|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 6:43:57   
gajka
Dobro jutro! Ekola, danes jaz strežem user posted image user posted image user posted image ! user posted image

krysia - iiiiiiiii, čestitke! user posted image user posted image user posted image Vem, da sta si že ful želela in tokrat je bila sreča na vajini strani.

sayuri - kar se mene tiče, se komot prestavimo na zaseben forum.

bella02 - user posted image user posted image user posted image za Tejo, da se ji že enkrat imunski sitem postavi na prave tire.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 6:43:59   
clara23
Bella, mi smo v redu..Mark bo ta teden še doma, ker je še vedno prehlajen, ampak gre na bolje. Učki so se mu že pozdravili, zdaj pa mene nekaj matrauser posted image . Ponoči me nekaj trese, ampak vročine nimam..naslednji petek imam izpit, literature za predelat pa celo goro, tako da dvomim, da mi bo z Markom doma uspelo preštudirat zadeve..pa saj veš kako je..ko se ravno spraviš k študiju, zboli al otrok, al pa ti. A ni to zanimivo..
Kako gre pa tebi študij? Si že pri koncu?

Gajka, joj, ne govori, naš mulc je zadnji teden obupen. Postal je agresiven, tepe, ščipa, odgovarja, se smeji v faco, grize in res ne vem več kaj naj naredim. Vsaka druga beseda, ki jo izrečem čez dan je: "Ne", polovico dneva kazensko presedi na stopnici, ima prepoved sladkarij in televizije, pa se ga vseeno ne primeuser posted image . Da ne omenim kakšno štalo nam dela v trgovini. Še v banji, kjer je bil drugače vedno priden, se je začel obnašat katastrofalno. Zanalašč šprica, zliva vodo iz banje, tolče z igračami..pa se mi tako trapasto zdi, ker itak VE, da prvi kiks je opozorilo, pri drugem kiksu ga dam pa brez besed ven iz banje. In potem se itak dere kot zmešan. Za povrhu mu dam pa še cunjo v roke, da more pobrisat kar je našprical po tleh. No, vsaj pri tem se ne upirauser posted image . Zdaj pa ne vem al je res tak optimist da misli, da 1x bom pa le popustila, al se mu to "maltretiranje" z moje strani res tako fajn zdiuser posted image .

Zoja Miša, jaz sem za zasebni forum!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 6:46:49   
gajka
clara23 - kot bi Rokov opis brala... user posted image Jaz sem že v vrtcu pojamrala, kakšno imamo doma, pa me čudno gledajo, ker tam je pa kao tak angelček, da komaj vejo, da ga imajo. user posted image Mislim, da trenutno ful meje testira, koliko smo še pripravljeni popustit. Pa tale trma... user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 6:57:15   
clara23
gajka, mene so pa že pred 14 dnevi v vrtcu opozorili, da je zopet postal neobvladljiv. Ampak doma je bilo takrat še čisto v reduuser posted image Kak teden nazaj se mu je pa sfuzlalo in od takrat naprej je katastrofa!user posted image Me je prignal tako daleč, da sem ga eneparkrat celo za ušesek potegnilauser posted image . Ampak se ga itak nič ne prime.....pa samo palačinke hoče jestuser posted image Jaz mu jih sicer ne dam, ampak ko potem prideta domov moja starša in se mali začne dret da bi palačinko, mi rečeta da kako lahko pustim da je otrok lačen in mu mami valjda takoj palačinko scmariuser posted image . Joj, komaj čakam da bomo na svojem..potem pa zarad mene če bo cel dan lačen, jedel bo tisto, kar bo za jest in pika!
Jaz imam samo enega, pa takole jamram..kaj šele ti, ki imaš dvauser posted image Meni bi se utrgalo! Dobra si, res!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 7:55:12   
anita goitan
jutro

sm se vozila 50min od vrtca do Bežigradauser posted image , mislm mal snegec naleta pa folk vozi ku da ga je 20cm in pred seboj puščajo za šlepar placa!!

