|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 9:45:08   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

gajka knjige, Zoja bo mela kmal eno mini knjižnico, res ji velik čitamo, sama pa lista, no so tud grdi prijemi..in takrat se jezimo, da se tako ne ravna. Aja, pa založba Učila ima lepe popuste.
Drugače pa Zoji & Uli letos kupimo trampolin, un ta grande, lokacija bo sicer za hišo pr noni ker v Kamniku ni možnosti.
Kar se kuhanja tiče, mislm da tud v penzijonu ne bo kuhal ker penzijona vidli ne bomo, sploh!user posted image

No, na knjige tudi naš Rok orng navali, jih rad sam lista ali pa da jih skupaj beremo. Pa tudi njegove knjige so občasno deležne trših prijemov, ko pa naslednjič vidi kak list strgan/zlepljen, pa ves začuden sprašuje, kaj je to... user posted image Najboljši so pa nasploh katalogi od igrač-mehanizacije in pa ena posebna izdaja ŽIT, ki govori o traktorjih. user posted image
O trampolinu smo že tudi mi razmišljali, da bi ga nabavili in pred hišo postavili. Ampak povsod, kjer ga imajo, vidimo trampoline samevat, razen ko kakšni otroci pridejo na obisk, potem je tudi domačim naenkrat zanimivo spet skakat. user posted image No, Roku je seveda trampolin povsod zanimiv, mogoče tudi zato, ker ga doma nima. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 10:27:32   
buhtlčk
alo

ideja za triletnico..sodelavka ma tud punčko te starosti in se navdušuje nad raznimi hiškami s prebivalci in pohištvom, npr hiška za pujso Pepo

erin če bi jaz živela v tistih časih, ko se je žensko ocenjevalo po talentu za šivanje, vezenje, slikanje...bi se mi slabo pisalo user posted image Dve levi roki ne opišeta dejanskega stanja. No, za povrhu pa zelo dobro vem kaj je lepo. Da je katastrofa še popolnejša :) Bomo nekej probal, na srečo so nekateri moji sorodniki dobili oziroma obdržali še moj del. Sem pa jaz že razmišljala v tej smeri.

krysia se strinjam z ostalimi, a res ne bi ti še kakega drugega, tretjega, četrtega mnenja o tvojem hrbtu poiskala? pa magari samoplačniško, pr nas zadnje čase skor vse plačamo, drgač nikamor ne prideš, žal.

anita jah, jst mam pa tud občutek, da pri vas ti tri pa tričetrt vogala gor držiš. In res, tvoj kaj skuha in se igra kdaj z otroki, ampak vse, kar lahko iz njegovih ust pride, je hvala, boženedaj kaka kritika. ne glede na to, da se imata rada, to ni izgovor (pa brez zamere, ker ga res braniš, sam povem user posted image ).

Btw jaz sem včeraj zaspala ob 9h na kavču in spala skoraj do pol7 zjutraj. temu pa jaz rečem dobra noč spanja user posted image



(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 10:43:06   
anita goitan
Punce zdej pa n vem al se glih v takih krogih zibam al kaj, sam večina mojih prijateljic/ kolegic tudi iz prof.logov z visokoakademskih krogov, dežura ponočiuser posted image ..al pa smo samo iskrene in povem kaj je res, to je vse. Res, ne poznam ene, razen tukaj na rr, da ponoči dec vstaja, vsaj da si delita pol pol dežurstev.
Pa res nočem, da si zdej polena mečemo pod noge, pač jaz vedno povem tako kot je, verjetno že prou težim s temi nočnimi vzponi najinh bejb, sam sej drugih ekstra velikih oz drugačni dogodkov od vaših tud nimam.
Par let nazaj, v prejšnjem življenju sem/sva vstajala ob 3.in šla v Vrata, al pa kiro drugo dolino in štartala čimprej..zdej so pa druge prioritete in trenutno, ne menjam niti ene noči za hribe in plezarijo, ja narava zna poskrbet, vsaj pr meniuser posted image

