|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
8.3.2011 12:41:49   
zarja1
Aqua in Miklica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.3.2011 13:43:43   
vitachi
Pozdravljene pupe,

Iskrene čestitke za 8. marec.

_______________________________________________________________________________________
V vsakem srcu je prostor za srečo.
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

Namesto rož user posted image  pošiljam  mandalo sinergij, http://www.vecer.com/blog/podatki/2008%5C01%5C15%5C2008011501225586-58-56-117-0-300.jpg
vsem ostalim borkam user posted image pa mandalo notranje moči http://www.eikiryu.si/photo/ATIS_slike/MANDALA_19.JPG

Lepo praznovanje današnjega dne.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.3.2011 16:41:01   
miklarom
za nami je današnji pregled in vse je bp, tudi toksoplazma je negativna, grem pa jutri v porodnišnico in v četrtek mi naredijo cerklažo, in potem upamo da bo vse potekalo vredu. Držite se mi in se vam javim ko pridem domov.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.3.2011 16:56:35   
mismis
Miklarom, to mi delaj user posted image user posted image user posted image

bomo držali pestke, da bo poseg v redu uspel user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.3.2011 17:27:50   
gigi1
Miklič jeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti super zrihtajo user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.3.2011 17:32:13   
mausikaa
Miklica držim pestke...bomo pa vsi bolj brez skrbi ko bo ta cerklaža za teboj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja pupe moje: danes je naš dan, uživajte in pustite se razvajati....

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.3.2011 18:37:15   
loremi
Pozdravljena dekleta,

hvala vsem za rožice! user posted image
In čestitke vsem za praznik, poljubček vsaki posebej!

Miklarom super, srečno!

Mateji pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz sprehoda z našo kužonko.
Mismis tako je živahna in tolko ima energije, da ne govorim, da jo komaj obvaladm oz. je včasih sploh ne, tako močnega psa pa še nisem imela user posted image .

Meni se bo pa očitno danes "končno prikazala" user posted image , se nakazuje že scel teden s krvavkastimi izcedki, si nisem znala razlagat, kaj se spet dogaja, no zdej pa vem, a se bo končno izkazala v vsej svoji moči al še kar ne.

Sicer pa še kar samevam doma, moj nekje sedi na kavi ali napivu, kaj vem user posted image , sem pa imela drugačne želje user posted image .

Pozdravček vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.3.2011 20:01:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

za nami je današnji pregled in vse je bp, tudi toksoplazma je negativna, grem pa jutri v porodnišnico in v četrtek mi naredijo cerklažo, in potem upamo da bo vse potekalo vredu. Držite se mi in se vam javim ko pridem domov.

tokrat bo vse super ok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.3.2011 20:28:39   
lana08
Mikla dobro zrihtajte, da bo vse v redu.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.3.2011 23:24:13   
Tanja_Jes
Mikla s tabo smo...naj dobro poskrbijo zate in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.3.2011 7:27:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

user posted image

Mikli, naj te v bolnici lepo razvajajo

Sonya, a počivaš?

Akvič, kaj si zrihtala včeraj

Loremi, kaj pa če bi šli s kužiko v šolo? Samo toliko, da te naučijo osnov, da jo boš lažje obvladala

Žižek, kako smo? jaz v redu, se izležavam do bolova user posted image user posted image

Zarja, teddy moj, kako pljučka?

Lana, vse najboljše naši Liziki za prvo svečko, da bi še dolgo živela in nagajala mamici, očiju in bratcu, pa še sestrici/bratcu user posted image
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.3.2011 8:20:20   
zarja1
Lanči vse najlepše...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.3.2011 8:26:36   
gigi1
Jutrčka

Miklca naj ti čimprej mine čas v bolnici in da bo vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqič lubek kaj ti je včeraj povedal P? Upam, da same dobre stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miši dobro sem hvala user posted image . Pa ti? te že kaj hrbet boli od izležavanja? Luščke tebi in medikam user posted image

Lana70 vse najboljše naši Liziki za RD user posted image user posted image . Jutri pa že UZ user posted image . Mislim nate!

Sonya kako si?

Loremi upam, da je kmalu prišel in ti prinesel kakšno user posted image

Zarčica draga love U user posted image user posted image user posted image

Tanja Hermy kako sta? Pa princeski? Lupčke user posted image

Lana08 kako ste vi? Je K zdrav?

Vitachi upam, da se bližajo dobri dnevi user posted image user posted image user posted image

Mausika kako si mi ti? Si zdrava?

KT kako se ti počutiš? Si nazaj?

Lupčke vsem in naj vam sonček poboža lička

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.3.2011 8:27:06   
zarja1
Mismisu moj user posted image .....pljučka že skor kot nova, malo me še bolijo določeni gibi ali pa ko kašljam, drugače pa ok. Ti pa izležavaj do bolovo i napred.

Zdaj pa malo lepih novičk.....Včeraj sem bila na obisku pri malemu Juriju user posted image , ki se je rodil v 29. tednu...tolk cart pubec vam povem. Lepo dobiva na teži in je super priden. user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.3.2011 8:28:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarčica draga love U user posted image user posted image user posted image

love you toooooooooooo FULLLLLLL user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.3.2011 8:31:35   
hermy1
Ženska je dom, je filozofija in energija.
Ženska je glasba, je iluzija, ljubezen in lepota.
Ženska je mir, je misel in mladost, je moč in modrost.
Ženska je nasvet, je pogum in poljub. Ženska je prijatelj, je solza in sonce.
Ženska je sreča, je upanje…Ženska je življenje.                     
                      Lepo je biti ženska !