Krysiauser posted image user posted image  čestitam, super, res vesela za vaju/vas!!! Kako se pa ti počutiš, ta huj je že za teboj?

Dns imam pa kupe za naredit..sm včer preveč zabušavalauser posted image

sayuri komot lahko gremo na zasebnost, tam bomo šele šinfale vse povprekuser posted image user posted image

btw, spala spala sm dns, Zoja celo noč, Ula 2x jedla, alelujauser posted image

ajd, sej vas bom prečekirala..tam po 12ih, pa pa

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 8:43:17   
PABLO
jutro - user posted image že postrežena vidim user posted image - za večino kava, meni voda oz. čaj....

Sedaj sem več po forumih, tudi na RR večkrat zajadram, prečekiram Avgustovke 2011, čeprav se jim (še) nisem pridružila. Vidim pa, da se Avgustovke 2008 elitizirate, zaklepate in poslavljate user posted image ....pa ravno, ko me je zamikalo, da se pa kdaj oglasim in kaj napišem. No, tudi prav....tokratni navdih izkoristim še za čestitke, ki se nanašajo na zelo lepe novice user posted image ...

Krysia - čeeestiiitke user posted image user posted image user posted image !!! Sem z velikim veseljem prebrala tvojo novico in kar dolgo ohranjeno skrivnost. Super za dobro opravljen NS pregled in si se menda morala res kar potruditi, da si se ob javljanju tukaj zadržala, da te ni veselje premagalo, da bi objavila lepo novico user posted image ! Prijetno in veselo ob rasti malega bitjeca in trebuščka user posted image pa da se ti težave in bolečine s hrbtenico v user posted image vsaj malo omilijo, da ne bi bilo še bolj obremenjujoče! Letos nas je pa res kar nekaj Avgustovk 2008 nosečk in sem se že veselila, da bom lahko s katero tukaj pokramljala....

tejkaz - čestitkeee!!! Nakup hiške ni kar mačji kašelj user posted image ! Sem videla slikce in lepo! Res je želja večine ljudi biti na svojem, čeprav to za sabo potegne tako dobre in slabe stvari. Želim čim manj težav pri nadalnjem delu in opremljanju ter prijetno najslajše septembrsko opravilo - selitev v željenem roku - srečno in z najlepšimi željami!!!

Zoja Miša - tebi sem sicer že želela vse dobro na novi službeni poti vendar kljub vsemu še enkrat z najlepšimi željami naprej - super je slišati, da je dobra delovna klima, da so ljudje prijazni, da ti je delo všeč,.....da bo le tako ostalo za zmeraj. Da se je treba pa na vsakem delovnem mestu veliko in sproti učiti, je pa tako ali tako znano. Ko pa človek štarta na novo, pa še posebej....srečno!

anita goitan - nate sem pomislila, ko se v zadnjih dneh spravljam k čičšenju šedežne user posted image ....hecno se sliši, vendar se spomnim, da si enkrat pohvalila tvojega user posted image , kako uspešno je ob odsotnosti vas3 uspel očediti sedežno. Lahko zaupaš s čim je čistil? Saj ni šlo za usnjeno sedežno, a ne? Mene zanima za to malo boljšo, bolj kompaktno mikrofibro. Saj ta material je zakon, že voda in krpica dobro opravita svoje delo, vendar me vseeno zanima.....hvala! Ne bi rada s kakšnimi ultra kemikalijami "onesnaževala", ker so le otroci prisotni in vsega vraga počnejo po sedežni in potem v usta.....In res moram dodati - res si pridna z vso svojo gospodinjsko/materinsko/poslovno/itd. vsebino user posted image !

gajka - še vedno hranimo v predalu vaš slinček - kaj naj z njim? Se mi zdi, da bolj švoh kaže, da bi se nam še kdaj javili in da bi vam ga izročili ali pač še kdaj ....user posted image   user posted image . Pa vidim, da si se kar dobro lotila športanja - pridna punca! Dobre priprave in dober uspeh na tekaških tekmovanjih ali na kar se že pripravljaš.

