|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
4.3.2011 14:06:55   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

nič, grem krompir dat kuhat - danes bomo jedli panga file v koruzni moki in krompirjevo solatouser posted image ...pol pa pičim zalegnit zraven malegauser posted image
user posted image daj mi reci kaj je sploh to? Vidim, da v Lijinem vrtcu tud to jejo, pa nimam pojma kaj je to. A je to neke vrste ribe?

To je file vitkega soma - riba.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.3.2011 15:33:32   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z user posted image malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa  una na metliiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva nameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.3.2011 17:08:23   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z user posted image malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa  una na metliiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva nameuser posted image user posted image user posted image

sumljivo tole....ne vem če nimate predavatelja ...potem je vse jasno user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.3.2011 17:09:54   
Sacherca
Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.3.2011 17:15:54   
elevitka

Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo user posted image user posted image user posted image

no pol te pa to pali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.3.2011 17:17:46   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.3.2011 17:18:13   
CoKoLaDa84
Hello!
Bila zjutraj na 'vaši' kaviuser posted image user posted image - bilo mi je super! V BC sva z M. kupili miško za 12.90€- še kar normalna cena. Zaspala mi je že v avtu na poti proti domu, ko sem jo nesla iz avta je niso zbudili niti kurenti na Lentu!user posted image Prej sva bili še na sprehodu. Kuhala pa danes nisem- midva z mojim sva si naročila pico, malicki pa sem naredila pire in zelenjavno omakico. Zdaj pa že pridno 'maževa' krofe, ki sva jih kupili v novi pekarni Happy Pek v mestu. Hvalabogu, da je petek- to pomeni, da moj jutri dela 'samo' do 14, potem pa bomo skupaj vsi trije- planov še nimamo.žuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.3.2011 17:18:55   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

no pol te pa to pali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.3.2011 18:42:19   
matcar
Čer!

Končno sama!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.3.2011 18:42:48   
matcar
ooo,Elevitka.Kak si?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.3.2011 19:55:51   
Arwenko
Čer.

Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.3.2011 20:07:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Kaj pa te?user posted image user posted image user posted image user posted image
Križ spet, tak da komaj hodim.
Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.3.2011 20:31:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Kaj pa te?user posted image user posted image user posted image user posted image
Križ spet, tak da komaj hodim.
Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami user posted image
O,ti sranje.Čimprej se porihtaj.Kaj si ti že kaj šla k Z za to? Pauser posted image user posted image user posted image za seko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.3.2011 20:32:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer.

Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju. user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.3.2011 21:38:18   
bambixxx
čer,

mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.3.2011 21:38:51   
Arwenko
Kje pa ste vse danes?

Pri meni otrok spi, mož spi, pesi spijo...dolgcajt user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.3.2011 21:39:39   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

čer,

mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti.

Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dniuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.3.2011 21:41:11   
bambixxx

čer,

zgleda ja...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.3.2011 21:43:43   
Arwenko

čer,

zgleda ja...

K**** pa tile cajti no, še dobro da imam porodniški, vsaj vem, da bom vsak mesec dobila tistih par evrov.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.3.2011 21:45:54   
bambixxx
tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto user posted image .
no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.3.2011 22:26:49   
Arwenko

tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto user posted image .
no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem.

user posted image ]user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.3.2011 22:28:17   
ly117
Čer! user posted image

Kaj pa te danes je, da je tako zatišje tu gori.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.3.2011 22:29:35   
ly117
Tasa in bambi user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image . Pa da se čimprej k sebi spravita.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.3.2011 22:29:54   
majakla

Ojoj, držim pesti, da AB hitro primejo in bo se porihtalo
brez rezanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.3.2011 22:42:03   
Arwenko
majakla, a ti si prišla pol danes na kavo ali te ni bilo?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?