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 11:02:53   
buhtlčk
Ne ne anita, ne razumeva se user posted image Sej je vseen kdo ustane ponoč, al pa kdo skuha, al pa kdo pospravi. Point je v tem, da naj bi bilo po moje delo enakomerno razporejeno. In pri vas se mi zdi, da večino narediš ti. In da si on potem še dovoli imet pripombe. In da se mi zdi, da višina plače enga ali drugega nima veze. To je vse. Sej tukej smo zlo iskrene user posted image In btw., pri nas tud jaz ustajam, vedno.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 11:09:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Ne ne anita, ne razumeva se user posted image Sej je vseen kdo ustane ponoč, al pa kdo skuha, al pa kdo pospravi. Point je v tem, da naj bi bilo po moje delo enakomerno razporejeno. In pri vas se mi zdi, da večino narediš ti. In da si on potem še dovoli imet pripombe. In da se mi zdi, da višina plače enga ali drugega nima veze. To je vse. Sej tukej smo zlo iskrene user posted image In btw., pri nas tud jaz ustajam, vedno.


aja, jst sm skoz mela v glavi sam tale dežurstva (k sva včer z gajko mele debato), to da pa jaz vse pokrivam se pa ve, ker sem superwomanuser posted image , stalno v akciji, ma že od vedno, ne znam sedet z nogami v luft in ne poznam poležavanja do n vem kdaj, pač ljudje smo si različni. Delo raporejeno: kar se otrok tiče, ja, je na meni, definitivno, drugo-pa si deliva oz mah sej nisem pr spovedi da bi se šla v detajleuser posted image , sej se nad tem niti pritoževala nisem, če je men kul je potem vsem a ne.

Sem glih prej dobila odločbo o višini dopusta..ja, otroke se dela tud zarad dopusta, ja ja natürlich, po 15 letu pa nimaš več otrok, ma kira logika no a

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.3.2011 11:11:24 >


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 11:44:08   
tejkaz
Hvala za čestitke, punce. user posted image Sej mi še ni čisto najbolj jasno. Imam hiško. Takšno, ki sem si jo vedno želela. Imava pa polno laufarije zdej. Ravno danes letimo v Žalec na upravno enoto gradbeno dovoljenje na nas prepisat.

Gajka, otroka bosta hodila v vrtec v Ljubljano. Eva je že sprejeta, za Jaša mi pa tudi obljubljajo, da bo sprejet. Če ne prej, s septembrom, ker za drugo starostno skupino ni čakalne vrste. Polzelski vrtec se zapre ob 15.45. in ni šans da sem takrat že iz službe. Šola pa pol Polzela. Žal mi je edino za otroka. Eva se je ravno dobro navadila vrtca. Ona je bolj zadržana punčka in me je strah kako se bo prilagodila novemu okolju, kdaj bo dobila prijatelje,.. ampak upam na najboljše. Jaša je pa itak prilagodnjiv in mu je čisto vseeno kje je. Glavno da se dogaja user posted image

Darilo za triletnico. Eva ima še zdaj polno dela z "veterinarsko postajo", ki jo je dobila za 3.rojstni dan. Ena velika škatla igračk, ki jih sestaviš v veterinarsko psotajo, zraven pa polno dodatkov, od ljudi, živali, tiste zadeve za mleko, pa drevesa, vrt,... In potem otrok sestavlja in zlaga po svoje. Pri treh letih je začela tudi malo bolj sestavljat. Imamo doma toliko sestavljank, da bi jih lahko prodajali. Pri treh letih še tiste s 20 koščki, zdaj sestavi že takšno s 100 koščki. Knjigice so tudi zakon. Pri obeh. Eva zdaj že sama veliko črk pozna, tako da včasih že sami uspe kaj prebrati.

Bella, upam da se Teja pozdravi.

Midva se imava pa fejst rada user posted image Kljub temu da imam dva otroka, da ponoč zelo pogosto vstajamo (ja, jaz vstajam), in da imamo polno in preveč obveznosti.

Zoja Miša, user posted image user posted image za dober prvi dan. Že skoraj drugi, no.