Katja - sem zasledila, da si nekako kar ok in da se že počasi menda vračaš domov user posted image user posted image user posted image ! Zdrži in vse dobro! Še vedno držim pesti za vse NAJ, čeprav se ne odzovem na vsako tvoje javljanje user posted image .

Neža7 in Bella - tudi za vas user posted image !!!


Pa še o "ata in mama" zadevah sem se spomnila - ja, pri nas kar ok, če pa kdaj ravno ni, pa pade tako za intermezzo dr. Rugljeva pripomba - saj veste - po njegovem bi moral vsak normalen par 3x na dan!  user posted image ......hahahaha.....kakorkoli.....user posted image

...

Jah nič, bo še treba kaj delat! Trenutno se nimamo za pritoževati, je kar kaj početi - nekaj oblikovanja, šivanja, vezenja,.....če pa se res ne vidimo/pišemo/beremo.....VSE dobro vsem in imejte se dobro, kolikor se pač da. Uživajte!!! user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2011 8:56:30 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 8:48:02   
buhtlčk
Jutro

joj Neža kaj to berem. Samo da je vse ok user posted image

Jaz sem za za zasebni forum.

Krysia čestitam!!! user posted image Sam...a veš...september je pa že kar blizu

Gajka sem ti še dolžna odgovor - akcija je tud v naši trgovini bolj poredko user posted image Če sem pa utruuuuujenaaaa! No, ne samo jaz. Sam se pa s tem res ne obremenjujem, ne more bit tako kot je bilo pred našim mulčkom. Bova pol, ko bova v penziji user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 8:53:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
sm se vozila 50min od vrtca do Bežigradauser posted image , mislm mal snegec naleta pa folk vozi ku da ga je 20cm in pred seboj puščajo za šlepar placa!!



Evo, točno tole sem hotela napisati. Iz Medvod do faksa sem se vozila uro in deset minut. Stali smo že v Medvodah. Groza.

Krysia, najlepša novička dneva. Iskrene čestitke. user posted image

Sayuri, tudi jaz sem za zaseben forum.

Uf, Bella, Tejo pa letos kar precej bolezen matra. Upam da bo pust končno prinesel pomlad in zdravje.

Neža, bošček Aljaž. In kot si rekla, samo da je zdaj skoraj zdrav.

Zoja Miša, Eva ima 12 col Schwinna. Letos bo dobila 16 colskega, tega 12 bo imel pa Jaša. Ok, res da je malo roza, ampak bo že zdržal. Se pa spomnim, da se je Eva začela vozit tik pred tretjim rojstnim dnevom, tako da upam da bomo na pomlad že vsi 4je na kolesih. Na rolerje gre pa Eva letos prvič. Jih je dobila za 4.rojstni dan, vendar jih še nismo probali. Zdajle aprila gre v okviru telovadbe na tečaj rolanja.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A letos pa nobena ne rabi kengurujčka za starejše otroke, za nečake,... ? Kmalu bo matematično tekmovanje



jaz bi, ma sem ti še od predlani ga dolžna..bom sestrci rekla naj ga vrne
Sej ne vem kako je združeno, ampak rabim za 1.razred in 4.razred


Ne, ne, ni ga treba vrnit. Pri vsaki izdaji dobim 4 poskusne natise, tako da je ta gratis. Imamo pa zdaj novega, sam tega pa na žalost nimam nobenga več gratis. Notri je pa od 1.razreda do konca srednje šole. 17.marca je tekmovanje.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz ja, daj napiši mi prosim, če lahko seveda, koliko je velika tale vaša lepotica - hiška mislim , pa koliko sta dala zanjo, če ni skrivnost. Lahko pa tudi na zs, če ti je zoperno. Oz. ti sploh ni treba no, če nočeš.  Me res zanima. Lokacija je super, le malo se boste morali organizirati. Saj veš, jutranja gužva v Zadobrovi je stalnica.  Sem te že misla vprašati, ali bosta službe menjela...pa vidim, da ne. Ja, verjamem, da imate pestro! Zelo! Ampak bo pa luštno!

