3x mami
|
jutro! spet ste cveke gh. nas ima rad mandarino in nastrgano jabolko. tega dobi recimo vsega par zlick na dan. prejsnji teden smo zaceli malo vec dajat oz veckrat poskusat. mlecni gres iz pirinega zdroba in rizevi kosmici na mleku, oboje pomesano z nastrganim jabolkom. ko jei nteres, gre tega recimo za eno veliko robe, sam ni nekega velikega interesa. v bistvu niti ne ve, kaj tocno se dogaja vidi zlico, odpre in v vecini primerov se vedno porine ven z jezikom. razen sadja. ampak cisto vsako stvar, ki jo mi jemo, on gleda in se steguje (imam lezanik kar na mizi, kjer mi jemo), tako da dobi kako stvar za polizat. recimo vceraj je pocuzal en koscek sira. bomo vidli, pocasi. kolumbo, zelo lepa torta, njamsi! pust. pri nas ga praznujejo samo otroci v vrtcu, torej se oblecejo samo en dan. da bi zato kupila obleko, se mi zdi brezveze, zato sem si rajsi sposodila od sodelavcev. mala je navdusena, vecji pa si je ubil v glavo, da bo zmaj, in od tega ne odstopa. bomo vidli, kaj bo... aja, mogoce katera ve, kje in kaksne barve se dobi za mazanje? da kaj narises na obraz in to? mi smo pa imeli po dolgem casu eno lepo noc. zaspal je ze ob 19h, slabo uro kasneje sta bila v postelji se starejsa, midva pa hitela se nekaj delat. budnica ob 3h za podoj in kupcek, potem pa me je budilka zbudila ob 5.30. nisem mogla verjet - ze nekaj tednov me je mali zbujal pred njo. lepo zacetek tedna!
|