|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
21.3.2011 19:27:16   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ti pa še bolančkana? Joj pozdravi se čiprej, da začneš loviti spomladanske sončne žarke. Ampak fajn pazi nase, tale spomladanski veter je kar nevaren, smo zaradi sončka hitro manj oblečeni, pa nas veter dobi.

b
olana hvala bogu nisem več, prejšnji teden sem imela HSC, pa še eno zadevo so morali pošlihtat...no in zdaj se prekladam po kauču, krvavim samo takrat ko sem preveč na nogah, tako da se trudim res biti pridna in  počivati

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.3.2011 19:47:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jutrčka....

UZ jutri ob 10ih in če bo vse tipi topi spodaj gremo naprej....user posted image

Navijam kot nora. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Seveda pa vsem ostalim želim lepo nosečnost, uspešne postopke, veliko kulinaričnih užitkov,.....ma bi vas rada spet mal v živo poobjemčkala. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.3.2011 22:05:35   
lana08
Zarja dobro opravi jutri user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.3.2011 22:33:15   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jutrčka....

UZ jutri ob 10ih in če bo vse tipi topi spodaj gremo naprej....user posted image
navijaaaaaam user posted image user posted image user posted image

Uf, kok šele jaz - k pr' norcih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.3.2011 22:49:29   
KT
loremi - ja, pa pišuka Poldi, kok me to pogreje, ti naši vele dohtarji, ampak res no. Saj ne veš, a je za jokat, al za smejat in mislit pozitivno. Ampak ni se za hecat, jest bi kar šla do G in po mizi udarla - ja, saj vem, da je laže govorit kot naredit, ampak ko bo šlo nekaj za res, bodo pa vsi na zadnjih nogah stal in obtožujoče gledal.

Uf, ste že pri rožcah. Komaj čakam, da se v mojo vrtnarijo zapodim in začnem nabirat. Res nimam mere, vsako pomlad celo premoženje tam pustim, potem grem pa enkrat na službeno pot in, ko pridem nazaj vse moje rožce žalostno glavo sklanjajo, ker je bil moj spet tok zaseden, da mu je čist iz glave ušlo, da morajo rože kdaj pa kdaj tudi kaj popit user posted image

mausikaa nimaš kaj okol letat, lepo počivaj in pazi nase

mišmiš ti si pridna, kar tako lepo naprej počivaj. Veš kakšen žur bo potem, ko mali dami prideta na svet user posted image

sonya pa saj ne morem verjet, lepo ceno so postavli user posted image  banda. Ti kar lepo sebe poslušaj in po svojem "obtučku" naredi, ziher bo odlično izpadlo. 

gigi dobro si to naredila, da si "čarunalnik" čez vikend izklopla, jest se moram tudi tega navadit.

Držte se konzervice in nikar preveč delat, nujno je treba tale sonček izrabit, za konec tedna spet dež napovedujejo.

< Sporočilo je popravil KT -- 21.3.2011 22:53:16 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.3.2011 7:19:17   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

KT ja imaš čist prav, ne veš kaj je pravi in kaj ne in kaj se grejo naši dohtarji user posted image .
Bi blo prav it do dr., ampak kaj mi pomaga, če me pa ne posluša, če to za njega sploh niso težave user posted image user posted image .
Danes je zaenkrat ok, ne vem pa, kaj bo prinesel dan.

Mausikaa joj oprosti, sploh nisem šla čez strani in nisem opazila, da imaš za sabo preiskavo user posted image . Počivaj, obvezno! Nič se naprezat, da ne bo še več krvavitev in pazi nase!
Kaj pa je povedala preiskava, kaj so ugotovili dr.? Res se opravičujem, nisem brala za nazaj.

A jej, kakšen jutranji mraz, upam, da moje čebulice preživijo.

Vsem želim lep dan! Pa sončeeek je!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.3.2011 9:01:59   
gigi1
Najprej ena kitajska misel za vse moje pupike:

Goro bo premaknil le tisti, ki je v začetku premikal kamenčke

Zarči močno močno stiskam pestke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi lepo te prosim pojdi že po drugo mnenje. TT je res strokovnjak...vendar po vsem kar se ti je zgodilo jaz vseeno mislim, da to ni kar za spregledati.

Mausika kaj ti piše na odpustnici? Ponavadi napišejo non potest tolk in tolk dni. Če se pa slabo počutiš kar vztrajaj pri svojem dr, da ti podaljša bolniško.

