|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
18.3.2011 8:27:13   
2.2.
dobro jutro!
dobrodošle vse noveuser posted image

ja dohtarji so si kar malo preveč privoščili....če tako silijo in naj bi bilo dobro naj je potem samoplačniško....me zanima če bo meni kaj moja rekla.....
sicer današnja noč-katastrofa kak sem se na hrbet obrnila me je začelo spet tako bolet kot neki krči in to samo na desni strani;ali so jajčniki lahko pa se maternica širi user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.3.2011 9:16:10   
strelkica
Ojla souser posted image !

mate0ja; jaz sem si nabavila preko bolhe več kot 30 kom nosečniških oblačil, od dolgih hlač 3/4, kril, oblekic, tunik, ma ni da ni no in fuuulllll ohranjeno za 80€. je bila gospa tako prijazna da mi jen rekla da mi pošlje po pošti, pa naj pogledam in probam če mi je vse prav in všeč in da se bova potem dogovorile za ceno če mi kaj ne bo, da komplet pa košta 80€. Vse je zelo lepo H&M in al vie, super stvarce....tako da punce poglejte mal na bolho, pa ne mečte denarja stran za brezveze, ga boste raje za otročke porabile...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.3.2011 9:31:03   
Shamsia
Pozdravljene vse! Še ena nova user posted image  Madonca sam ste pa res že načvekale, skor 100 strani hehe. Drugač pa je to moja druga nosečnost, mamo že eno punčko staro 3 in pol, PDP mam pa 19.9. zaenkrat - so mi ga že prestavli s 25.9.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.3.2011 9:34:41   
Shamsia
Sm še pozabla - mam 30 let, pregled mam 4.4., na NS so mi pa rekli, da naj bi bla punca, ampak je tolko šibalao, da ni nč zihr user posted image

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.3.2011 9:35:09   
KAHLO
ojla punce!

Dobrodošle vse noveuser posted image in veliko sreče vsem k maste danes pregledeuser posted image

No jaz sem tud šla na NS k Strahovi, pa sem pr 33 pa ni nobenih dodatnih testov omenjala, zgleda da je odvisno od njenega dneva, al pa k ma občutek da še lahko koka dodatno pocuzajo za kak evro.......meni je drgače pregled pri njej vredu, sem še pr tamali bla pr njej, samo ta njena pocukranost mi je šla na živce, pa ta dohtarska zvišanost, ...nevem no.....pol k nama je printala, nama še je stokala da kako bi že rada šla domov k svojima sončkoma (ura pa je blo ob 17.00 popoldan) in popoldan pa dela od 11. do 17. če se ne motim, mislim mi je šla na živce, sma se z mojim prav pogovarjala, ta pokasira več kot 600 evrov na dan, pa stoka in jamra da svojih mulčkov ne vidi, pa glede na to da ma privat, pa naj nima popoldan odprto ne!!! mislim nevem....no tako majo že polne riti vsega, da so kar sami sebi tečni!!!

no drgače sem pa šla včeraj v lekarno da bi si kupla lekadol c praške in operil otroške kapljice, ker sem vsa zabita, pa ništa, mi ni hotla nič prodat, ......ma se mi res ni dalo z njo pregovarjat, sem pol kar mojga poslala po vse skupaj......pa je blo......saj sem že pr prvi nosečnosti staknila tako virozo, pa mi je pušenjak, pa moja g, rekla da komot vzamem prašek če ni za zdržat,.!!!!!!tako da si res vsak lekarnar po svoje tole razlagauser posted image

no v vrtu na govorilnah je blo super, smo se z vzgojiteljicami nasmejale in naklepetale, se prav vidi da je naša celotna skupina homogena, in da se majo full radi..........sem prav srečna da je vse tako.....no pol doma pa sem dobila mejl od našega predstavnika staršev v starševskem svetu, in nam sporoči novico, da bi naj kao s septembrom ko bodo sprejeli nove mulčke naše vzgojiteljice lepo ta novim potalali........no pol sem pa čist ven padlauser posted image sem bla jezna, pa žalostna, pa vznemirjena vse, tako lepo smo se vsi navadli en na drugega, pa vse si lahko zaupamo pa to, pol pa tako sraje, še ponoči se mi je sanjalo od ene izmed vzgojiteljic!!!!!tak da upam da so to le čenče, če ne bo pa treba ukrepatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.3.2011 9:35:18   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image