A letos pa nobena ne rabi kengurujčka za starejše otroke, za nečake,... ? Kmalu bo matematično tekmovanje user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 11:57:11   
Zoja Miša
Wiii, našla sem vas user posted image .

V glavnem...šefa ni, pa miši plešejouser posted image .. Ma sej mam del, ampak čakam še telefon, pa bom jutri več delala... user posted image

Gajka, darilo za punčko, odvisno koliko si priporavljena dati. Res, kakšna knjiga, ali pa kaj za ustvarjati. Kaja Lina obužuje barve za steklo, vodenke, tepare... Riše potem vsega 10 minut, ampak potem čez 1 h zopet 10 minut... Knjige res radi bereva in jih lista. Zdej hodiva vsak ponedeljek v knjižnico in se ji tako fajn zdi, ko si izbere knjige. Drugače pa kakšen motor na batarije, za ven. Naša frajla je čist nora nanj. Zdej gledamo že večjega in hitrejšega, ker je ta prepočasenuser posted image . Ampak jaz menim, da bi bilo bolje ji en orng kolo kupit.  Ali pa rolerjKoliko col naj bi bil? Katera kaj ve o tem? Mislite, da se bodo že lahko postavili nanje? Ali pa skiro, ta bo po mojem letos prišel v poštev, lani ji še ni šlo.
Če na pa kakšne knjigice - nalepnice, pobarvanke... Saj boš kaj našla.

Anita, ponoči tudi jaz vstajam in hišnih pravil si tudi ne delima ravno. Jaz povečini vse naredim, ampak kot rečeno zato, ker mislim, da jaz naredim bolje in hitreje. Kuham tudi jaz, takrat ko pač. Moj o kuhanju nima pojma in ga tudi ne veseliuser posted image . Res pa je, da pospravlja - igrače, revije, knjige, deke, kocke... za nama. Ga moti če je vse navlečeno, potem pač to dela. Tako da jaz ne bom nič komentirala. Res pa je, da tudi jaz ne morem biti pri miru in vedno nekaj prčkam...  Ja, sto ljudi, sto čudi, ni kaj!
Prav je da si odkrita!
Saj mislim, da smo vse!

Krysai, dobila nek kontakt o dobremu ''zdravilcu'', ti lahko pošljem, pa greš probat. Mi je moj zrihtal, sem mogla obljubit, da bom šla do njega predno grem tist jod popit. Ja, poskusiti ni greh.

Grem delat zdej user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:01:39   
Zoja Miša
Tejkaz ja, daj napiši mi prosim, če lahko seveda, koliko je velika tale vaša lepotica - hiška mislimuser posted image , pa koliko sta dala zanjo, če ni skrivnost. Lahko pa tudi na zs, če ti je zoperno. Oz. ti sploh ni treba no, če nočeš.  Me res zanima. Lokacija je super, le malo se boste morali organizirati. Saj veš, jutranja gužva v Zadobrovi je stalnica. user posted image  Sem te že misla vprašati, ali bosta službe menjela...pa vidim, da ne. Ja, verjamem, da imate pestro! Zelo! Ampak bo pa luštno!

Joj, res moram delati.

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:13:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A letos pa nobena ne rabi kengurujčka za starejše otroke, za nečake,... ? Kmalu bo matematično tekmovanje user posted image



jaz bi, ma sem ti še od predlani ga dolžna..bom sestrci rekla naj ga vrne
Sej ne vem kako je združeno, ampak rabim za 1.razred in 4.razred

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.3.2011 12:16:06 >


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:17:09   
gajka
tejkaz - bravo, da se imata še vedno fejst rada! user posted image Mogoče je pa to zato, ker sta še malo mlajša? user posted image user posted image

Drugače pa, ej, punce, mi je malo v tolažbo, da odkrito poveste, da so tudi drugje posteljne aktivnosti zmanjšane. Ker mi je prav trapasto poslušat/brat, ko se vsi kar nekaj hvalijo in hvalijo in hvalijo, sam si pa posledično totalno zafrurstriran! user posted image