Miši kako ste spale?

Miklič kako si mi?

Nosečke kako ste?

Borke?

Mamice?

Kruce?

Lupčke prav vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.3.2011 9:09:41 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.3.2011 9:21:03   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

jaz sem pa danes tako len...sva včeraj popoldne malo šibala naokoli in iskala sobico za naše user posted image user posted image , no našli smo jo, zdaj bo treba se samo ša vsesti in jo naristati na čurunalnik, da bova videla kako zgleda, potem pa naročiti user posted image

Loremi, jaz ne bom nič govoril čez TomToma, bo ti pa samo rekla, da so vnetja in infekcije krive za prezgodnje porode. Punca, ki so ležalae mano v bolnici, so bile vse po vrsti na antibiotikih, dve sta imeli vnetej zaradi česar jima je predčasno odtekla plodovnica (28t in 26t), ta tretja pa je rodila v 25t zaradi streptokoka B. Pa veš, koliko je še takih primerov. Mene nihče več ne prepriča, da so vnetja in inefekcije zanemrljive.

Zarja, kaj si zrihtala danes user posted image user posted image user posted image

Žižek, me smo slabo spale, sem se zbudila okoli pol štirih, potem pa ne in ne nazaj zaspati, eh še dobro, da sem doma, da lahko dopoldne malo mižim (sicer ponavadi ne). So nam pa danes pripeljali posteljico in jogo, ki smo jo naročili preko neta za eno od user posted image , eno posteljico že imava od mojih nečakov. Pa bo naš popoldne sestavil obe posteljici za pupe. Pa ti?

KT, kako se ti počutiš, takole ko nimaš tikerčka naštimanega sploh ne sledim več, koliko si že user posted image

maussi, kako se kaj počutiš, upam da dobiš čimprej vabilo na razgovor
Lučkec, mi tudi tebi želimo vse naj in srečo v tej user posted image

lana08, kako si ti?

Hermy, kako je bilo na vikendu?

kje ste ostale naše konzerve in konzervansi, Abra, Hope, Fidi, Lana70, Kruce... kaj je sedaj s tisto našo sredo 30.3.  a sploh kdo pride?

Danes smo pa že napolnile:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uf smo važne user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.3.2011 9:22:10   
zarja1
Jutro....
pičim tamalo kazat....user posted image user posted image user posted image  Javim, ko pridirjam nazaj u kancelariju.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.3.2011 9:23:02   
hermy1
Dan,

lubice in lubček!!!

V medvedovi deželi je blo lepo - mrzlo,...in smo vsi ok!

Mausi, res se pocajtaj do konca!

Loremi, strinjam se z Gigi,...pojdi še kam...smo ti že rekle in daj podvizaj se!!

Lana70, to je bla pa res huda reakcija user posted image , si kar mislim, kako ti je user posted image user posted image user posted image !! Men je takoj prišel na misel rek: nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha...počasi bo že sprej...verjetno bo povdarek na počasi. Bodi potrpežljiva in če mu daš vedeti, da razumeš njegova čustva, mu bo lažje,... da ga ne zavračaš zaradi tega. Čeprav res čutim, da ti je težko!!!

Sonya, sej nisem hotla bit pametna,...ampak se mi je zdel, da te bo najemanje drugih drago stalo. Saj boš nekaj že najdla...pa še včeč ti bo, ker bo tvoje...tud tisti včasih mal po svojem okusu naredijo, kar ni nujno tud tvoj.
Aqvica bo zgleda štacune izropala user posted image user posted image user posted image !!!

Kaj sem še falila???
Upam, da sta Roži in fantek dobro user posted image user posted image user posted image ??! In seveda tud vse ostale srečke user posted image !!
Gigi, KT, Hedi, Fidi, Naska, lubčke vsem (posebno "pozabljenim") user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.3.2011 9:31:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mene nihče več ne prepriča, da so vnetja in inefekcije zanemrljive.  Jest tud ne verjamem...men so že ob vnetju mehurja rekli, da bo verjetno šlo naprej!!
Pa bo naš popoldne sestavil obe posteljici za pupe. Pa ti? Tko zgodej...tvoj je pa res priden...mi smo jo postavili teden, preden se je rodila user posted image !!

KT, kako se ti počutiš, takole ko nimaš tikerčka naštimanega sploh ne sledim več, koliko si že user posted image   Men tud manjkauser posted image !

