|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
10.3.2011 9:32:19   
ly117
Jutro! user posted image

Kaj mi lahko kera pove kdaj imajo malco pri P v zd AD. Ali je od pol10 do 10 ali 10 do pol11?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
10.3.2011 9:41:38   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Rina-ne,ne poznaš je.Nisi bla na mojem RD lani,je pa to moja ful dobra prijateljica in moja "bivša" šefica.Mogoče se boš malo spomnila zdaj,op kom je govora.user posted image

Aja, sem mislila, če je mogoče to katera od Mariborčank, pa bi jo od tu poznala. Vsekakor res upam, da je vse vredu in sta oba z otročkom živa in zdrava user posted image user posted image user posted image

sacherca, kak je lepo brat, da si tak vesela user posted image user posted image Tudi jaz mooooooooočno stiskam pesti, da ti uspe dobit službo user posted image user posted image user posted image

ly, za malco pa na žalost ne vem user posted image ko sva bili midve tam, sem gledala, če bi kje kaj pisalo, pa ni nikjer. ker ponavadi (vsaj koliko imam jaz izkušnje) piše pri ali na vratih (tam, kjer pač piše delovni čas) tudi termin malice. Tu pa ni nič pisalo. Verjetno jo imajo od 9.30 do 10.00 (to samo domnevam)..
Kak je L.? Ni nič bolje? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.3.2011 9:44:41   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
10.3.2011 9:48:28   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Hvala rina. Saj to je problem ker se jaz tudi ne spomnim kdaj imajo malco.
Drugač pa Luka zdaj nima vročine, se pa grema vseeno pokazat ker skoz pravi av in kaže na glavo.
Je pa bla pestra noč.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
10.3.2011 9:53:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Drugač pa Luka zdaj nima vročine, se pa grema vseeno pokazat ker skoz pravi av in kaže na glavo.
Je pa bla pestra noč.

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
10.3.2011 9:54:25   
botrca

Kaj mi lahko kera pove kdaj imajo malco pri P v zd AD. Ali je od pol10 do 10 ali 10 do pol11?

na spletni strani nisem nikjer našla...pa pokliči in vprašaj user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.3.2011 9:58:30   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Hvala rina. Saj to je problem ker se jaz tudi ne spomnim kdaj imajo malco.
Je pa bla pestra noč.

ojej, bogi user posted image ja, za vsak slučaj je seveda bolje, da gresta, pa da pogleda uho. Upam, da čimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
10.3.2011 10:03:45   
Arwenko
Hello bejbe.

Jaz sem pa včeraj opazila, da se naša tamala ful nazaj zvija in je več kot očitno hipertona, itak je pa v rizični skupini, nedonošenost plus močna zlatenica. Zdaj imamo v torek posvetovalnico, pa upam, da čimprej dobimo RA, pa pol fizioterapijo, da se to popravi.

Drugače pa čakamo neke obiske, tačas pa bluzim malo naokoli user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.3.2011 10:05:41   
botrca
Danes pa imajo v našem vrtcu predstavo ob materinskem dnevu...komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image . Drugače pa čakam, da se en stroj perila opere...kuhala bom pire in špinačo. Zdaj pa grem nekaj šivat.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.3.2011 10:06:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem pa včeraj opazila, da se naša tamala ful nazaj zvija in je več kot očitno hipertona, itak je pa v rizični skupini, nedonošenost plus močna zlatenica. Zdaj imamo v torek posvetovalnico, pa upam, da čimprej dobimo RA, pa pol fizioterapijo, da se to popravi.

naj se čim prej popravi...sam da bo pikica ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.3.2011 10:13:44   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

naj se čim prej popravi...sam da bo pikica ok user posted image user posted image user posted image

Saj bo pomoje. Sem klicala patronažno (je žlahta, tako da je to bolj na easy) in je rekla, da naj pač v torek povemo, da drugega ni, pol bo pa itak vse steklo. sma se pa z mojim odločla, da boma kr od zdaj preventivne ukrepe furala, dvigovanje po handlingu, tako osnovno razmigavanje, noge k ustom in to, pa 2 uri na dan v lupinici priporočajo, tak da se ravno v lupinici hranima, namesto v ležalniku, pa bomo videli. Mogoče pa sploh ne bo treba fizioterapije.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.3.2011 10:21:53   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saj bo pomoje. Sem klicala patronažno (je žlahta, tako da je to bolj na easy) in je rekla, da naj pač v torek povemo, da drugega ni, pol bo pa itak vse steklo. sma se pa z mojim odločla, da boma kr od zdaj preventivne ukrepe furala, dvigovanje po handlingu, tako osnovno razmigavanje, noge k ustom in to, pa 2 uri na dan v lupinici priporočajo, tak da se ravno v lupinici hranima, namesto v ležalniku, pa bomo videli. Mogoče pa sploh ne bo treba fizioterapije.

seveda bo vse ok...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.3.2011 11:36:41   
ly117
Ojla.

