|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija izzvenela - kako začeti?
19.3.2011 11:00:48   
Lunanai*
Hčerka je stara 2 leti in pol, od 6 mesecev je imela ugotovljeno alergijo na jajce. Testi na zadnjem pregledu so bili negativni, zato je zdravnica rekla, da lahko postopno uvajamo jajce v prehrano. Tisti, ki imate kaj izkušenj s tem, kako ste začeli? Naj bi najprej kuhan rumenjak - imate kakčno idejo, kam ga zamešati? Mala namreč ni zelo ješča. Kdaj ste potem prišli do tega, da so jedli "vse" izdelke normalno? edaj smo bili namreč zelo previdni in v teh dveh letih ni poskusila popolnoma nič iz jajca.

Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija izzvenela - kako začeti?
19.3.2011 13:04:20   
Tejči
V špinačo vkuhaj jajčko..njamiuser posted image

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija izzvenela - kako začeti?
19.3.2011 20:02:33   
Sonček in poletje
Zdravo. Nam na žalost alergija še ni izvenela. Sem testirala tako, da sem jaz pojedla rolado in ker še dojim ni bil noben problem ugotovit, da je alergija še prisotna, ker je naslednji dan dobil lišaje. Jaz bi mogoče najprej probala z izdelki in vsebujejo jajca, al pa so jajca prisotna v sledovih, da je tega res minimalno. Ne vem, če bi upala kar direkt dat jajce? Mogoče se motim, ampak to je samo moj predlog.

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija izzvenela - kako začeti?
19.3.2011 20:43:50   
Lunanai*
Hvala za odgovor. Ja, menda okrog 3 leta običajno izzveni. taka so bila navodila alergologinje, najprej četrt rumenjaka, pol pol, pol celega, potem jajcne testenine, potem kaksno pecivo z 1 jajcem na cel pladenj.
Me je pa zanimalo, če ima kdo kakšno idejo za to, kako dati samo rumenjak, in pa, v kolikšnem času so tako uvajanje speljali.
Reakcije pravzaprav ne pričakujem, ker nikoli ni imela težav s kožo.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Alergija izzvenela - kako začeti?
20.3.2011 12:02:13   
Precious
Moraš pazit. Testi so lahko tudi negativni,pa je alergija še vedno prisotna.
jajce daješ v hrano,pire,omakice itd

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Alergija izzvenela - kako začeti?
22.3.2011 21:50:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Precious

Moraš pazit. Testi so lahko tudi negativni,pa je alergija še vedno prisotna.
jajce daješ v hrano,pire,omakice itd


Točno tako. Pri nas so bili testi na jajce negativni in naj bi lepo začeli z uvajanjem. Ampak ker smo imeli hkrati provokacije na mleko si nisem upala eksperimentira še stem. Tako, da sem šele po pol leta negativnih testih za jajca posskusila,...reakcija pa grozna. Takoj huda oblika AD, prebava se je porušila,..no čez 2 mesca pa ponovno pokaže test na jajca, da je pozitivna. Smo že skoraj ponovno iti na dieto še brez mleka. Tako, da je tu res vse odvisno od posameznika in jaz ne bi šla takoj na jajca, ali pa bi res dala majhno količino (1/8) rumenjaka v hrano.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?