Vstajam pa za Zaro itak samo jaz, čeprav je že zdaj lep čas na AM, pa HB navadno samo 1× na noč rabi še flašo mleka. Za Roka pa imava neko nenapisano pravilo, da vendarle poskuša večkrat moj odreagirat na njegove nočne klice. Tako da pri nas pa res trenutno ne vstajam samo jaz. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.3.2011 12:19:15 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:23:18   
clara23
Mark se tudi še vedno zbuja ponoči, tudi po 20x na noč, pa sva to rešila tako, da 2-3x na teden moj spi v drugi sobi ali doma (takrat ima tudi trening in gre tako direkt iz treninga domov spat), 1x ali 2x na 14 dni se grem pa jaz naspat. In tako oba dobro funkcionirava in tudi mojemu ni problem ustajat na tiste 14 dni. Tudi na splošno imava stvari lepo porazdeljene..jaz pomijem posodo, on jo zbriše, on posesa, jaz pobrišem prah in se strinjam s puncami, ki pravijo, da mora bit delo doma kar se da enakovredno porazdeljeno. Sama vem, da bi bila sila slabe volje, če bi mojemu vse samo z riti padlo in bi bila sama za vse. Tudi, če bi non stop sam okoli skakal, mi nebi bilo prav, ker mislim, da ko imaš enkrat družino in otroke, so oni na prvem mestu in je treba tudi izlete in dopust prilagajati njim.

Drugače sem pa sama prišla do spoznanja, da bolj jamram, slabše je in bolj se obremenjujem s tem, da imam doma otroka, ki cele noči prežurira, medtem ko se drugi hvalijo kako so že pri 5m prespali noč, bolj sem slabe volje. In zato sem se že dolgo časa nazaj nehala sekirat zaradi tega. Sem se pač sprijaznila da ne spimo in pika.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:29:23   
anita goitan
gajka mah sej mogoče je pa finta v spolu, če bi prej vedla, bi mojmu user posted image  škornje nataknila (na noge da ne bo pomote, ah sej ni več matejchi) in bi mela zdej dva fantina, ki bi bla bolj na njega navezanauser posted image ..ne vem, recimo
Sicer se pa radi imamo vsi, na tak ali drugačen način, če ne ne bi gostovale tuki na tem forumu, kaj ne.

Aja gajka v MC sva konc leta kupila Zoji tak mini hlev za konje, leseno:
http://www.mothercare.com/Rosebud-Stables-With-Rider-Pony/dp/B0044FNGBM?ie=UTF8&ref=sr_1_191&nodeId=70823031&sr=1-191&qid=1299065268

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:53:21   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka mah sej mogoče je pa finta v spolu, če bi prej vedla, bi mojmu user posted image  škornje nataknila (na noge da ne bo pomote, ah sej ni več matejchi) in bi mela zdej dva fantina, ki bi bla bolj na njega navezanauser posted image ..ne vem, recimo

Ti, a veš da sva pa midva mislila, da je za punčko treba škornje? user posted image No, drugače pa nočno vstajanje decov nima veze s spolom otroka. Pri nas se je to začelo, ker je navadno Rokovo zbujanje sovpadalo z Zarinim nočnim futranjem, potem je pa počasi to prišlo njemu v navado in je tako ostalo. user posted image
Sicer pa še vedno lahko s škornji poskusita in v tretje potem tvoj vstaja. user posted image


< Sporočilo je popravil gajka -- 2.3.2011 12:54:56 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 12:58:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka mah sej mogoče je pa finta v spolu, če bi prej vedla, bi mojmu user posted image  škornje nataknila (na noge da ne bo pomote, ah sej ni več matejchi) in bi mela zdej dva fantina, ki bi bla bolj na njega navezanauser posted image ..ne vem, recimo

Ti, a veš da sva pa midva mislila, da je za punčko treba škornje? user posted image No, drugače pa nočno vstajanje decov nima veze s spolom otroka. Pri nas se je to začelo, ker je navadno Rokovo zbujanje sovpadalo z Zarinim nočnim futranjem, potem je pa počasi to prišlo njemu v navado in je tako ostalo. user posted image
Sicer pa še vedno lahko s škornji poskusita in v tretje potem tvoj vstaja. user posted image



