|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
10.3.2011 19:27:48   
blanč
žižetka, lubika, evo samo zate, nazdravje!!!
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
10.3.2011 19:34:02   
Roži_
Lana70user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam Lana70 pove novičke, ko pride domovuser posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
10.3.2011 20:14:46   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  No, kaj je zdej, mene firbec razganja!!!!user posted image user posted image user posted image Lanaaaaa!!!!! user posted image user posted image  Hočem novičke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga miklica upam in vem, da je blo vse ok in da si zdaj že prišla k sebi od narkoze, zdaj pa počivaj in uzivaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.3.2011 20:14:55   
alpog
Gigi, darling, vse najboljše, najlepše, najbolj fensi....user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.3.2011 20:25:24   
lana70
Drage moje.........pa saj ne vem, kako naj začnem.....Žižet, hvala za pijačko, mi je pomagalo, da sem prišla k sebi. Mi smo namreč trije, khm, no, jaz in še dva, ja...dvojčki. Prijateljica me je 3x vprašala, če sem prepričana, da nisem šla po zamrznjenčke user posted image user posted image user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
10.3.2011 20:27:23   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Drage moje.........pa saj ne vem, kako naj začnem.....Žižet, hvala za pijačko, mi je pomagalo, da sem prišla k sebi. Mi smo namreč trije, khm, no, jaz in še dva, ja...dvojčki. Prijateljica me je 3x vprašala, če sem prepričana, da nisem šla po zamrznjenčke user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DVOJNE ČESTITKE

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.3.2011 20:45:51   
aqua77
IIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE LANČI NAŠA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.3.2011 20:50:26   
mismis

dobrodošla v klubu dvojnih user posted image user posted image user posted image , pa čestitke tebi in očiju, pa seveda velikemu bratu in sestrici user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.3.2011 20:51:20   
KT
Žiži vse najlepše in najslajše. Žiži pošiljam ti: najprej en velik šopek rožic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , topel objemuser posted image , pa še enga user posted image , slastno torticouser posted image  in veliko daril user posted image user posted image user posted image , a lahk še en user posted image , zlata si!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.3.2011 20:52:32   
KT

NORO user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.3.2011 20:53:36   
sonya1
Lana, čestitke !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je Mikli v redu preživela in upam, da se nam bo lahko kmalu kaj javilauser posted image

Loremi, se strinjam z Miši, pogovorita se. Meni osebno se tvoj ne zdi tako slab, kolikor razberem iz tvojih postov, da te ima rad se mi zdi in da te tudi spoštuje, le neroden se mi zdi kot tristo vragov. Če se ne znata pomeniti sama, si poiščita nekoga, ki vama bo pri tem pomagal.

Miši , saj junij bo hitro tukaj, miškolini bodo pa menda ja zdržali toliko časa. Morajo, bomo me vse držale pesti tukaj zato. Kar povej jim, da so tete rekle, da jih pred junijem nočemo videti!

Ja, tile prezgodnji porodi in pozni splavi so me čisto prestrašili. Pa so me danes lepo potolažili, maternični vrat dolg 4,9 cm in popolnoma zaprt. Oskar je pritskal nanj svojo ritko, pa se ni nikamor premakniluser posted image . No, vsaj glede tega mi ni treba skrbeti.
Me že dovolj skrbi otročkov srček. Naj bi me kontroliral izbran ginekolog. Pa so mi danes sporočili, da je dr. Vogler na bolniški vsaj dva meseca. Upam, da ni revež resno bolan, me kar malo skrbi tudi zanj. Fajn dedec je. Malo hecen. Pa so me sedaj dali čisto k enemu drugemu, k eni ženski, še nikoli slišala zanjo. Saj mogoče je čisto v redu, ampak jaz sem pa le mislila, Vogler bo že vedel kako in kaj. In zdaj ga niuser posted image

Nič, bejbe, bodite lepo. A bi mi prosim ena še enkrat napisala kako se lepijo slikice v poste. Sem si tako želela naši Gigi danes kaj lepega poslati, pa ni šlouser posted image Gigi, upam da praznuješ najlepšejšeuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.3.2011 20:54:53   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Žiži vse najlepše in najslajše. Žiži pošiljam ti: najprej en velik šopek rožic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , topel objemuser posted image , pa še enga user posted image , slastno torticouser posted image  in veliko daril user posted image user posted image user posted image , a lahk še en user posted image , zlata si!

Se bom tukaj prištulilauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.3.2011 20:56:15   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dobrodošla v klubu dvojnih user posted image user posted image user posted image , pa čestitke tebi in očiju, pa seveda velikemu bratu in sestrici user posted image

Lana, pa moram še tukaj pristaviti svoj piskrček s čestitkamiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.3.2011 21:24:08   
pika.po
Ola babuške sam en helou, sem čist u gužvi ( še u službi visim user posted image )!

