|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva+tičino masa .. zmazek?
7.3.2011 8:54:19   
Martinčka
Hello..

tukaj ste mi vedno pomagale... zadnjič sem se lotila barvati tičino maso z jedilnimi barvami iz trgovine in sem ugotovila da ne morem nardit ven lepih barvnih kuglic ker postane masa čist pacasta in lepljiva...

zdaj pa bi rada možu (danes zvečer) oblekla torto v temno modro tičino maso in ne vem kako naj naredim da bo masa še lepa za obložit torto potem ko ji dodam barvo? a bi ji mogla potem dodat še kaj zraven? kakšen sladkor v prahu? pojma nimam... kako se naj lotim?

imam pa te barve: Schwartau Farben

hvala za pomoč! pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barva+tičino masa .. zmazek?
7.3.2011 9:46:40   
blaža
S temi barvami v vsakem primeru ne boš dobila temno modre.Za temne barve, kot so temno modra, črna, rdeča,.. je potrebno dodat res veliiiiko barve in seveda škrob ali sladkor v prahu.

Preberi si na kul slo malo o tičini masi. Preden se lotiš kaj takega, se je potrebno vse prej informirat, da ne rata pol katastrofa.user posted image

Jaz si še sedaj, ko že nekaj cajta pečem in nekaj znam, vseeno vse preberem, če se lotim nekaj novega, drugače ne gre,..

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: barva+tičino masa .. zmazek?
7.3.2011 11:50:00   
Martinčka
Ja jaz rabim takšno kraljevsko modro za superman znakec:) bom v znakec napisala ata:) haha... sem vidla v eni angleški varianti dad noter napisano v znaku in mi je bilo super! mogoče je potem bolje da naredim kar belo torto in sam znak naredim moder.. bo šlo manj barve pa lahko prej eksperimentiram ko ne bo toliko mase šlo..

na kulinariki sem že toooliko prebrala o tej masi da me glava peče.. haha... vsak ma neke svoje izkušnje in sem že čist bebava s tem.. maso pa imam od goljata tako da je super! sam tole barvanje me jezi:)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: barva+tičino masa .. zmazek?
7.3.2011 12:52:01   
kasso
za temno modro raje daj barvo v prahu...poglej magari tisto, ki je za barvat velikonočna jajca.
Če ti rata pacasto si pomagaj s škrobom - Gustin ali sladkorjem v prahu.

lahko pa narediš znak bel in ga le po vrhu pobarvaš s čopičem in barvo (v prahu ali uno iz tube)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?