Joj, res moram delati.


Hiška je velika 170 kvadratnih metrov. Ogromna. Ne, službi ne bova menjala, vsaj dokler ne bo treba, kar upam da ne bo. Cena, hm. Kar se mene tiče lahko povem. 155.000,00 € do pete podaljšane faze.

Zdaj pa na delo veselo.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 8:54:29   
buhtlčk
PABLO sej valda prideš k nam na zasebni forum al kaj ? user posted image

Bella jaz tudi komaj čakam maj. Malo bolje je vseeno kot pri vas, pa ušesa od cepljenja naprej niso več vneta, ampak skoz nekaj. Se tolažim s tem, da bo do šole čist precepljen in potem skozi zdrav. Je pa res ja, tole z izpiti, Jasper Juul pravi, da ''''''''otroci sodelujejo''''''''. Če si brala veš, o čem govorim. Pošljem še mal pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 3.3.2011 8:57:53 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 8:57:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Sedaj sem več po forumih, tudi na RR večkrat zajadram, prečekiram Avgustovke 2011, čeprav se jim (še) nisem pridružila. Vidim pa, da se Avgustovke 2008 elitizirate, zaklepate in poslavljate user posted image ....pa ravno, ko me je zamikalo, da se pa kdaj oglasim in kaj napišem. No, tudi prav....tokratni navdih izkoristim še za čestitke, ki se nanašajo na zelo lepe novice user posted image ...



PABLO, brez tebe ne gremo nikamor user posted image

In hvala za zelo lepe želje.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 9:48:30   
anita goitan
PABLO v OBIju na Rudniku si je sposodil profesi.sesalec na vodno paro in seveda tud kemija je šla notr..imava pa res nobel mikrofibro, od bivšega našega izdelovalca sedežnih Tom..ja tud tega ni večuser posted image ...pa bova še najela, potem je očistil tud vzmetnice in oba avtomobila. Mah mi2 ne komplicirava in hodiva s pumico in krpico, če ena od punc prime sedežno (je bela oz taka šampanjc barva, sej zihr jo imam kje na fotki FB al pa blog od mojga) z umazanimi rokicami..

lepo te je brat, zdej maš cajtuser posted image  (ne me resno vzet) bi se lahko večkrat oglasila

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 11:03:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Jaz imam samo enega, pa takole jamram..kaj šele ti, ki imaš dvauser posted image Meni bi se utrgalo! Dobra si, res!

Zara še nima prebliskov, tako da ona ne šteje! user posted image Je pa problem, da jih ona precej kasira od Roka... user posted image

tejkaz - misliš 3. podaljšana gr. faza? Ker 5. faza pomeni že izdelano na ključ, glede na tvoje fotke na FBju je pa to 3. podaljšana. user posted image A 170m2 z balkoni in teraso vred, ali samo bivalni prostori?

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.3.2011 11:08:20 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 11:26:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Jaz imam samo enega, pa takole jamram..kaj šele ti, ki imaš dvauser posted image Meni bi se utrgalo! Dobra si, res!

Zara še nima prebliskov, tako da ona ne šteje! user posted image Je pa problem, da jih ona precej kasira od Roka... user posted image

tejkaz - misliš 3. podaljšana gr. faza? Ker 5. faza pomeni že izdelano na ključ, glede na tvoje fotke na FBju je pa to 3. podaljšana. user posted image A 170m2 z balkoni in teraso vred, ali samo bivalni prostori?