šala dneva user posted image

joj moja delovna vnema je šla narej k zoji miškiuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.3.2011 13:01:09 >


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 13:14:31   
Neža7
Zdravo user posted image

Naš fantek gre sedaj na bolje user posted image  Samo še danes in jutri na pumpici in to je to user posted image

Noč na petek je naš fantek celo noč nekaj jokal in stokal user posted image  potem cel dopoldne je bil v joku. Spal je 3 ure potem spet v joka. Čeprav sem že sredo zjutri od 4:30 šla v njegovo sobo, ker je nekam čudno dihal vendar je zmenoj zaspal in cel dan je bil popolnoma normalen.
Ob 16.uri sem ga dežurnemu peljala, ker to ni naš fantek user posted image  Takoj so nas sprejeli in hitro ugotovili, da ima bronhitis in so ga dali na inhalator in sem dobila napotnico za bolnico.
Ati je prišel domov iz službe, da ga je peljal v bolnico in seveda so ga obdržali za 3 dni.

Sedaj imam pa težave z njim pri spanju. Joka, ko ga dam dol. user posted image

Samo, da je skoraj zdrav je najbolj pomembno user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 14:16:36   
gajka
Neža7 - samo, da je zdaj zdrav! user posted image Joka pa najbrž, ker se boji, da bi se spet v bolnici zbudil. user posted image A si bila ti z njim tam te dni?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 16:08:05   
bella02
Prav zanimivo vas je bratuser posted image .
Tudi pri nas sem jaz tista, ki ponoči vstane, če je treba. To se dogaja, ko mi Teja kašlja in je nevarnost bruhanja, ali ko gre Tjaša lulat, pa se ne znajde glih najbolš v temi in s polnim mehurjem user posted image . Itak on tko trdo spi, da ne sliši nič. Če je pa akcija bruhanja ali je treba Tejo inhalirat, pa mi pomaga in jo npr. 3. rundo gre on inhalirat, če sem jo že 2x jaz.
Kar se pa tiče pospravljanja. A sem edina, ki imamo kmetijo doma? Vem, da je bla tud Naty in cebrca, pa njiju niti ni več tle goruser posted image . Sicer je to kmetija staršev mojega user posted image , vendar on pomaga, z mlajšim bratom itak ni nič. No, in sedaj se začenja delo zunaj. Najprej drva, potem njive, potem košnja. Torej je stanovanje moje delo, ker jaz ven ne hodim delat. Ko sem prišla sem, sem mojemu takoj povedala, da midva ne bova vodila kmetije naprej. Težava je v naših bregovih, pa o tem smo že govorile. No, uglavnem, pospravljane in cunje so moje. Če je treba, tudi on vzame sesalec in pospravi igrače. Sem si zmanjšala delež likanja za 95%: zmanjšala sem ovijanje na stroju, že pri obešanju lepo obesim in ko je suho, takoj zložim. S tem sem si prihranila fuuuul cajta, ki mi ga je vzelo likanje.
Kuhanje: tudi mi imamo iz istih razlogov kot Krysia skupna kosila, vendar dostikrat kuham tudi jaz, sploh poleti, ko tašča dela zunaj. Moj je s kuhinjo skregan, naredi si jajca in hrenovke, pa poleti žar, tle je pa konec. Da ne govorim o tem, da je hotel it za kuharjauser posted image . torej tud ni enakopravno, ampak tko je. Je pa razlika, al živiš na kmertiji al pa v hiši/bloku. Vsak si poišče partnerja po svoji meri in prav je, da smo različni.

Gajka, tisto o dooooolgem sexu je bolj nakladanje kot kaj druzga. Sploh se mi pa zdi, da folk laže o številu aktivnosti na teden (recimo), vsaj kolikor se pogovarjamo mi prijatelji med sabo. Raziskave so bolj larifari. In spet 2 para nista enaka. Sploh pa jemljem z rezervo bahanje moškega spola okoli tegauser posted image .

