudi dogaja... . pa .
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:31:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Matcar... jaz sem tud samo enega nosla pa sem mela ogromen trebuh... Ja,s tem da si ti bila 1-ič noseča,jaz pa sem 4-tič zdaj,pa ostale 3 niso bile take oz.,ni bil trebuh tak velik tak hitro,je bil tak pred porodi. od kdaj pa te ma št. nosečnosti kako vezo z velikostjo trebuha ?????? to je zaj tak kot da bi jaz rekla moj otrok ne je makaronov...ker zunaj sije sonce....
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:32:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljem ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregleda pridna Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi. uf, hvala obema Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredila , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne? kati...kolk strani približno mora vsebovati? bo treba počasi začet o tem .... hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli brat , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:32:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čokolada: od kod pa si ti? Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije. kje pa v Mb?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:32:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 , če bi midva z dragim šla ob normalni uri spat , bi bilo super. ja... to se nama tudi dogaja... . pa .
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:51:04
|
|
|
|
rina22
|
cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 13:52:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli brat , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega. To pa ni dosti. Nam so rekli, da je minimalno 80 strani
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 14:33:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli brat , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega. To pa ni dosti. Nam so rekli, da je minimalno 80 strani ja, saj pravim, da je odvisno od faksa, pa verjetno tudi od mentorja...se mi pa zdi brezveze, da brezveze nekaj bluziš not, če ne moreš je pa res, da na koncu itak to nanese okoli 80 strani - moja diploma, ker vse strani niso številčene, sicer pa to tak veš, ne?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 14:41:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli brat , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega. To pa ni dosti. Nam so rekli, da je minimalno 80 strani ja, saj pravim, da je odvisno od faksa, pa verjetno tudi od mentorja...se mi pa zdi brezveze, da brezveze nekaj bluziš not, če ne moreš je pa res, da na koncu itak to nanese okoli 80 strani - moja diploma, ker vse strani niso številčene, sicer pa to tak veš, ne? Ja, saj vem. Pa tudi nič takega nisem mislila s tem. Na pamet mi je prišlo to, da so npr. seminarske, ki smo jih pisali, bile obsega nekje 30, 40 strani in če tak pogledaš, še 20 strani zraven ali malo več, pa je diploma
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 14:51:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hm, to je pomoje odvisno od faksa...druagče pa neke omejitve ni...meni je menotr rekel, da 100 strani dolge diplome že ne misli brat , da pa bi naj bilo okoli 60 strani...jaz imam nekje 27 strani teoretičnega dela in okoli 30 empiričnega. To pa ni dosti. Nam so rekli, da je minimalno 80 strani ja, saj pravim, da je odvisno od faksa, pa verjetno tudi od mentorja...se mi pa zdi brezveze, da brezveze nekaj bluziš not, če ne moreš je pa res, da na koncu itak to nanese okoli 80 strani - moja diploma, ker vse strani niso številčene, sicer pa to tak veš, ne? Ja, saj vem. Pa tudi nič takega nisem mislila s tem. Na pamet mi je prišlo to, da so npr. seminarske, ki smo jih pisali, bile obsega nekje 30, 40 strani in če tak pogledaš, še 20 strani zraven ali malo več, pa je diploma Saj vem, da nisi nič takega mislila ma, ja saj diploma je malo bolj obsežna seminarska oz. vsebuje raziskavo - vsaj v mojem primeru
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 14:53:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj vem, da nisi nič takega mislila ma, ja saj diploma je malo bolj obsežna seminarska oz. vsebuje raziskavo - vsaj v mojem primeru ker me vse to še čaka, sem se malo na glas potolažila ja, prav maš - če že za neko seminarsko napišeš ne vem, npr. 30 strani, pol po moje ni problem napisat diplomske, ko se res nečesa lotiš raziskovat
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 14:55:34
|
|
|
|
katy83
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj vem, da nisi nič takega mislila ma, ja saj diploma je malo bolj obsežna seminarska oz. vsebuje raziskavo - vsaj v mojem primeru ker me vse to še čaka, sem se malo na glas potolažila ja, prav maš - če že za neko seminarsko napišeš ne vem, npr. 30 strani, pol po moje ni problem napisat diplomske, ko se res nečesa lotiš raziskovat pa naj ti bo v tolažbo še to, da če se konkretno spraviš k stvari, je hitro konec
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:30:55
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čokolada: od kod pa si ti? Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije. kje pa v Mb? Na Lentu
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:39:23
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:50:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka od kdaj pa te ma št. nosečnosti kako vezo z velikostjo trebuha ?????? to je zaj tak kot da bi jaz rekla moj otrok ne je makaronov...ker zunaj sije sonce.... faca si
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:55:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos? sem ti poslala zs samo odgovori, da ne boš rabila iskat včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:55:48
|
|
|
|
rina22
|
zdajle sem prebrala - elevitka, služba se ti obeta? držim pesti,da dobiš
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:56:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa naj ti bo v tolažbo še to, da če se konkretno spraviš k stvari, je hitro konec Uffff, samo da se teh izpitov čimprej rešim, pol pa še tole diplomsko skup spocam, te pa že bo nekak
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 15:57:44
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos? sem ti poslala zs samo odgovori, da ne boš rabila iskat včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač Super, je šlo!
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 16:00:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos? sem ti poslala zs samo odgovori, da ne boš rabila iskat včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač Super, je šlo! hvala
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 16:55:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka od kdaj pa te ma št. nosečnosti kako vezo z velikostjo trebuha ?????? to je zaj tak kot da bi jaz rekla moj otrok ne je makaronov...ker zunaj sije sonce.... faca si
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 16:56:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 zdajle sem prebrala - elevitka, služba se ti obeta? držim pesti,da dobiš eh služba....delo !!! službo bom mela edino če bom s.p. odprla ker je tak vse v P! (te vsaj veš za koga delaš, pa da te nena okol prenašajo)
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 18:21:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, od kod s Prlekije si, če smem vprašat (lahko odgovoriš tudi na zs )? mogoče se že poznava Poskušam ti poslati ZS pa ne gre...V čem je štos? sem ti poslala zs samo odgovori, da ne boš rabila iskat včasih tudi mene kaj heca, pa mi ne gre.. RR pač Super, je šlo! hvala Iiiiiin? Se poznata?
|
|
|
|
imenosečka semali vam je všeč ime Lovro?Da (
55%)

Ne (
45%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!