|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
14.3.2011 9:06:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jaz v pričakovanju user posted image , joški bolijo, vroče mi je za znoret user posted image , sitna sem baje na kubik user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj že zdaj navijamo kot nore user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.3.2011 9:17:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Kakšne barve pa je?

rumene pa rumene, pa brodoro ima vmes user posted image
iiiiiiiiii za dve sončici.....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.3.2011 9:18:39   
zarja1

Jaz v pričakovanju user posted image , joški bolijo, vroče mi je za znoret user posted image , sitna sem baje na kubik user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj že zdaj navijamo kot nore user posted image user posted image user posted image
hvala, hvala ma je še prehitro.....Veš kje je še finalni šprint..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.3.2011 9:19:38   
mismis

hvala, hvala ma je še prehitro.....Veš kje je še finalni šprint..user posted image

konec marca?
ma to samo što nije user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.3.2011 9:23:15   
zarja1

konec marca?
ma to samo što nije user posted image

hmmmm pomoje bolj v začetku aprila user posted image . No upam, če bo vse ok.
Je pa res, da ko smo prekinili postopek v novembru je ta marec zgledal tooooolk daleč, zdaj pa je že tu - hitro je minilo.user posted image  Ko pa pogledam, kolk so moji teddyke zrastleuser posted image user posted image , se pa zavem, da je mimo že skor pol leta...

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.3.2011 9:25:30   
zarja1
Naskič vidim te, helov pupa naša....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.3.2011 9:30:28   
mismis
Ko pa pogledam, kolk so moji teddyke zrastleuser posted image user posted image , se pa zavem, da je mimo že skor pol leta...

jp, teddyke bodo točno 5. aprila stare 6 mesecev user posted image user posted image , še 22. dni user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.3.2011 10:02:41   
pika.po
jp, teddyke bodo točno 5. aprila stare 6 mesecev user posted image user posted image , še 22. dni user posted image

user posted image user posted image user posted image Wauuuuu user posted image user posted image user posted image
A boš kaj bušeka na ogled postavila? user posted image Sem včeraj vidla kolegico, ki ima PDP takrat kot ti in ima že kar zajeten trebušček. Sem se prav nate spomnila, kako lepe in trebuščkaste morajo že bit medike in mišmiška user posted image . Heh pa zdaj lahk kolegici povem, kdaj točno so oni njihovo pupo naredli. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.3.2011 11:16:48   
gigi1
Lupčke vsem user posted image

Gužva user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.3.2011 11:31:28   
aqua77
Sam živjo vam na hitro rečem! user posted image

Vikend je bil deloven - naredila dve seminarski in delala še izpit. Sem danes čisto fuč... user posted image  Upam samo da bo vse skupaj pozitiva... user posted image

Priletim še kasneje.... Aja Miklič naš, mislim nate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.3.2011 19:15:47   
aqua77
Ja kaj je zdej to????

Cel dan nobene mimo??? Bom ta plave začela talat!!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.3.2011 19:32:09   
mismis
ekola, takole zgleda naša sobica...

user posted image

se pa svetloba nekaj čudno lomi na fotki, pa zgleda kot da bi napihnilo broduro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.3.2011 19:36:47   
sonček33
mismis miški bosta imeli čudovit kotiček... user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.3.2011 22:50:58   
Naska
hojla,

ja res pridno preberem vse. Čestitke za vse lepe novičke!!!

jaz pa še vedno čudna pa saj bo. Spet prehlajena, pa user posted image sem dobila na 10 dni. tudi žalost me še ni zapustila, vendar jo bolj ali manj uspešno krotim.

zadnjič sem o maci brala tudi v Jani. Jo katera jemlje? jaz si jo nameravam iti kupit.

ajd lahko noč!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.3.2011 7:36:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska
zadnjič sem o maci brala tudi v Jani. Jo katera jemlje? jaz si jo nameravam iti kupit.

Naska jaz mam doma eno škatlico, ti je rade volje podarimuser posted image . Nama ni ugajala.

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.3.2011 7:37:28   
zarja1

ekola, takole zgleda naša sobica...

user posted image

se pa svetloba nekaj čudno lomi na fotki, pa zgleda kot da bi napihnilo broduro

čudovitoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.3.2011 7:40:45   
zarja1
Za lepše jutro......user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.3.2011 8:09:25   
Hope2
Končno same lepe novičkeuser posted image . Naj ostane tako naprej user posted image user posted image

Mismis tvoj je pa pravi mojster, zelo lepa sobicauser posted image

Vas lahko tokrat še jaz nekaj prosim. Za kak glasek malima čebelicama (moja nečaka max-luka fartelj in maša fartelj) http://www.cebelinka.si/default.asp?id=17   Hvala vsem, ki boste glasovali (glasuje se lahko vsak dan)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.3.2011 9:00:44   
pika.po
Dan user posted image Zarja hvala za kofi! Danes se pa tudi pri nas že sonček kaže user posted image user posted image user posted image

Wiiiiiiiii, Mišmiš lepo sobico bojo imele medike user posted image user posted image user posted image

Naska, lepo te je videt. user posted image    user posted image user posted image user posted image Naj te žalost čimprej zapusti! Kako sta s tvojim?
Maco se jaz trudim jest, pa zaenkrat še ni kakšnega posebnega efekta user posted image Razen da me po trebuhu skoz neki špika in šraufa.