Tako kot sem napisala. Plačala sva do 5. podaljšane faze, ključ sva dobila pa že zdaj in zdaj samo kontrolirava delavce in si izmišljujeva kje naj bo kakšna vtičnica. če si bova pa napisalila še več kakor je v pogodbi (zanekrat sva si samo 3 dodatne led lučke v kuhinji), bova pa doplačala. Spodnji štuk ima 65 m2, prvo nadstropje ima 65 m2, drugo pa 40 m2 (zaradi mansarde je manjše). To je skupaj 170m2. A se ti zdi prenizka cena? Namreč vsi mi govorijo, da sva full poceni kupila.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 11:51:56   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Jaz imam samo enega, pa takole jamram..kaj šele ti, ki imaš dvauser posted image Meni bi se utrgalo! Dobra si, res!

Zara še nima prebliskov, tako da ona ne šteje! user posted image Je pa problem, da jih ona precej kasira od Roka... user posted image

tejkaz - misliš 3. podaljšana gr. faza? Ker 5. faza pomeni že izdelano na ključ, glede na tvoje fotke na FBju je pa to 3. podaljšana. user posted image A 170m2 z balkoni in teraso vred, ali samo bivalni prostori?


Tako kot sem napisala. Plačala sva do 5. podaljšane faze, ključ sva dobila pa že zdaj in zdaj samo kontrolirava delavce in si izmišljujeva kje naj bo kakšna vtičnica. če si bova pa napisalila še več kakor je v pogodbi (zanekrat sva si samo 3 dodatne led lučke v kuhinji), bova pa doplačala. Spodnji štuk ima 65 m2, prvo nadstropje ima 65 m2, drugo pa 40 m2 (zaradi mansarde je manjše). To je skupaj 170m2. A se ti zdi prenizka cena? Namreč vsi mi govorijo, da sva full poceni kupila.



cena je kraju primerna, Drugače pa super!!!

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 11:54:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Jaz imam samo enega, pa takole jamram..kaj šele ti, ki imaš dvauser posted image Meni bi se utrgalo! Dobra si, res!

Zara še nima prebliskov, tako da ona ne šteje! user posted image Je pa problem, da jih ona precej kasira od Roka... user posted image

tejkaz - misliš 3. podaljšana gr. faza? Ker 5. faza pomeni že izdelano na ključ, glede na tvoje fotke na FBju je pa to 3. podaljšana. user posted image A 170m2 z balkoni in teraso vred, ali samo bivalni prostori?


Tako kot sem napisala. Plačala sva do 5. podaljšane faze, ključ sva dobila pa že zdaj in zdaj samo kontrolirava delavce in si izmišljujeva kje naj bo kakšna vtičnica. če si bova pa napisalila še več kakor je v pogodbi (zanekrat sva si samo 3 dodatne led lučke v kuhinji), bova pa doplačala. Spodnji štuk ima 65 m2, prvo nadstropje ima 65 m2, drugo pa 40 m2 (zaradi mansarde je manjše). To je skupaj 170m2. A se ti zdi prenizka cena? Namreč vsi mi govorijo, da sva full poceni kupila.



cena je kraju primerna, Drugače pa super!!!


Ja, točno tako. Če bi bilo v Ljubljani, bi bilo bistveno dražje.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 12:06:03   
gajka
Aja, vama so obrtniška dela že v ceno všteta? Potem pa ja. Sem mislila, da sta kupila takšno kot je na fotkah, ostalo pa je zdaj še na vajina stvar. Kaj pa parket, keramika itd., a je to že tudi določeno, kakšno morata imeti ali si lahko sama izbereta? Ampak tistih 40m2 je dejansko čisto pod streho, "v špici", ali kako? Koliko pa je to sploh uporabno in za kaj, kaj pa stojna višina (po fotkah sodeč mi ni videti neke ekstra rezerve nad zg. nadstropjem user posted image ), pa kakšen dostop (a se normalno nadaljuje stopnišče, predvidevam, da ni mišljena ta raztegljiva lojtra user posted image , ker pol res ne vem, za kaj lahko to izkoristiš drugega kot za nekakšno podstrešno odlagališče)? user posted image A končna izdelava te "2. mansarde" je tudi vključena v ceno?
Glede cene ne vem, kaj naj rečem. Nekako mi niso najbolj poznane cene dvojčkov, pa te manjše pripadajoče parcele zraven... No, če primerjaš s cenami stanovanj, potem absolutno je poceni.
Ne me narobe razumet, da iščem kakšno dlako v jajcu, ampak glede na to, da zdaj iščeva recimo temu vse variante uporabnih idej, da jih potem skušava malo uporabit v svoji viziji, sem pač firbčna. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 12:27:17   
tejkaz
Uf, zdaj bomo pa res mogle počasi na zasebni forum user posted image

