Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:07:52
|
|
|
|
arabela*
|
nič babnce...komaj še gledam...že lep čas sem tak zaspanc zvečer, da hodim s kurami spat pičim.. nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:08:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 edino kar sem vedno imela željo je Hrvaška...verjetno bolj zaradi morja hmm.to pa ne..LJ še mogoče Avstralija me bi premamila samo zarad podnebja ...ampak en razlog napram ostalim ..neee od nekdaj antipatično...samo ne bom rekla nikoli...ker kaj veš kam te življenje pelje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:09:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Itak.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače z enimi par s primorske sem se pogovarjala in bi vsi radi bili tu ko smo mi....baje tuga doli..razen poleti, pa burja...premalo štacun
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:09:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 edino kar sem vedno imela željo je Hrvaška...verjetno bolj zaradi morja hmm.to pa ne..LJ še mogoče Avstralija me bi premamila samo zarad podnebja ...ampak en razlog napram ostalim ..neee od nekdaj antipatično...samo ne bom rekla nikoli...ker kaj veš kam te življenje pelje meni pa všeč...večje mesto
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:10:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:10:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače z enimi par s primorske sem se pogovarjala in bi vsi radi bili tu ko smo mi....baje tuga doli..razen poleti, pa burja...premalo štacun no, evo...eh bomo kr tu ostali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:11:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam. folk v A je super pa prijazni, odprti...u nulo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:11:37
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:11:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam. ja, saj 3 mesece še...kaj pa npr. 5 let? no, pa če boš imela možnost, super Bomo prišle kdaj na izlet do tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:12:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko Saraya. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:12:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam. folk v A je super pa prijazni, odprti...u nulo Jap,pravo nasprotje nam,če tak pogledaš.pa nič slabega ne mislim rečt.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:12:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače z enimi par s primorske sem se pogovarjala in bi vsi radi bili tu ko smo mi....baje tuga doli..razen poleti, pa burja...premalo štacun no, evo...eh bomo kr tu ostali Naturlih.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:13:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič babnce...komaj še gledam...že lep čas sem tak zaspanc zvečer, da hodim s kurami spat pičim.. nočka vsem Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:13:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam. folk v A je super pa prijazni, odprti...u nulo Jap,pravo nasprotje nam,če tak pogledaš.pa nič slabega ne mislim rečt. ne poznam tamkajšnjih ljudi, tak da ...ne morem sodit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:14:07
|
|
|
|
katy83
|
jaz bom tudi šla ... pogledam film do konca, pa spat nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:14:34
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Punce eno vprašanje: pri kako visoki vročini se otroka pelje k zdravniku? 40? Mali je že na 39,6, pol sva ga v mlačni vodi skopala, pa še eno svečko dala, pa je padla na 38,8. Te svečke pa glih pol ure delujejo, lahko se pa dajejo na 6h... aja, pa še bruhal je za povrh vsega... jaz bi ga peljala zjutraj oz. kdaj pač dela njegova P jaz bi mojo kr k dežurnemu peljala pri takšni vročini, kaj pa vem, če ne pade klju svečki taka vročina pomoje ni ok, tam do 38,5 ajde, tisto se pusti, skoraj 40 pa ni heca. Selitev...midva bi takoj šla ven, samo da bi kakšno službo dobila, na blef si ne upava, pa pol nekaj iskat tam. Tako da zdaj bo moj probal nekaj poiskat. Sicer Avstralija je meni predaleč, bi nekam tako, da lahko vsaj 1x letno gremo domov, kakšna ZDA ali pa Kanada ne bi bila švoh.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:15:02
|
|
|
|
katy83
|
aja, Rina, jutru ne grem v Europark, ker dobim popoldan obisk...pride sestrična s čmrlčkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:15:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače Odvisno,kje si.jaz sem bla 3 mesece v A,pa je zakon,od folka naprej,do lajfa.Takoj zamenjam. ja, saj 3 mesece še...kaj pa npr. 5 let? no, pa če boš imela možnost, super Bomo prišle kdaj na izlet do tebe Ja,samo it pa pustit familijo doma,pa se vračat enkrat tedensko? Ni glih fajn,sploh ne za žensko.Saj parvim,da bi šla takoj živet tja,pa ne za 5 let,do penzije ziher,če ne še več.Valda bi mogle prit.Tu,ko imama možnost je cca. slabi 2 uri vožnje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:15:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom tudi šla ... pogledam film do konca, pa spat nočka Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:16:44
|
|
|
|
ly117
|
Katy nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:17:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj enkrat bo muller v EP...komaj čakam res? V mestu ostane? ostane...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:17:24
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi z T. Pa upam res da nebote rabli k dežurnemu. Podpis! podpis še od mene. podpis!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:18:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj enkrat bo muller v EP...komaj čakam res? V mestu ostane? kolikor sem jaz seznanjena, ja No, sicer jaz tak v dm-u kupujem, tak da mi je vseeno jaz tud komaj čakam muller v EP.... jeeeeeeeeeeej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:19:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj enkrat bo muller v EP...komaj čakam res? V mestu ostane? kolikor sem jaz seznanjena, ja No, sicer jaz tak v dm-u kupujem, tak da mi je vseeno jaz tud komaj čakam muller v EP.... jeeeeeeeeeeej
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?