|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
3.3.2011 12:51:58   
rina22
Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junakiuser posted image user posted image Gre katera? Da bi se midve zraven uštulileuser posted image Da ne bi sama hodla...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.3.2011 12:54:56   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junakiuser posted image user posted image Gre katera? Da bi se midve zraven uštulileuser posted image Da ne bi sama hodla...

Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.3.2011 12:56:41   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on.

Če boste šli, pol javi, če želiš user posted image Midve bova sami šli, ker moj dela user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.3.2011 13:00:15   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Drugače pa, jao meni...če me kdo vidi kak hodim po stanovanju - noge komaj premikam. user posted image Še na wc se težko vsedem. user posted image Tak da, če bom jutri taka, niti pod točko razno ne pridem na kavo.

Ne fantazirajuser posted image ...jutri boš že lepše krumpala okol...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.3.2011 13:00:23   
ly117

Če boste šli, pol javi, če želiš user posted image Midve bova sami šli, ker moj dela user posted image

Zmenjeno. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.3.2011 13:01:10   
katy83

Rina, jaz bom videla kak moj dela, če je popoldan, se lahko zmenimo. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.3.2011 13:01:45   
ly117
Morem it.

Čavči.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.3.2011 13:02:36   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Še vse enkrat hvala v Leinem imenu! Katy,najbrž sem jaz najbolj poredna pri naši bajti,vsi ostali pa so angelčki!user posted image user posted image user posted image

pa saj to je vedno tak...mamice smo pravi user posted image ...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.3.2011 13:02:40   
rina22

Morem it.

Čavči.

naj ti hitro mine user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.3.2011 13:03:03   
rina22

Rina, jaz bom videla kak moj dela, če je popoldan, se lahko zmenimo. user posted image

oki doki user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.3.2011 13:03:11   
CoKoLaDa84

Če bova šli ti sigurno javim!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.3.2011 13:03:36   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Če bova šli ti sigurno javim!

superuser posted image user posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.3.2011 13:03:52   
katy83
no, tak pokomentirala sem kar sem mislila, T je zaspal, jaz pa grem zraven njega...recimo, da sem si zaslužla, ker sem posesala stanovanje, dala bele cote prat, pa posodo v stroj zložla.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.3.2011 13:09:11   
rina22

no, tak pokomentirala sem kar sem mislila, T je zaspal, jaz pa grem zraven njega...recimo, da sem si zaslužla, ker sem posesala stanovanje, dala bele cote prat, pa posodo v stroj zložla.user posted image

seveda si si zaslužila user posted image lahki počitek user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.3.2011 13:52:58   
Sacherca
Vse,ki imate telemach user posted image

http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/pomoc-in-informacije/obvestila/digitalna-televizija-nadgradnja-programske-sheme

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.3.2011 16:39:36   
CoKoLaDa84
Ojla!
Je katera tu? Midve sva pravkar z enega tini-mini sprehoda (beri 20 min). Sva šli v Muellerja po mlečne kašice in v pekarno po čok. rogljičke, krofe in kruh. Njam, se bomo mastili!user posted image user posted image Drugače sem pa mislila da je zunaj bolj mrzlo. Upam, da se jutri zbudim in bo zunaj sooonček.user posted image Če bo vse po sreči, pridrviva mogoče tudi midve z M. na kavo. Bom videla kakšna bo noč in kako dolgo bo zjutraj spala. Jaz bi vas rada čimprej spoznala.user posted image
Aja,.....drugače pa čakam Keš klic- hahaha!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.3.2011 17:07:18   
CoKoLaDa84
Nobene nikjer.....user posted image ....pa grem. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.3.2011 18:20:23   
Lenči_
Dan!

LEA - VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LY - držim pestke za pogodbo!

M. je boljše. Smo bli pri zdravniku in dobili Tobrex. Zdaj samo, da se še tega šmrkavega nosa rešimo... V sob. prazujemo, vendar še ne vem kje user posted image Nujno rabim kako idejo kje praznovati! Pogoji: Velik prostor, zmerne cene, dobra hrana, po možnosti tud kakšna igrala za otroke. Je katera bla že v Gurmanskem hramu na Zagrebški? Torto sem ravno naročila v Pohorski kavarni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.3.2011 20:26:50   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.3.2011 20:31:06   
matcar
Mi smo vredu priživeli,sicer nismo nekaj praznovali,samo mi smo bili.Sicer sta prišli 2 teti in prinesli darilo,pol pa smo šli še k tašči,ker jo je tam čakalo darilo.Vglavnem,oblečena od pet do glave.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.3.2011 20:53:34   
Arwenko
Čer user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.3.2011 21:00:27   
botrca
Čer user posted image ,

jem...belo lino lado namazano na kruh in mleko....user posted image .

Sacherca hvala za obvestilo user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.3.2011 21:06:05   
botrca
Lenči_ to sem našla:

MARIBOR:
- Malečnik- picerija Črni baron
- Tezno-pizzeria Toscana
- Ribičija Horvat, Meljski hrib, imajo igrala in domače živali in srnice.
- Moja Pizzerija,  igrala+previjalnica+mini sobica za igranje s TV, mizico, možnost risanja, igrače, nastavek za WC v ženskem stranišču, otroške stolčke, otroški pribor(vilice, žliče nože, kozarčki). Pa možnost organiziranja rojstnih dnevov z ali brez animacije
Tota pizzerija v Mercatorju na Pobrežju, v bistvu je Mercatorjeva Lumpi igralnica, ampak je direkt nasproti pizzerije, tako, da imaš malčke pod nazorom. Zunaji vrt neposredno pred zunanjimi ograjenimi igrali centra tako, da se da v miru popiti kavico, kaj pojesti ...
- Mlada lipa: majo tobogan, hišico s kuhinjo, pa mizico s stolčki
- Europark: igralnica in otroški kotiček
- pri Lešniku - na novo narejen ogromen otroški vrt + mini golf
- Gostilna pri Anderliču ima igrala trampolin, gugalnico... je pa v Mariboru pri treh ribnikih.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.3.2011 21:08:29   
Arwenko
A za jutri pol velja?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.3.2011 21:09:26   
botrca
Pa to:

Arena pod Pohorjem (zunanja igrala) in Astoria v centru mesta (zunanja igrala in notranja igralnica)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?