12.9.
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana

26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 24.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 74
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.3.2011 10:53:07   
pumpkin23
Hojla
Kako ste? Jaz sem super, saj smo meli učeri NS in je vse super in še boljšeuser posted image . Je pa res da je bolše da naš ta velik pikec ni šel z nami, ker smo se kr namatrali da smo prišli do željenih rezultatov. Zaradi CR in posledično brazgotine, ni vidla lepo preko trebuha in smo mogli nardit vaginalni UZ, pa še to ni blo dostuser posted image . Sm mogla vstajat in delat počepe, da se je naš user posted image kej premaknu, ker je čist zaspane sorte. Morm rečt da si je za nas kr vzela čas in res naredila vse tako kot je treba. Pa tudi bolniško mi je predpisala za naprej, tako da zdej damo na komisijo in čakamo koliko časa bom doma.

Aja pa dobrodošle vse noveuser posted image .

Drugače pa mislim da je 2.2. sparševala o teh krčih med spanjem in premikanjem. Ja pri meni je to kar stalnica in tudi v prvi nosečnosti je blo tako. Malo bolj pazi in bolj počasi se premiki pa bo.

Pa še ena je neki omenjala glede zaposlitve pri svojem dragem. To je najboljša varjanta, ki sem jo tudi jaz izkoristila pri prvi nosečnosti, samo na koncu ti prekine pogodbo lahko samo iz poslovnih razlogov.

lep dan še naprej

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.3.2011 11:20:41   
Sunny_Dream
Hej!

Ko takole berem od tele Strahove sm kr vesela, da so men rekli da majo vse polno (sem mela NS lih v času počitnic ko niso delali, naslednji teden pa so meli posledično vse termine zasedene). Takrat sm bla sicer kr razočarana, ker mi je moj gineko priporočil prav njo (in valda v 1. nosečnosti nimam izkušenj in se zanašaš na g.), pol sm se pa v Dravlje naročla in mela FUL lepo izkušnjo! Zdravnica je bla taka nežna pa pristno prijazna in si je res vzela čas... sva kr 45 min gledala najino pikico in tut s posnetki na CDju sem bla kr zadovoljna. Samo spola se pa ni vidlo ne glede na to kolk se je trudla ujet pozicijo, tako da glede tega pač več sreče prihodnjič user posted image

Glede nosečniških hlač sm jst tut mislila da me bo kap ko sm pri nas gledala cene, potem sva pa z mamo šle v Celovec in sm v C&A dobla hlače po 30-35 EUR! Očitno avstrijci na srečo ne poskušajo na vsakem koraku oderuško služit na nosečnicah in bodočih davkoplačevalcih... Ah ja, tale Slovenija... lepa je že, samo vsak dan je dražja!

Hvala vsem user posted image za topel sprejem na forum in srečno vsem ki mate danes pregled!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.3.2011 11:47:33   
moniketna
lep lpozdrav vsem novimuser posted image in starim user posted image na forumu. Full fajn se mi zdi, da nas je zmeraj več septemberk user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi imam krče v spodnjem delu trebuhu, vendar kolikor sem brala se maternica širi, tak da upam da ni kaj narobe. komaj čakam da začnem čutit bebico kako se premikauser posted image

mi lahko katera pove zakaj na seznamu nam nekaterim kaže 0user posted image .  nisem še najbolj navajena, tak da ne mi zamerit, če sem dala tumasto vprašanje. user posted image

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.3.2011 12:15:11   
mate0ja
Za Strahovo sem že slišala, da lahko sladkorno fašeš pri nej, sam nisem prav verjela. Če bo treba še kdaj, bom raje kakega drugega izbrala.