Grem s Tejo jest, pol nadaljujemuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 16:17:57   
sayuri
Joj, kakšno sitnobo imam jaz doma.  user posted image ZAra tuli že odkar smo iz vrtca prišli. Ampak tisto....sitno tuljenje in brcanje, jezneritenje...ŽNARENJE user posted image

gajka, tud jaz ti težko svetujem glede darila za triletnico. NAša ZAra se z ničemer ne igra user posted image Edino knjigice in CDje navija. To bi pa non stop počela. user posted image  NAzadnje sem ji kupila tole knjigico s CDjem http://www.emka.si/pojte-pojte-drobne-ptice-knjiga-PLUS-cd/PR/49928 Še nostalgija iz mojih otroških časov user posted image

Glede vstajanja ponoči moram priznat, da sva kar na približno enako naštimana. Enkrat eden, drugič drugi vstane. Včasih jaz 5 x na noč, včasih 10x...kdor se prej zbudi. Že od vsega začetka. user posted image
Zoja Miša, nisem razumela, za koga kolo kupuješ. Z Kajo LIno? Mi imamo 12 colskega doma od Filipa. TigerSchwinn. Tud za Zaro ga bomo kupili.
Čist tko eno vprašanje. Bi bile za to, da se naš čvek preseli na zasebni forum? Kjer bi bile samo me - AVgustovke in nihče drug? Forum bi bil zaprt, kar pomeni, da bi lahko notri vstopile samo me - avgustovke.

Po pravici povedano bi marsikaj kdaj napisala, pa nočem, ker vem, da me bere veliko ljudi, ki me poznajo. ZAto sem velikokrat tiho. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 18:49:04   
Krysia
Živjo punce. Mate pestro debato, jst pa sm berem, ne folgam pisat. OK, mal pokomentiram pol vam pa še kej novega povem ...

Neža, sam da ste zdravi oziroma skor zdravi! Bogi Ajjaž, da je moral v bolnico ...

Midva mava delo kr enakomerno razporejeno - oziroma zadnje čase moj velik več naredi kot jaz. Itak sem čist adijo, zmatrana, boli me hrbet. Roka previjam na kavču, ker dvigat ga ne morem in ne smem. Jutri kličem svojo zdravnico, da vidim, kaj še lahko naredijo z mano (mam novo zdravnico, pa da vidimo, če ma kakšne druge metode). Pol se bom pa priporočila za vse naslove in kontakte, ki jih mate, da me končno porihtajo.

Anita, sej vaju noben ne napada - sam dolg se že poznamo, pa si pač povemo stvari direkt, tko kot mislimo. In če mene vprašaš, ni problem v tem, kako mata vidva delo razdeljeno in kdo vstaja. Samo ene parkrat si rekla, da se je tvoj neki pritoževal (mogoče je to premočna beseda), ker ni vse narejeno. Se mi zdi, da glede na to, koliko ti narediš, se nima kej pritoževat. Pa brez zamere. Drugač pa itak - zdej mamo druge prioritete - namest da vstajamo zarad hribov in kakšnih užitkov, pač vstajamo zarad otrok, a ne?

tejkaz, ful lepa hiška, res. Pa dobr ste to zorganiziral z vrtcem - pametno. Upam, da se bo Eva tud uspela vklopit in da ji bo v novem vrtcu fajn.

Zoja Miša, super za dobro počutje v novi službi. Jst bom pa svojo čimprej zamenjala. No, okj, to šolsko leto še zdržim, pol pa ...

Eh, nočne aktivnosti ...ko otroc spijo, smo tud starši utrujeni, ko bi se nam dal, pa nimamo miru  user posted image ... pa bo že, a ne?

