Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 14:06:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, grem krompir dat kuhat - danes bomo jedli panga file v koruzni moki in krompirjevo solato ...pol pa pičim zalegnit zraven malega daj mi reci kaj je sploh to? Vidim, da v Lijinem vrtcu tud to jejo, pa nimam pojma kaj je to. A je to neke vrste ribe? To je file vitkega soma - riba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 15:33:32
|
|
|
|
Sacherca
|
Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa una na metliiiiiiiiiii Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva name
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:08:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa una na metliiiiiiiiiii Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva name sumljivo tole....ne vem če nimate predavatelja ...potem je vse jasno
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:09:54
|
|
|
|
Sacherca
|
Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:15:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo no pol te pa to pali
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:17:46
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:18:13
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Hello! Bila zjutraj na 'vaši' kavi - bilo mi je super! V BC sva z M. kupili miško za 12.90€- še kar normalna cena. Zaspala mi je že v avtu na poti proti domu, ko sem jo nesla iz avta je niso zbudili niti kurenti na Lentu! Prej sva bili še na sprehodu. Kuhala pa danes nisem- midva z mojim sva si naročila pico, malicki pa sem naredila pire in zelenjavno omakico. Zdaj pa že pridno 'maževa' krofe, ki sva jih kupili v novi pekarni Happy Pek v mestu. Hvalabogu, da je petek- to pomeni, da moj jutri dela 'samo' do 14, potem pa bomo skupaj vsi trije- planov še nimamo.ž
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:18:55
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo no pol te pa to pali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 18:42:19
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Končno sama!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 18:42:48
|
|
|
|
matcar
|
ooo,Elevitka.Kak si?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 19:55:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:07:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa te? Križ spet, tak da komaj hodim. Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:31:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa te? Križ spet, tak da komaj hodim. Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami O,ti sranje.Čimprej se porihtaj.Kaj si ti že kaj šla k Z za to? Pa za seko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:32:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:38:18
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:38:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Kje pa ste vse danes? Pri meni otrok spi, mož spi, pesi spijo...dolgcajt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:39:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:41:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni zgleda ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:43:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni zgleda ja... K**** pa tile cajti no, še dobro da imam porodniški, vsaj vem, da bom vsak mesec dobila tistih par evrov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:45:54
|
|
|
|
bambixxx
|
tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:26:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem. ]
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:28:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Kaj pa te danes je, da je tako zatišje tu gori.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:29:35
|
|
|
|
ly117
|
Tasa in bambi in . Pa da se čimprej k sebi spravita.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:29:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem. Ojoj, držim pesti, da AB hitro primejo in bo se porihtalo brez rezanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:42:03
|
|
|
|
Arwenko
|
majakla, a ti si prišla pol danes na kavo ali te ni bilo?
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?