Žižek, vse najboljše! Naj se ti izpolnijo vse majhne in velike želje in željice. Pa en lep večer, veliko lepih dni, crklanja, babjega čvekanja, pisanja, raziskovanja... user posted image user posted image user posted image

Hvala, ker si takšna kot si! Mwaaaaaa...

user posted image

Jejjjj Lana, čestitke za dvojno srečo! Kak si kaj pogledala, ko so ti povedali, da sta dva? user posted image   Tam zgoraj so pa radodarni postali user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.3.2011 23:59:05   
Kruce Fiks
Ajoj Lana!!!
Kak boš pa zdaj to povedala tastarimu???user posted image
Čestitke!
Pa naši Gigi za roj. dan tudi! A bomo kaj v Kongo zaviluser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.3.2011 0:27:48   
lana08
Lana čestitam za dvojno srečouser posted image user posted image . Sedaj še veliko bolj pazi nase. A Lizika že kaj hodi?   

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.3.2011 7:44:06   
zarja1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.3.2011 7:48:35   
zarja1
Dans mi rata, da sem prva pa spet zamudim novičko......user posted image

Evo častim kofiiiiiii, malo bolj spešl kr je petek

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.3.2011 7:51:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dans mi rata, da sem prva pa spet zamudim novičko......user posted image

Evo častim kofiiiiiii, malo bolj spešl kr je petek

ratal, da si prva, ker smo ti pustile prednost user posted image

Dobro jutro vsem skupaj, a bo danes tudi kaj lepih novičk?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.3.2011 8:00:30   
zarja1
ratal, da si prva, ker smo ti pustile prednost user posted image
iiiii kak ste fajn....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.3.2011 8:01:12   
gigi1
Jutrčka

A jaz sem pa bronasta? user posted image

Waaaw koliko lepih fantov, pa pirčka, toplih misli, rožic, tortic in objemčkov sem dobila user posted image . Hvala vsem res iz srca user posted image user posted image user posted image . RVI

Sonya user posted image  user posted image  user posted image  super novička. Sedaj se lahko malo umiriš in bo morda tudi s prebavo bolje.

Lana70 si prišla k sebi? Tole pa je novica leta user posted image  user posted image  user posted image

Miklič moj mislim nate in upam, da ste super zrihtali.

Miši ne vem, če bo danes kaj dobrih novičk...ampak meni se je pod vtisom Lanine zgodbe sanjalo, da sem nalulala user posted image . Seveda jih nisem..ampak sanje so bile pa lepe user posted image

Kruce ma saj ti si itak skoz v LJ. Pokliči, ko boš imel čas, pa skočiva na kakšen pirček user posted image

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.3.2011 8:10:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ajoj Lana!!!
Kak boš pa zdaj to povedala tastarimu???user posted image
Čestitke!
Pa naši Gigi za roj. dan tudi! A bomo kaj v Kongo zaviluser posted image

Joj, Lana tko kot pravijo, boš že zdaj občutla, dvojno veselje in dvojne skrbi user posted image user posted image user posted image !!
Kruce, se čist strinjam s teboj, Kongo bi res že pasal user posted image user posted image user posted image !! Zdej me ne bo skrbel, če vas bom našla user posted image !

Pa dobro jutro vsem!!

Zarči, kaka kavica user posted image user posted image !! Za  čiste skomine!!!
Mismis, upam, da je buši danes že dober?! Psiha deluje sto na uro! Sej veš, da bo vse ok user posted image !
Sicer pa psiha dela tud pri men,...en mesec nisem mela user posted image , ko je bil pa testek -, pa naslednji dan!! Tko, da od mene ne bo dobrih novičk user posted image !

Gigi, imaš kaj tigrčka?! Al bo vikend bolj naporen?!

Loremi, se pa strinjam s puncami, da bi mogla na kakšno družinsko, ko se nekaj dolgo nabira, je vedno težje "odvezat"!

Sonja, mogoče bo ta bejba od G, krasna?! Ti ji kar zaupaj! Saj veš, da smo ženske carice!!

Mikli, komaj te čakamo nazaj user posted image !
Vseh piksnic nimam časa ogovorit user posted image , ampak vsem krasen vikend user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.3.2011 8:15:45   
gigi1
Hermič nič tigra, sem samo en pirček spila včeraj user posted image . Danes je delovni dan user posted image . Tudi za vikend ne bo nič žuranja. Sem mislila združit RD in diplomo..pa ni ratalo. Zdej sem pa vse skupaj prestavila za nedoločen čas user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.3.2011 8:18:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zdej sem pa vse skupaj prestavila za nedoločen čas user posted image  user posted image  user posted image  

ja toliko, da mismis rodi medike, da bo lahko nazdravila s svojo najljubšo forumašicouser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.3.2011 8:26:59   
gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zdej sem pa vse skupaj prestavila za nedoločen čas user posted image  user posted image  user posted image  

ja toliko, da mismis rodi medike, da bo lahko nazdravila s svojo najljubšo forumašicouser posted image user posted image user posted image

Hmmm Miši bom morala kar prej diplomirat user posted image . Kdo bo pa tebe čakal, da začneš pit user posted image  user posted image  user posted image . Pozabljaš, da boš imela potem polne roke dela in še dojila boš...čeprav kakšen pirček bo tudi pospešil proizvodnjo mleka user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?