Da še tole povem. Ko ima hduič mlade jih ima resnično več naenkrat. Trenutno imam obdobje, ko ne gre nič gladko ali po načrtih. Včeraj smo dobili za starejšo težko pričakovano mesto v vrtcu, ki smo ga izbrali. AMPAK..... seveda ne v enoti blizu našega doma ampak nekje drugje. Sm hotla zavrnit, pa za drugo leto vlogo oddat, ker sem predvidevala da s septembrom pa itak dobimo, ker bo v drugi starostni skupini ampak me je ravnateljica presenetila z izjavo, da bodo naslednje leto krčili oddelke druge starostne skupine in da obstaja realna možnost, da sploh ne bodo vzeli nobenega novega otroka user posted image . Zdej pa premlevam in premlevam. Tamala se zelo dobro počuti v trenutnem vrtcu, vendar je od doma cca 5 km oddaljen in naslednje leto ko bom z dojenčkom doma bo kar logistični problem vozit gor in dal, sploh ker sem večino samo od sebe odvisna. Sm se skoraj že odločila, da bom talalo prestavila, je še zmeraj bliže in sm ji začela omenjat, da bo kmalu šla med večje otroke, v drug vrtec in ona v jok mami takoj me pelji v moj mali vrtec ... In posledica vsega tega je, da mi solze tečejo vsakič ko se samo spomnim na vrtec. Prvo leto se nam je za eno točko izmuznil, ker nismo imeli vsi stalnega prebivališča v LJ, drugo leto ker so uvedli točke za stalnost, a zdej bi pa izviseli zato, ker bodo krčili oddelke. Res se počutim kot tretjerazredni državljan user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.3.2011 12:22:12   
2.2.
mi hvala bogu nimamo problemov glede vrtca, sicer je tamala v večji skupini ker v njeni starosti ni mesta tako da je najmlajša v vrtcu eni se 1l starejši....samo tolažim se da je vzgojiteljica njena supeeer in da se bo mala kaj več naučila z večjimi vrstniki. moram pa še pripisat da tamala je šla pri 3.5l. v vrtec, n so se vzg. res potrudile da so jo zrihtale...ker moja ni hotla spat....itak doma ni spala čaz dan od 2l. in po enem mesecu je začela spat ....so vztrajale. no če že ne spi da vsaj počiva, ker jo je bilo strah teme-tega več ni. naučile discipline-saj veste kako je doma......hotel z 5 zvezdicami.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.3.2011 13:00:00   
NAHRIN
Ojla punce, glede NS sem bila tudi jaz razocarana, tista ginekologinja je bila pri pregledu izjemno utrujena in je to skos ponavljala kako je utrujena, ko sem ji povedala da imamo v druzini Downov sindrom in ji ratlozila kdo to je  in ce imam zaradi tega kaj moznosti mi ni znala odgovorit (imam 1:4093) tako da cakam na naslednji pregled pri svojem ginekologu 28 da mi malo bolj razlozi ker gin.za 60€ namrec ni vedela, danes je res zalostno vse skupaj, plačas storitev pa tako.......

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.3.2011 13:13:30   
lily81
živjo punce..

dobrodošle vse nove nosečkiceuser posted image

Tudi jaz se moram pohvaliti, da čutim brcike..se mi je že nekaj časa zdelo, pa nisem bila 100%, tako, da zdaj ene tri večere preden zaspim čutim gibeuser posted image user posted image  Meni je to tolk lepooo, da ne vem če ne bomo imeli še tretjega..- no bomo videli, kako se bo ta drugi obnašaluser posted image

Danes popoldan se odpravljamo v čateške še z eno družinico( mali je toliko star kot naš, mamica ima tri tedne rok pred mano, tako, da bosta očija tamale lovila, midve bova pa malo na offuser posted image )

Čestitke za dobro opravljene NS- pa ne se sekirat zaradi zdravnikov..NI VREDNO

LEP LEP VIKEND VSEM

(odgovor članu NAHRIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.3.2011 13:20:20   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: moniketna
mi lahko katera pove zakaj na seznamu nam nekaterim kaže 0user posted image .  nisem še najbolj navajena, tak da ne mi zamerit, če sem dala tumasto vprašanje. user posted image

Če bo zdraj prvi otrok, torej nimaš doma še nobenega je 0user posted image . Tisto so napisani tisti, ki so že, brez tega, ki še pride.user posted image

Jaz sem pa zdaj tako spala. Samo za eno uro grem...ja pa ja .... 3 ure sem skoraj vlekla.

Mi na srečo tudi nimamo problemom z vrtcem. Tu je samo en, sicer je bila pred dvema letoma malo kriza s temi tavečjimi pred šolo, pa so še v šoli odprli en vrtčevski oddelek. Šola in vrtec sta oddaljena med seboj dobrih 200 m.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.3.2011 13:21:24 >

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.3.2011 13:49:59   
KAHLO
čestitam vsem za uspešne preglede!!

glede na seznam trenutno punčke malo vodijo aaaauser posted image kje še je kak pobič skrituser posted image

Joj kako lepo da ene že čutite gibe in brcike, upam da pride kmalu tudi naš dan, in bomo deležne istih občutkov.....user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.3.2011 14:00:30   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

glede na seznam trenutno punčke malo vodijo aaaauser posted image kje še je kak pobič skrituser posted image

Joj tok je danes enih stvari, da sem pozabla povedat. Včeraj na nuhalni se je naše dete zelo lepo razkazovalo in se obračalo lih kakor smo hotli. In ko vprašam za spol najprej začne, da to bo pa te...... pol smo pa vsi samo debelo pogledali, ker se je izrazito videl luli. Tko da pri nas bo user posted image (če nam ni z nogo mahal slučajno user posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.3.2011 14:20:25   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
2.9.

user posted image
3.9.

