|
RE: Mariborčanke,19.del 10.3.2011 10:21:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem pa včeraj opazila, da se naša tamala ful nazaj zvija in je več kot očitno hipertona, itak je pa v rizični skupini, nedonošenost plus močna zlatenica. Zdaj imamo v torek posvetovalnico, pa upam, da čimprej dobimo RA, pa pol fizioterapijo, da se to popravi. naj se čim prej popravi...sam da bo pikica ok Saj bo pomoje. Sem klicala patronažno (je žlahta, tako da je to bolj na easy) in je rekla, da naj pač v torek povemo, da drugega ni, pol bo pa itak vse steklo. sma se pa z mojim odločla, da boma kr od zdaj preventivne ukrepe furala, dvigovanje po handlingu, tako osnovno razmigavanje, noge k ustom in to, pa 2 uri na dan v lupinici priporočajo, tak da se ravno v lupinici hranima, namesto v ležalniku, pa bomo videli. Mogoče pa sploh ne bo treba fizioterapije. seveda bo vse ok...
|