Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 23:02:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce jaz sem danes zvedla, da imam v petek ob 10h sestanek z direktorjem na firmi, tak da bom malo kasneje prišla. upam, da boste še tam, pa da ne bova z direktorjem predolgo čvekala... Ok,če ne pa kateri javi,al nekak,da ne boš na koncu zastojn hodla. ti boš ziher tam, bom tebe poklicala, ko bom fertik. ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 7:24:48
|
|
|
|
rina22
|
Jutroooooo Sem mela že navsezgodaj telovadbo Sem mislila, da ostale odpadke vozijo vsak teden in sem velik kontejner ven vlekla, pol pa notri ugotovim, da vozijo vsakih 14 dni in sem ga (že fajn polnega) vlekla nazaj Samo upala sem, da me kdo od sosedov ne bo videl kaka trola sem Drugače pa smo spali ok. T še spi, meni pa se spet taaak nič ne da Ampak mi je sonček trenutno vlil novo energijo - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 7:46:09
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Jaz pa že iz ene ture nazaj,Maks še kr spi(spet),Lea pa je že tudi perajt za v šolo. bambixxx-zmenjeno.!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:21:20
|
|
|
|
majakla
|
jutro Matcar: ti si pa ful pridna in to že navsezgodaj. Pa da nehaš s takimi, da si odveč, si čula. Pomaranče: sem jih kupla v Šparu na Teznu in so njamsi. Nik spet kr nekaj pred osmo v jaslih. Jaz pa sem en kafe glih spila, grem si že enega skup zmešat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:23:39
|
|
|
|
majakla
|
Toti RR pa res đebe, mene sicer gor spusti, mi pa vse tak v desno raztegne, da sploh ne morem nazaj po straneh it, samo odgovor mi ostane vidni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:27:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar in ly, kdaj izveš, če je otrok sprejet v vrtec? Veš da se ne spomnim kdaj sem odločbo dobla. Ti si dokaj pozno dobila,če se ne motim? Ja, pa odločbo o znužanju plačila tudi ful pozno. Ja,to tudi,ja.Se spomnim,ko smo se menle takrat. Kaj novo si že dobla? Ja,takoj po novem letu sem dobila. Jaz pa še kuj ne. Razen če so združli z spremembo. Jaz sem dobla prejšnji teden, me še zdaj želodec peče. Bom kar županu pisala, pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:35:39
|
|
|
|
rina22
|
majakla, zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:45:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, zs Odgovorila, na hitro, ker grem v službo oz. na spodnji računalnik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 8:52:06
|
|
|
|
koala
|
Jutro! majkla jaz mam iste probleme tak da sploh ne morem za nazaj prebrat. Odločbe za vrtec, mislim plačilo še nisem dobila. matcar kaj te lahko nafehtam da me v petek cuj vzameš, ker ma dragi avto z kolesom pa mi je malo daleč.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 9:00:34
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, majakla vse najboljše Niku za mini 17. rd
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 9:28:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro, majakla vse najboljše Niku za mini 17. rd Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:19:34
|
|
|
|
Arwenko
|
dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:26:12
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Koala-ni problema,lahko greš komot z mano. Plačilo sem jaz že dobila zdaj v februarju in mi je enako ostalo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:35:38
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Končno doma. Vloga za otroške oddana, začasno bivališče podaljšano. Pa en mini nakup sadja tudi nakupla. Pa še mamina muca bo imela kaj za jest.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:45:03
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Dan. Jaz pa še vedno nisem uspela ugotoviti, kje se ve to dobivate. Kaj SO se reče lokalu? Oprostite,samo v Mb se še ne znajdem najbolje. Imam eno vprašanje. Ima mogoče katera od vas kavni avtomat Piccolo (Dolce Gusto)? Mam ga namen kupiti mami za RD, pa me zanima, če ima katera kake izkušnje z njim. Jaz imam sicer tistega večjega (v obliki pingvina) pa sem super zadovoljna. Mi pa ni jasno, če je z malim sploh kakšna razlika. Moja malička trenutno lista knjige pa neka sitna se mi zdi danes....kot vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:48:34
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko dan Dan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:49:33
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jutroooooo Sem mela že navsezgodaj telovadbo Sem mislila, da ostale odpadke vozijo vsak teden in sem velik kontejner ven vlekla, pol pa notri ugotovim, da vozijo vsakih 14 dni in sem ga (že fajn polnega) vlekla nazaj Samo upala sem, da me kdo od sosedov ne bo videl kaka trola sem Drugače pa smo spali ok. T še spi, meni pa se spet taaak nič ne da Ampak mi je sonček trenutno vlil novo energijo - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Haha- si me nasmejala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:51:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dan. Jaz pa še vedno nisem uspela ugotoviti, kje se ve to dobivate. Kaj SO se reče lokalu? Lokal je na Pobrežiju in je Second Option. Evo linka: http://www.facebook.com/pages/Kavarna-SO-Second-Option/220253486984
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:52:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dan. Jaz pa še vedno nisem uspela ugotoviti, kje se ve to dobivate. Kaj SO se reče lokalu? Oprostite,samo v Mb se še ne znajdem najbolje. Imam eno vprašanje. Ima mogoče katera od vas kavni avtomat Piccolo (Dolce Gusto)? Mam ga namen kupiti mami za RD, pa me zanima, če ima katera kake izkušnje z njim. Jaz imam sicer tistega večjega (v obliki pingvina) pa sem super zadovoljna. Mi pa ni jasno, če je z malim sploh kakšna razlika. Moja malička trenutno lista knjige pa neka sitna se mi zdi danes....kot vreme. http://www.facebook.com/pages/Kavarna-SO-Second-Option/220253486984 ... ni za kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:53:09
|
|
|
|
majakla
|
Ly si me šibnila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:54:10
|
|
|
|
majakla
|
Čuj Ly, ti, ti, ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:54:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz imam pa ob 11.30 UZ kolkov v UKC-ju, tako da pridem, ampak samo za 1 urco, drugače se ne izide žal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:55:00
|
|
|
|
majakla
|
Piše, da ne bo objavilo, pol pa objavi. Ly: te pa si enega izberi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:56:48
|
|
|
|
rina22
|
cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila
< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.3.2011 10:57:52 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 10:59:12
|
|
|
|
rina22
|
Jaz 'pa sem se šla menit na gimnazijo za nastope, pa sem se včeraj s prof. zmenla, da lahko pridem danes, da mi bo dala teme, pol pa danes pridem tja, pa mi reče, da ima zdaj 2 tedna praktikante in da naj pridem čez 3 tedne po teme
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?