Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
za takrat, ko bo stranišče/kahlica resno zalaufala (mu jih prej ne dam - kar naj si jih zasluži
, ga še kar s plenicami sračka
.
, upam, ta starejši je to fazo, ki je baje zeloooo dobrodošla, izpustil, čeprav mu izgleda ni škodovalo, ker je danes ekstra gibčen in gibalno spreten 
glih zdaj en dan režal, da se mu zdi, da še niti dobro delat nisem začela, pa da sem že zaključila... da mi najbrž tele porodniške kar pašejo in bomo imeli ene 6 otrok
za vse otročke in da bi vidva z možem ostala zdrava!
za prvi zobek. v lekarni so imeli tako "ščetko" za na prst nataknit, mehko iz gume in pasto, mislim da first teeth, nekaj takega. čeprav je čisto dovolj, da zobek podrgneš s tetrico.
, presuh pa tudi ni, tako da sploh ni nobene panike
tud mene zanima, katere mlečne kašice dajete oz. če jih same pripravljate kako in s čim?
!
zgleda ni mogel toliko vlect. zvecer sem si nacrpala, pa je vse pojedel in lepo zaspal... midva z mozem sva tudi pokasirala celo dozo, sam z nizjo vrocino.
in sitna :)