Mi2 sma sma doma in Luka ima svojo prvo angino. Tak da sma pristala na AB 10 dni. Dobila sma ospen user posted image , ki ga jaz niti vohat ne morem. Ampak važno je da bo njemu pomagalo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.3.2011 11:39:37   
Arwenko

Ojla.

Mi2 sma sma doma in Luka ima svojo prvo angino. Tak da sma pristala na AB 10 dni. Dobila sma ospen user posted image , ki ga jaz niti vohat ne morem. Ampak važno je da bo njemu pomagalo.

user posted image user posted image user posted image za Luko, da angna čim prej mine.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.3.2011 11:42:41   
matcar

Ojla.

Ojej,bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa da čimprej prime AB,da bo hitro bolje.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.3.2011 11:43:58   
koala
Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimpraj se pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.3.2011 11:45:44   
matcar
Jaz pa dočakala sedežno,jezna kouser posted image ,ker ni prava,oz. barva ni prava.Moram mojega počakat,da pride iz šihta,pa da vidima,če boma reklamirala al boma pač imela to.user posted image user posted image user posted image
No,posledično sem bajto spucala generalno,ne me pa vprašat,kak me zaj šele vse boli,trebuh mi bo dol pado vsak cajt.me je mati nadrla,kaj delam zaj to.Ja,kdo pa te bo,sveti peter al kak?user posted image Tolko o mojem počivanju,pa mirovanju.Grrrr!!!!!

I. me je klicala,je vse ok,HB,in je šla danes že domov,kaj več pa vam ju3 na kavi povem,ne bom tu na RR.

Aja,Ly,tebe najbrž ju3 ne bo na kavo,domnevam?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.3.2011 11:46:55   
matcar

Hello bejbe.

Boš vidla da bo vse ok.Nič se ne sekiraj.delaj te vaje,pa mislim,da bo ok,brez kakih fizioterapij!user posted image Vseeno pa še za tebe in A.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.3.2011 11:54:38   
ly117

I. me je klicala,je vse ok,HB,in je šla danes že domov,kaj več pa vam ju3 na kavi povem,ne bom tu na RR.

Samo da je ok.

Aja,Ly,tebe najbrž ju3 ne bo na kavo,domnevam?

Ne vem še. Če pa pridem bom pa z svojim prevozom. Pa hvala da misliš name.

In hvala vam za vse user posted image in user posted image ki jih pošiljate L.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.3.2011 11:57:54   
majakla

Ojla.

Ojej, bogi Lukec.
Pa naj mu čimprej pomagajo user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.3.2011 11:58:56   
majakla

Hello bejbe.

Boš vidla da bo vse ok.Nič se ne sekiraj.delaj te vaje,pa mislim,da bo ok,brez kakih fizioterapij!user posted image Vseeno pa še za tebe in A.user posted image user posted image user posted image

Podpis pod Matcar user posted image   user posted image  .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.3.2011 12:26:29   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO:  matcar

Hello bejbe.

matcar...saj vaje še moramo dobit, zdaj sem neke splošne našla na netu. Pa hvala user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.3.2011 12:35:27   
katy83
Pozdravček punce.
Jaz sem bila danes že ob 8-ih na fitnesu user posted image (mislim, da ni vse ok z mano, ker to da se jaz vstanem ob 7-ih da grem na fitnes, ni normalnouser posted image ). Potem pa sem šla v porodnišnico h kolegici in mali Alini. Joj, saj ne morem verjet, da otrok v 1 letu tak zraste. saj je sploh nisem upala prijet, če je tak drobna, pa je bil Timotej še bolj mali. Prišla domov, ati je skuhal zelenjavno juhico (bravo ati!!user posted image user posted image !), zdaj pa šel v službo. :( Timotej spi, jaz pa se mu tudi uštulim zraven. :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.3.2011 12:36:37   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO:  matcar

Hello bejbe.

matcar...saj vaje še moramo dobit, zdaj sem neke splošne našla na netu. Pa hvala user posted image

v tem primeru je bolje, da bi bile fizioterapije...to je čisto ok

pa vseeno še pošiljam user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.3.2011 12:44:00   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pozdravček punce.
Jaz sem bila danes že ob 8-ih na fitnesu user posted image (mislim, da ni vse ok z mano, ker to da se jaz vstanem ob 7-ih da grem na fitnes, ni normalnouser posted image ). Potem pa sem šla v porodnišnico h kolegici in mali Alini. Joj, saj ne morem verjet, da otrok v 1 letu tak zraste. saj je sploh nisem upala prijet, če je tak drobna, pa je bil Timotej še bolj mali. Prišla domov, ati je skuhal zelenjavno juhico (bravo ati!!user posted image user posted image !), zdaj pa šel v službo. :( Timotej spi, jaz pa se mu tudi uštulim zraven. :)

Kot pišeš: PA TI NISI NORMALNA! (si, si, bravo user posted image )

Pa komu lepše. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?