|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
4.3.2011 23:03:15   
gigi1
Ajsi srce tvoj avatarček je že čist poleten user posted image . Kje maš uno lady na kolesu? Ne vem zakaj - ampak ta avatar na kolesu je meni = ti user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.3.2011 23:07:43   
ledenka
mislim, da ga mam v službi na računalniku... bom menjala, zimskega imam tudi jaz DOVOLJ!

grem spat, moj želodec je klonil... že dober teden me boli in imam podn prebavo. jemljem probiotike, ampak ni nič boljše. bo že, stres najbrž, dosti se je nabralo.

nočko, borkice moje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.3.2011 11:26:55   
viČipU
ajsi ..neki neki cakam user posted image

povem k bo cas za to user posted image user posted image

zlicko lanenih semen pojej pa zjutri 3 suhe slive..in bo efekt user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.3.2011 14:07:32   
Klarilu
no tko kot sem si mislila,brat je zahinavil,mene še trebuh boli k je teta prišla tko da jutri odpade hokej,k zdej pa res nimam veselja skakat  tm sploh pa ne sama

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.3.2011 14:45:48   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

no tko kot sem si mislila,brat je zahinavil,mene še trebuh boli k je teta prišla tko da jutri odpade hokej,k zdej pa res nimam veselja skakat  tm sploh pa ne sama

sej bodo se tekme user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.3.2011 10:08:09   
ledenka
jutro user posted image

tale sonček kar malo optimizma vliva, kajne

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.3.2011 10:10:25   
~Biba~
jutro...pri nas pa tako megleno da jojuser posted image včeraj pa je bilo fantastičnouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.3.2011 11:15:52   
ledenka
jutro!

na posebno Žižino željo sem se preoblekla user posted image  dajmo sonce, ogrej nas!!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.3.2011 16:33:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro!

na posebno Žižino željo sem se preoblekla user posted image  dajmo sonce, ogrej nas!!!

UUUUUUUUUU, seksi bejba na biciklu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.3.2011 16:57:11   
aqua77
Ajsi in Bibek, sem vama poslala ZS. user posted image

Pa še to, v albumčku imam dve novi slikici našega fantka iz MF prejšni teden. Jutri zvečer grem pa še enkrat z dragim v LJ na MF smoplačniško k dr. Pušenjaku, ker nisem zadovolna z mojo G, ker mi ne spremlja materničnega vrata.
Sem imela konizacijo in je moj MV že v štartu fuuul krajši, tako da želim še eno mnenje, da vidim, kje smo. Če bo potrebno imam pa že zbrane podatek za obroček, ki naj bi bil namesto cerklaže, ker sem za C že prepozna. Tako, da vam poročam verjetno pojutrišnjem, kako je šlo...

Ljubčka vsem mojim pupam... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.3.2011 17:52:32   
ledenka
akvica, pametna odločitev, če nič drugega, boš vsaj mirna. ampak tvoja G je pa res user posted image  da ni niti predlagala cerklaže ali kaj...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.3.2011 20:53:12   
aqua77

akvica, pametna odločitev, če nič drugega, boš vsaj mirna. ampak tvoja G je pa res user posted image  da ni niti predlagala cerklaže ali kaj...

mah, je nekaj mečkala, pa da je vse ok, zdaj je pa prepozno. bomo že jutri zrihtal tako da bo prav... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.3.2011 21:47:02   
ledenka
ooooo, jaz bi jo 2x okol ušes user posted image  

sorry, ampak pr teh zadevah je boljš bit preveč previden... preveč žalostnih zgodb poznamo user posted image  

no, kakorkol, Pušenjak ve, kaj dela, tko da si jutri v dobrih rokah. potem pa TAKOJ javi, kako in kaj!!! mi pa držimo pesti, da je vse tako, kot je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.3.2011 22:01:00   
viČipU

sorry, ampak pr teh zadevah je boljš bit preveč previden... preveč žalostnih zgodb poznamo user posted image  

no, kakorkol, Pušenjak ve, kaj dela, tko da si jutri v dobrih rokah. potem pa TAKOJ javi, kako in kaj!!! mi pa držimo pesti, da je vse tako, kot je treba user posted image user posted image user posted image

podpis!!!

pa javiii user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
8.3.2011 8:03:28   
viČipU
za 8.marec

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 8.3.2011 8:05:28 >

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
8.3.2011 10:35:58   
ledenka
user posted image

čestitam za naš praznik!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.3.2011 11:15:53   
~Biba~

no to pa se še jaz podpisšem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.3.2011 11:21:37   
~Biba~
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.3.2011 9:20:23   
aqua77
Jutro babnice moje!user posted image

Evo mene na obljubljenem raportu, zvečer smo bili pri P in novice so odlične.user posted image

Baje me nima kaj skrbet je rekel, MV se sicer ni videl cel (se je mali tako postavil, da nam je nagajaluser posted image ), kar se je pa vidlo je pa zmeril in je dolg najmanj 3 cm. Možno da še kaj več... user posted image  Je zaprt in se ne odpira. Naslednja kontrola pa redna pri moji G. Panika je baje če je MV dolg 1,5 cm, al pa če bi se od znotraj odpriral. Mi je vse natančno razložil, tako da zdej to razumeva oba z dragim.

Mali nagajivček se je tokrat obrnil z glavico navzdol in ni hotel pozirati kot zadnjič, tako da smo ga komaj zmerli. Baje da je zdrav ko riba (trkam na les...)! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nedvoumno je fantek, tako da gremo zdaj v boj za modro barvo! user posted image user posted image user posted image  

Tako da sem zdaj fuuul pomirejna glede MV, ena taka velika skala mi je padla od srca in sedaj morem res nehat paničit in začet uživat user posted image . user posted image

Hvala vsem, in hvala ker ste držale pestke zame! Rada vas mam... user posted image

Pozdravček s sončne obale...

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.3.2011 9:32:23   
ledenka
aquica user posted image user posted image user posted image  kolk sem jaz veselaaaaa! user posted image user posted image user posted image   zdaj pa počivaj in uživaj user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.3.2011 9:36:56   
Fargesia
aquicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.3.2011 9:41:52   
aqua77
Hvala vama pupice moje!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.3.2011 11:10:18   
viČipU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhej user posted image  aquic tako, zdej pa sam uziviuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.3.2011 14:20:16   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za tak dobre novičke akva...zdaj pa se prepusti domišljiji in uživaj user posted image ( beri:nakupuj, se pusti razvajat, in jej za 2user posted image )

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.3.2011 21:37:13   
Klarilu
aqui super za novičke!!!user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?