Miklica kak si?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žižek gužva?

Aqua vidim, da si pridna zeloooo. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa še malo počivat in se crklat! Pa komaj zdaj sem videla kako luškan tikerček maš. user posted image

Kje se pa dvojna srečka Lana potepa?

Nosečke čuvajte se, mamice  lepo cartajte otročke, lubčke vsem user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.3.2011 9:44:26   
gigi1
Jutrčka user posted image

Miklič mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miši kako lepa sobica user posted image . Miškon je priden , priden user posted image  user posted image  user posted image . Kako ste ti in mediki? Lupčke vsem user posted image

Aquica pridna user posted image  user posted image  user posted image

Zarči je prišla? Komaj čakam, da štartamo user posted image  user posted image  user posted image

Naska user posted image . mogoče bi ti Maca res pomagala, da uravnaš ciklus. Očitno ti je stres podrl hormonsko ravnovesje.

Pika.po jaz imam še kar gužvo in tako bo verjetno do konca poletja. Saj je prav, samo da je delo user posted image . Kako si mi ti?

Lupčke vsem

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.3.2011 9:47:30   
hermy1
Jutro,

Zarči, dobra kavica!
Mi smo včeraj dobro opravili user posted image . Nobene preiskave, samo zdravila naprej in ukrepi za refluks in kontrola čez dva meseca.

Miklice očitno še niso spustili domov user posted image .
Gigi ima gužbo user posted image ?!

Lana user posted image user posted image razlaga pubertetniku, kako je to z rožicami in čebelicami user posted image user posted image !!

Naska, čas prinese pozabo in ohranja lepe spomine. Upam, da boš uspela najti pot do svojega user posted image !

Vodica ima pa očitno napad energije user posted image user posted image user posted image !!

Sonja, se pa nič je javlja...opremlja?!

Pika.po upam, da bo poleg špikanja nastalo še kaj!

Vsem lep dan!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.3.2011 9:49:59   
gigi1
Hermy super user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da se refluks čimprej pomiri.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.3.2011 10:12:52   
mismis
Dober dan,

danes je dan za nov križ na koledarju, danes smo napolnile točnih 23. tednov user posted image user posted image user posted image , še najmanj 11. jih je pa pred nami user posted image

Hermy, super da je mala M. ok, ter da ni potrebno opravljati bolečih raziskav

Hope, kako vi rastete? Koliko je mali L. že star?

Akvi, vidim da dogaja,  bo zapravljala na polno, pa saj je prav tako...

saj res, kje je Sonya????

Roži_, a imaš kaj novejših novičk od Miklarom

pika.po, midva sva jedla maco v kapulah, ampak to samo 3. mesece pred štartom. Kdaj pa vi2 štartata?

Lana, kaj si še vedno paf od novičke

Lana08, kako ti napreduješ z diplomsko?

Naska, upam da je današnji sonček vsaj malo pregnal žalost user posted image user posted image user posted image

Teddy moj, hvala za kavico, mi prav paše, me je danes naš pustil malo dlje spati, ker sem pol noči prebedela. Se mi zdi, da se mi obetajo neprespane noči, ker naše male medike zelo rade brcajo ponoči user posted image user posted image user posted image  ajajaj

Žižek, kako gre delo z k. a jih že zaključuješ. Če bo tetka zdravnica rekla jutri, da smo ok, bi se lahko dobile konzerve ne kakčni kavici konec meseca. A bi šlo? pa še kajši bi lahko poklicale

Punce moje, hvala vam za pohvale, ampak moj je res priden...poleg tega, da ima sedaj kužona čez, mora še kuhati, pospravljati, pa še babe crkljati user posted image user posted image user posted image  ma res imam srečo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.3.2011 10:41:16   
Roži_
Ciao punceuser posted image

Akvič, ti si pa pridna,si še v akciji s šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se tiče predavanj za Epiduralno, jo imaš tudi 11.04 ob 14.00h v Izoli bolnici v 1 štuku- v sejni sobi, tam kjer so une plave zavese. Jaz sem že na polovici z materinsko šolo, tako da bo kmali konec, še par kratuser posted image

Miklarominuser posted image so vredu, samo ne ve kdaj gre domov, danes zvečer se čujem z njo pa vam javimuser posted image

Danes imam morfologijo, držite pesti!!!

< Sporočilo je popravil Roži_ -- 15.3.2011 10:42:30 >

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.3.2011 10:49:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Danes imam morfologijo, držite pesti!!!

Že stiskamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?