Gajka, za darilo za 3-letnico se mi pa sanja ne - knjige, kej za barvat / risat, ... ne vem, lahko ti pa naštejem vse stroje in avte, ki bi jih mel 3-letnik user posted image

OK, a lahko zdej še jst neki povem? Oči na peclje, pa nobenmu povedat (še), sploh pa ne na FB, OK? No, sej zdej pa že veste, a ne? Ja, prov sklepate - štirje bomo .. no, smo že, sam jst sm 2 v 1 user posted image . Danes sem bla na nuhalni, vse OK, user posted image pride septembra ... pa doma še nisva povedala - bova jutri verjetno al pa enkrat te dni. In tud zato ne jem tablet proti bolečinam, zato me še dodatno boli hrbet in zato sem tko zmatrana, da komi živim. No, vsaj slabo mi že kakšen teden ni več, tko da je boljš ... zdej ko sem vam povedala, se grem pa lahko še k sepremberkam 2011 prijavit user posted image Se še nisem, da me ne bi katera našla user posted image pol bi pa poslušala, zakaj nič ne povem. Itak sem bla te tri mesce težko tiho ...

Se tipkamo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 18:49:41   
Krysia
Aja, Sayuri, lahko mamo tud zasebni forum, men je vseen ....

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 19:50:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Neža7 - samo, da je zdaj zdrav! user posted image Joka pa najbrž, ker se boji, da bi se spet v bolnici zbudil. user posted image A si bila ti z njim tam te dni?


Ati je bil z njim petek do ponedeljek, da se je kar navezal na njega user posted image  
Seveda, je tudi večkrat na njegovi prsi zaspal, da je malo bil razvajen, ko je bil tam.
Jaz sem hodila na obiske, da se je lahko ati tuširal in seveda, da sem bila tudi pri svoji sinčkom.
Nocoj je samo malo zajokal in zaspal user posted image  upam, da bo miren noč.

Je pa bil 1 velik + to bivanje v bolnici...... Sedaj lahko imamo njegove vrata odprto čez noč kar nismo morali nikoli prej. Malo se je navadil rapota. Če bo tako bo lahko kmalu v Nežino sobo preselil user posted image

Res je bil bošček prvi dan v bolnici. 2. dan je že bolje zgledal. 3. dan je že šibal vsepovsod.

Hvala punce user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 19:57:37   
clara23
oooo Krysia, kako lepa novička, čestitke, sem res vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, super, da ti je v novi službici všeč!user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 20:11:38   
sayuri
Ooo Krysia, kako si mi polepšala večer. user posted image  Čestitke iz srca. Želim ti lepo nosečnost in da bi bilo vse ok. user posted image  Ah ja.... user posted image  Kok lepo. Mene takšne novičke tko ganejo user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 20:33:34   
Zoja Miša
Krysia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem res vesela!!! Čestitke!!! Potem so pa že bile posteljne aktivnostiuser posted image

Sayuri, če to pomeni, da boš več povedala...sem da se prestavmouser posted image , zakaj pa ne. Jaz vas samo zgubiti nočem!!!

Neža, samo da ste bolje!user posted image

Bella, pri kmetiji pa res ne gre drugače...

Kaja Lina kliče, itak.

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.3.2011 20:50:21   
bella02
No, evo me spet.
Mi smo spet doma, že cel teden user posted image Spet ena viroza, tokrat še z izpuščaji kao ena alergija. In zraven seveda driska in bruhanje. V ZD so ji dali Claritin, za enkrat so skoraj izginili. Bomo pa videli čez dan ali dva, kako bo. Pa prav ne morem verjet, kako se nama tole poklapa. V petek naj bi šla na izpit, pa sem se odjavla, ker sem dobra sam jest. Pa že tko sem mi je zdelo, da bolj slabo znam. Zdaj pa sploh, ker je Teja že cel teden doma. Sploh ni konc tega sranja. Pri Tjaši se je pri njenih 2.5 letih umirilo, Teja pa še kar naprej neki user posted image .

Krysia, kaj to berem? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestiiiiiiiiiiiiitke!!!!!!!!!!!!!

Sayuri, ja, sem za. Boš ti zrihtala?

clara, kako ste vi? Saj se prav spomnim, da je bil bolan?

Katja, kako ste????

Neža7, ja bogi Aljaž. Sam da je zdaj uredu. No, vidiš, nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bila za nekaj dobrauser posted image .

Zoja Miša, lepo, da ti je všeč na novem delovnem mestu!

Tejka, še toliko bolj z veseljem bosta delala, ker sta si jo res želela!

Grem! Lepo se imejte!


(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?