Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem bila pa v rus, obe oči naenkrat, počitek samo 24 ur. pol pa normalen lajf. no, 1 mes ne kopanja in savne itd ampak ok
Zgleda je bil lačen, ampak sva kar vstala, da bo šel pol prej spat. Sem mu pa že probala kostum dat gor in je zdržal celo enih 15 minut. Se mu je zdelo hecno, pol ga je pa dol snel. Ima pa brke malo narisane
Lih tok, da je neki. Pa še vedno ne vem, kako nej si frizuro danes uštimam-neki me ma, da bi na kratko postrigla lase. Bomo videli, kako bo opoldne, ko bom pri frizerju
ven spravim, pol pa v akcijo. Čeprav moja okulistka je pa totalno proti. Sem jo na zadnjem pregledu vprašala, kako je kaj s tem in je kr mal ven padla, da danes pa imamo že toliko lepih očal pa leče itd., da res ne vidi smisla v operaciji
T. je skril L. flasko iskala sem jo skoraj 1 uro,že tko nevem ,kaj nej kar odvrača flasko(mleko in čaj iz nje)sej popije potem malo res malo,ampak skoraj nič.Vse sem sprobala pa negre vse bi iz žličke.
smo užival na sprevodu maškar