|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 17:24:04
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam ja, Piccolo je znižan. Iiiii, bom probala koga prosit, če bo šel, da mi spotoma ga vzame... Bom probala eno kolegico vprašat, ki večkrat gre tja... Hvala za info Malenkost! Jaz tudi 'vohunim' za takimi, ki kaj hodijo v Metro-hihihi! Edina razlika je v velikosti in v tem,da gre v posodo za vodo pri piccolo 0,7dcl pr unih dveh vecjih pa pri enem 1,,2l in 1,5l. Midva sva ga v sparu za 70 kupila,ce bi vedla kolk je v metroju bi gor sla pa kapsule si bom kar na ebayu nabavla,ko nama ta zaloga sfali. Oh, hvala za odgovor. Se mi je zdelo, da ne bi smelo biti neke razlike v kvaliteti kave, saj kapsule so iste.
|
|
|