Lučkec, mi tudi tebi želimo vse naj in srečo v tej user posted image   Se podpišem!!

kje ste ostale naše konzerve in konzervansi, Abra, Hope, Fidi, Lana70, Kruce... kaj je sedaj s tisto našo sredo 30.3.  a sploh kdo pride? Jest absolutnouser posted image user posted image user posted image !!!

Danes smo pa že napolnile:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uf smo važne user posted image   Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mal guljufam, pa je hitrejš user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.3.2011 11:24:25   
zarja1
Ijm bek...user posted image
Cist ni, vse ok, jutri še en UZ pred terapijo, ker bi naj še krvavela (se vidi po endometriju). Tak, da dans je Teddy kr happy user posted image .

Grem čitat za nazaj......

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.3.2011 11:27:59   
zarja1
jaz sem pa danes tako len...sva včeraj popoldne malo šibala naokoli in iskala sobico za naše user posted image user posted image , no našli smo jo, zdaj bo treba se samo ša vsesti in jo naristati na čurunalnik, da bova videla kako zgleda, potem pa naročiti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje ste jo našli?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.3.2011 11:37:00   
gigi1

Cist ni, vse ok, jutri še en UZ pred terapijo, ker bi naj še krvavela (se vidi po endometriju). Tak, da dans je Teddy kr happy user posted image .

Žižek vesel k radio user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.3.2011 11:38:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Žižek vesel k radio user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mismis tudi vesel kt radio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.3.2011 11:41:35   
mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje ste jo našli?user posted image

ma vzela bova Alplesovo sobo Planet, sicer brez posteljice in komode, ampak samo previjalno in garderobno omaro, pa še eno ozko omarco s poličkami. Je pa ta sobica ql, ker jim lahko potem, ko bosta starejši dokupujeva elemente

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.3.2011 11:51:21   
gigi1
Miši user posted image  za slabo spanje. A sploh kaj zakinkaš dopoldan?
Lepa sobica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nohte si moram postižt - se fejst zatipkavam user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.3.2011 11:52:21 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.3.2011 11:51:46   
Abra
Hej konzervice, uletavam navijat :)
Zarči tut jaz vesela k radio user posted image
Mišmišu vi ste pa takorekoč iz tahudga ven. JUPI! Čestitke za te krasne tedne user posted image
Loremi je..š tako strokovnost, če vse ignorira. Jaz bi tut šla po drugo mnenje.

Sem samo zadnje poste preletela, ker je gužvaaaaa user posted image user posted image sej bo tut tega 1x konc
Pozdravčke vsem, ziher še kaj pridem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.3.2011 11:56:08   
mismis

Nohte si moram postižt - se fejst zatipkavam user posted image  user posted image

Ne, nič ne spim čez dan, vedno rečem, da bom, pa potem nič iz tega user posted image user posted image  ker ne morem zaspati. Eh bo že

zatipkavam pa se tudi jaz, ampak to bolj zato, ker leže tipkam user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.3.2011 11:56:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mišmišu vi ste pa takorekoč iz tahudga ven. JUPI! Čestitke za te krasne tedne user posted image

hvala, hvala sicer jaz bom bolj mirna, ko bomo v 28. tednu user posted image
kako si ti in naša mala gimnastičarka?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.3.2011 12:02:54   
gigi1

Jaz tudi, ampak se mi je zjutraj, ko sem se spomnila kateri dan je kar spodobna skala odvalila od srca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.3.2011 12:03:48   
hedviga

Ma kakšni iks in dvajseti teden... Do 34 minimum, itak boš še dlje user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.3.2011 12:04:18   
gigi1

Ne, nič ne spim čez dan, vedno rečem, da bom, pa potem nič iz tega user posted image user posted image  ker ne morem zaspati. Eh bo že

zatipkavam pa se tudi jaz, ampak to bolj zato, ker leže tipkam user posted image

Pri meni je problem hitrost user posted image , če se najde še kakšen moteč element (beri mm ali 2 predolgi nohti) pa sploh user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.3.2011 12:04:48   
hedviga

mismis tudi vesel kt radio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hedi pa kot DVd predvajalnik user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
22.3.2011 12:06:38   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ma kakšni iks in dvajseti teden... Do 34 minimum, itak boš še dlje user posted image user posted image

Hedi se podpišem, priznam pa, da mi je vsak teden nova zmaga user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?