Ja, obrtniška dela so všteta v ceno. Imela sva možnost 120.000€ do pod.3.faze ali 145.000 do pod.5.faze z zaprtim in neizdelanim podstrešjem (raztegljiva lojtrca) ali pa 155.000 z izdelanim podstrešjem in navadne stopnice. Zgoraj se v večjem delu da normalno stat, edino tam kjer se streha spusti, se ne da. Najprej sva mislila vzeti brez podstrešja, vendar sva pri sosedih videla kako krasno pride podstrešje. Zgoraj bova imela pisarno (za user posted image popoldanski sp) in še eno sobo, ki bo mogoče lahko kasneje kakšna otroška soba, saj bosta nad vhod na streho vgrajena še dva strešna okna. Čez vikend lahko pridete kaj pogledat, da si boš lažje predstavljala.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 12:47:55   
gajka
Ti, veš kaj, za tole ponudbo o kakšnem ogledu bi te pa kar za besedo prijela. user posted image Se bomo enkrat zmenili, kdaj boste kaj tukaj, pa pridemo malo pofirbcat. Pa usput še malo Roka z vašima dvema zlaufat. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 14:48:29   
gajka
Tako, prvič v življenju sem se priprave zajca lotila. Pardon, kunca! user posted image In zadeva sploh ni bila švoh! user posted image Je že vse v bušijih; no, razen v Zarinem, ki se ni dala prepričat kaj več kot za 3 žličke, ampak ona te dni ne šteje, ker je zaradi prehlada precej izbirčna.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.3.2011 20:00:01   
PABLO
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Sedaj sem več po forumih, tudi na RR večkrat zajadram, prečekiram Avgustovke 2011, čeprav se jim (še) nisem pridružila. Vidim pa, da se Avgustovke 2008 elitizirate, zaklepate in poslavljate user posted image ....pa ravno, ko me je zamikalo, da se pa kdaj oglasim in kaj napišem. No, tudi prav....tokratni navdih izkoristim še za čestitke, ki se nanašajo na zelo lepe novice user posted image ...



PABLO, brez tebe ne gremo nikamor user posted image

In hvala za zelo lepe želje.




IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

PABLO sej valda prideš k nam na zasebni forum al kaj ? 



Ahaaaa, a takooo je to mišljeno, jaz sem objavo razumela kot čisto interno povabilo 5 ali 6 aktivnim in rednim članicam, mi občasni padalci pač normalno ne sodimo zraven ! Torej, tejkaz in buhtlčk - hvala za obrazložitev, prijazno povabilo in dobrodošlico user posted image .  Seveda se priključim, če je možno - meni se je vedno zdelo, da je kljub vzdevku, vse vendarle preveč javno za kakšne bolj osebne izpovedi, gre vendarle za svetovni splet - dostikrat posledično tudi nisem sodelovala in karkoli osebnega razpravljala.....

