roary
|
Hi! timnala, objem zate... Res ne vem, kaj naj rečem.... Drži se, bodi močna kolikor si lahko v teh trenutkih Mi pa je res všeč tvoj način razmišljanja....Med vgustovkami pa je zdaj bilo že res toliko slabega, da je groza... lily86, si ne predstavljam, da bi zdajle imela še enoletnika doma, tako da si dobra Taki mali te verjetno še vedno fizično zahteva celo... taša83, super, da je vse bp, samo to šteje... Pa še en med avgustovkami PA tudi vsem ostali za uspešno opravljene preglede.... KIRA1, zakaj se ti zdi, da ti G nekaj prikriva?? Če ti reče, da je vse ok?? jagoda1, jaz sem se sicer do zdaj zredila nekih 4 kg, kolikor pa vidim in slišim od drugih punc, so res razlike med pridobljenimi kg v nosečnosti - npr. v službi imamo primere "rejenja" od 12 pa vse do 40 kg.... Ok, to zadnje je res ekstrem, ampak ena sodelavka se je dejansko toliko zredila. Večina pa nekje od 16-20 kg... Drugače pa glede železa jaz ne jemljem v bsitvu nobenih dodatkov; no, pijem Elevit, pa normalna prehrana, drugega pa ne. In kri je ok.... TLF, jaz imam rok 28. 8., pa ne čutim otročka dolgo... Pa še to so res mehurčki, nič konkretnega. Ne skrbi po nepotrebnem, če se le da.... Izkoristite sonček, baje bo v nedeljo snežilo
|