?, Ljubljana
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
6.9.

?, ?

7.9.

8.9.
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
10.9.

?., ?

?, Kranj
11.9.
04.04., Ljubljana

Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image

12.9.
13.9.

14.9.

15.9.

dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
17.9.

KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Shamsia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
20.9.

?., Prekmurje

21.9.
22.9.
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
25.9.

anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš

?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

27.9.
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana

NOSEČKE Z DVEMA
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.3.2011 14:55:22   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Ojla souser posted image !

mate0ja; jaz sem si nabavila preko bolhe več kot 30 kom nosečniških oblačil, od dolgih hlač 3/4, kril, oblekic, tunik, ma ni da ni no in fuuulllll ohranjeno za 80€. je bila gospa tako prijazna da mi jen rekla da mi pošlje po pošti, pa naj pogledam in probam če mi je vse prav in všeč in da se bova potem dogovorile za ceno če mi kaj ne bo, da komplet pa košta 80€. Vse je zelo lepo H&M in al vie, super stvarce....tako da punce poglejte mal na bolho, pa ne mečte denarja stran za brezveze, ga boste raje za otročke porabile...

sorči, tolk je napisanega, da sem tole čist zgrešila. Sm gledala bolho ampak ni nič zame. V nedogled pa tudi ne morem čakat, ker trebuh pridno vzhaja. Bom pa še naprej pozorna, ker prihaja poletna sezona, pa bo itak treba še kaj dokupit. Sm se pa včeraj konkretno olajšla - dvoje hlače 125 EUR. Bi kupla tudi kaj ceneje pa če so že meli številko ni bilo podaljšanega kroja. Imam pa le 180 cm, tko da je to nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.3.2011 15:06:34   
modrimedo
mi je citiralo čist neki druga ,sem sam hotela povedat da jaz tud čutim gibe že par dni :)

< Sporočilo je popravil modrimedo -- 18.3.2011 15:15:20 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.3.2011 16:05:07   
pomarančika
prišla sma praukar iz pregleda :) no iz šopinga po pregledu - sma mogla it mal zapraulat user posted image
Tak da :) mamo fantka user posted image   user posted image , je zdrau, srček lepo bije, jeii....

Morm vam povedat, da sem zelo navdušena nad g. Dr Levak - Hozjan Sonjo iz velenja, pri njej sma bla na nuhalni, pa je bla full vredu, vse lepo razložla,...
zdej ko pa je slišala oz, ko jo je moj poklicu pa povedu ka se je naredlo z mojo gin. pa je rekla, da lahk pridema brez problema, pa naju je pregledla, pa slikce naredla 6kom pa vse zastonj... res prava strokovnjakinja, in tud za naslednje preglede, ki ne bojo pr moji gin grem k njej !!

lep danuser posted image   midva oz mi mamo enega najlepših user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.3.2011 16:59:38   
issa
pozdravljene!!

teni- mene je tudi tako zamnjkalo danes....user posted image user posted image user posted image rečem samo 15 min pol pa se zavleče kar za urco...hehe.. naš  mali se je kar okoli mene igral, tak da ko sem se zbudla sem bilamed samimi pliškoti...mi je vse okoli mene namesto user posted image user posted image user posted image user posted image

jooj že čutite brcike,...komaj čakam da bom jaz tudi,..user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pozdravljene vse nove septemberke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več nas je lepše nam bo...user posted image user posted image user posted image

pri nas pa na bloku fasado popravljajo,..mamo tako temo zdaj zaradi mreže,..in ropot...user posted image user posted image user posted image user posted image aaaa. komaj čakam da končajo,...user posted image user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.3.2011 17:37:58   
Shamsia
teni - če boš kej dopolnjevala seznam. Mam 30 let, sem iz Postojne/okolice, pregled mam pa 4.4.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.3.2011 17:44:02   
Krysia
Pozdravljene.
Mal štrajkam zadnje čase - ko pridem iz službe se mi ne da takoj za računalnik, pol nas pa naš malček okupira ... Se bom potrudla popravit, obljubim.