< Sporočilo je popravil hermy1 -- 9.3.2011 8:32:36 >

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.3.2011 8:37:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Lepo je biti ženska !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.3.2011 8:47:17   
hermy1
Evo še naju,
včeraj sva se ves dan potepali!

Sicer sva pa bistveno bolje, hvala vsem za skrb! Še vedno težave obstajajo (da ji hrana zahaja nazaj), vendar jo ob tem manj boli in peče,...vsaj krajši čas.
Gigi, upam, da te je včeraj tvoj razvajal s kakšno večerjico user posted image !?? Al sem preveč optimistična user posted image ?

Miklca, bomo stiskali pestke...evo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Akič je blo vse ok??

Mišmiš, upam, da imaš kakšen balkon (seveda še bolj terasica al pred hišico senčka) za uživanje in izležavanje, začeli se bodo lepi dnevi...dekco čez noge in dobro knjigo v roke user posted image  user posted image  user posted image !!

Lana70 enega lubčka Liziki za RD user posted image  user posted image . Dobro opravi na UZ!

Sonya, pridno počivaš? Midve greva v ponedeljek na Pediatrično...upam, da te ne bo tam user posted image !!

Loremi, čakamo spet na kakšno umetnijo user posted image !! Objemček, vem, kako težko se je te dni odrečt dobrotam user posted image ! Se pa strinjam z Mismis, pasja šola bi sam koristila.

Zarčica, upam, da bo kmalu čist dobr!

Vitachi user posted image user posted image user posted image   
Tamalu, malčka pridna user posted image ??

Mausika user posted image !

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.3.2011 9:12:01   
aqua77
Jutro!

Lanči, najprej vse naj, naj za našo Liziko in njeno prvo svečko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj zvečer smo bili pri P in novice so odlične.user posted image Baje me nima kaj skrbet je rekel, MV se sicer ni videl cel (se je mali tako postavil, da nam je nagajaluser posted image ), kar se je pa vidlo je pa zmeril in je dolg najmanj 3 cm. Možno da še kaj več... user posted image  

Mali nagajivček se je tokrat obrnil z glavico navzdol in ni hotel pozirati kot zadnjič, tako da smo ga komaj zmerli. Baje da je zdrav ko riba (trkam na les...)! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nedvoumno je fantek, tako da gremo zdaj v boj za modro barvo! user posted image user posted image user posted image  

Tako da sem zdaj fuuul pomirejna glede MV, ena taka velika skala mi je padla od sca in sedaj morem res nehat paničit in začet uživat user posted image . user posted image

Hvala vsem, in hvala ker ste držale pestke zame! Rada vas mam... user posted image

Pozdravček s sončne obale...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.3.2011 9:24:42   
gigi1
Aquič jeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem kar čutila, da bodo dobre novice user posted image

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  super, da tamalček tako lepo napreduje user posted image

Hermy upam, da se tudi to kmalu uredi user posted image user posted image user posted image
Mužič je bil pa včeraj priden user posted image . Doma je bil že pred menoj. Pogrel večerjo user posted image , postavil mizo in prinesel še krofe user posted image . Jaz jih sicer nisem jedla, ampak namen je bil dober. Seveda mi je prinesel tud veeeliko rdečo vrtnico user posted image . Moj je glede teh stvari res pozoren in se ne smem čisto nič pritoževati user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.3.2011 9:25:09   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Baje da je zdrav ko riba (trkam na les...)! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nedvoumno je fantek, tako da gremo zdaj v boj za modro barvo! user posted image user posted image user posted image  

Tako da sem zdaj fuuul pomirejna glede MV, ena taka velika skala mi je padla od sca in sedaj morem res nehat paničit in začet uživat user posted image . user posted image

user posted image   user posted image user posted image Zdaj pa res uživat 100/uro!!! Pri boju z modro barvo pa ne morem pomagat user posted image !!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.3.2011 9:46:22   
aqua77
Hvala vam za spodbudne besede punce moje!!! Zlate ste!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.3.2011 11:03:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

modra je letos še vedno IN....user posted image user posted image user posted image . Super za fantka!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.3.2011 12:50:30   
luckyyy
Oj punce, sem nova glede pisanja in staraaaaa glede branja foruma:))Se pravi, da se že kar nekaj časa trudimo, da bi prišli do user posted image . Malo sem že obupala nad poskusi v Sloveniji pa se nameravava preseliti v prago, upajmo, da bo tam bolj uspešno. Midva sva dala skozi še 5 postopkov, eden od njih je bil uspešen, a žal kasneje ni bilo srčka. Mučijo pa me rutinsko izpeljani postoki, brez diskusij s parom, nikoli ne povedo možnih razlogov za neuspeh...Vem, da se trudijo ampak vseeno bom imela boljši občutek, če poskusim še drugje. Držim pesti za vsako od vas, saj smo vse na tem forumu izredne ženske, drugače nebi zdržale. Gremo seveda pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.3.2011 12:53:31   
luckyyy
Aquauser posted image user posted image user posted image takle je najlepše brat. Zdaj pa res lahko gre počasi v nakupeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?