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

PABLO v OBIju na Rudniku si je sposodil profesi.sesalec na vodno paro in seveda tud kemija je šla notr..imava pa res nobel mikrofibro, od bivšega našega izdelovalca sedežnih Tom..ja tud tega ni več ...pa bova še najela, potem je očistil tud vzmetnice in oba avtomobila. Mah mi2 ne komplicirava in hodiva s pumico in krpico, če ena od punc prime sedežno (je bela oz taka šampanjc barva, sej zihr jo imam kje na fotki FB al pa blog od mojga) z umazanimi rokicami..



O, modro user posted image , na izposojo profesional. globinskega sesalca na vodno paro pa sploh nisem pomislila. Tako pa najbrž res lahko super očistiš, ja. Ne samo sedežno, kar pol stanovanja in vozni park user posted image . Imamo sedežno in 8 stolov, ki so že res potrebni generalnega čiščenja - predvsem zato, ker tudi mi nismo komplikatorji in ne stojimo ravno nenehno s krpo in šprico v roki in za tamalima dvema + še kakšnim mini obiskovalcem ne prežimo ob kontroli umazanih rokic itd.... user posted image . Se sicer res izplača draga varianta mikrofibre, mi smo kar precej več dali za sedežno, ker smo želeli tisto naj mikrofibro in stoli so bili tudi kar precej dražji. Kolega sta v Rutarju kupila zelo zasoljeno sedežno svetlo rumene barve in iz takšne, kot praviš, res nobel mikrofibre in sta res zadovoljna. Ob začetni bojazni zaradi res občutljive barve, ni nikakršnih težav, ker se res super in z lahkoto očisti (no, nekaj truda in volje je vendarle potrebno user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

lepo te je brat, zdej maš cajt  (ne me resno vzet) bi se lahko večkrat oglasila



...hvaaaala user posted image , saj pravim, zdaj, ko me je zamikalo, da bi se večkrat vključila in kaj napisala, pa takole user posted image user posted image user posted image .....anita goitan - se bom večkrat javila. Zdaj, ko sem bolj pogosto na tem RR naslovu, niti ni tak problem user posted image user posted image ....





< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2011 20:01:36 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 9:07:56   
buhtlčk
Kava šele ob 9h? No izvolte user posted image

(a smo mogoče že na zasebno?)

No dobro jutro, danes je peeeeteeeek!!
Midva sva sama zdaj dva dni, oči je šel na službeno pot, smrk, pa še naslednji vikend. Pa cel naslednji teden ma nekej popoldne - sem že skoraj ko samohranilka. Ah ja, bo že.

Jaz pa čakam pomlad, poletje....

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 9:20:57   
anita goitan
buhtlčk ooo pridna, dns pa si nam postregla z izvrstnim kafetomuser posted image
Uživajta, oči bo pa kmal doma. Naš gre tud kmal, sam ga 10 dni ne bo, si bom pa nona servis omisnla.
ja in petek je in plača jeuser posted image  in popoldan spet bazen.



_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 9:21:39   
buhtlčk
sej res, plača user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 13:10:49   
anita goitan
ma punce, kej je zdejuser posted image
se pa že tud sama sprašujem če ste že prevekslale na zasebenga, ma kje ste vse, res da je sonček zuni, sam ni glih vikend, alora vsem pa želim lep vikend! In eto: user posted image user posted image  pa še kaj sladkega zraven, da cukr ne pade!
Pa pa

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.3.2011 13:17:24   
PABLO

Obljuba o javljanju dela dolg user posted image .
Torej, 15 min za fb, rr, itd. user posted image .....Celo dopoldne po opravkih + vmesni hitri pregled, srček lepo tika-taka tika-taka user posted image , otroka sta opremljena za pustno sceno, jaz oz. mi2 bova pa tokrat (kar ni v navadi) šemljenje verjetno izpustila. Je pa še vedno možnost "last minute" user posted image ....

Vem, da je petek, da je sonček, o plači pa ne vem nič user posted image ....

Prijeten konec tedna in norčav vikend - predvsem za otročke naj bo malo drugače, pestro in slastno user posted image user posted image .....





(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?