Dobrodošle vse nove in tudi vam lepo user posted image !

Mate0ja, nimam pojma, kaj naredit z vašim vrtcem ... naš je šel v vrtec z 2 leti. Mel smo 80 točk in bili zavrnjeni. Potem so nas klicali iz vrtca, da ga lahko vpišejo, ampak bo v skupini s starejšimi ... No, in smo riskirali ... v skupini je daleč najmlajši (on je star 2,5, ostali pa od 4-5 pa ene dve punčki mata 3 leta), ampak sta vzgojiteljici super, skupina je fajn ... ta mali se je ogromno naučil, baje ni z njim nobenih težav ... V tvojem primeru pa ne vem - če zavrneš, se ti res zna zgodit, da potem ne bo mesta ... si vprašala, če obstaja kakšna možnost, da ti jo prestavijo v drugo enoto, če bo prostor? Mogoče se bo pa dalo dogovorit ... Ne vem, samo ugibam ...

issa, sej bo ropot minil. Boljš, da vam delajo fasado zdej, kot septembra! Mi smo delal fasado, ko je bil ta mali star 3 tedne, pa je vse druge bolj motilo kot njega ... on je mirno spal ...

pigy, lep trebušček!

KAHLO, vidiš, sam napišeš, kje so fantje, pa takoj dobimo še nekaj fantkov na seznam user posted image user posted image

Nosečniška oblačila: mam srečo in je ta prvi avgustovček, zdej mam pa rok septembra, tko da se garderoba kar pokriva. Trenutno nosim kr nosečniške hlače, ker me kavbojke tiščijo, gor pa pač eno navadno majico .... Bo pa treba še kaj nabavit ... Za user posted image še ne bomo kupovali, to pride pol na vrsto ... ta mala oblačila mam itak bolj nevtralnih barv, če bo pa naša user posted image kdaj bolj v modrem, pa tud ne bo hudega ... Voziček na srečo imamo, je pa res, da te probajo v teh trgovinah prepričat, da rabiš vse sorte ... Punce, ne se pustit! Kupite osnovne stvari, če boste kaj nujno rabile, boste že pol dokupile! Jst mam še zdej 2 zapakirani flaški, ker naš pač ni pil po flaški, jst sem bla pa prepričana, da moram pač flaško kupit ... in sem kupla 2, ker je bla akcija 2 za ceno ene ... No, mogoče nam bodo pa še prav prišle ...

Nič, grem počivat - ta mali je na mini počitnicah pri babici, mož na terenu, jst pa uživam ...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.3.2011 18:17:56   
Teni_
user posted image  

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
2.9.

user posted image
3.9.

?, Ljubljana
4.9.
5.9.
6.9.

?, ?

7.9.

8.9.

9.9.
10.9.

?., ?

?, Kranj
11.9.
04.04., Ljubljana

12.9.
13.9.

14.9.

15.9.

16.9.
17.9.

18.9.

19.9.
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
20.9.

?., Prekmurje

21.9.
22.9.
23.9.

24.9.
25.9.

?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

27.9.
28.9.
29.9.

30.9.

NOSEČKE Z DVEMA
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.3.2011 20:52:02   
carly
Ojla punce,
berem da ste ene imele bolj slabo izkušnjo s Strhovo, no jest sem jo imela v sredo in kljub temu da sem bila na vrsti že dobro uro čez njen delavnik se ji ni nič videlo da bi bila kaj zmatrana ali tečna.Sem imela razmerje okili 1:4000 pa mi je rekla da glede na rezultate ni popolnoma nobene potrebe da bi še kri dajala ampak ker smo imeli pač smolo s prejšnjo nosečnostjo smo se potem vseeno odločili še za to, tako da rezultate še čakam.Je pa res da je malo bolj pocukrana, čeprov z nama se je pogovarjala čisto po domače kot da bi bili prijatelji ne pa zdravnik-pacient in mene to ni nič motilo.Sem prejšnje dvakrat imela pač enega tako smotanega zdravnika ki je imel tako arogantne izjave ves čas da sedaj sploh ni bilo za primerjati.

Sicer pa super, da nas je vedno več.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?