Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 16:18:32
|
|
|
|
tisa116
|
NIČ se bat!!!!! To je to.....verjemi.... Jaz pa danes delala test ker konec meseca štartam s dolgim postopkom IVF....če bi slučajno ratalo naravno.Res nismo prej kaj dosti probavali...ampakn danes je test negativen . pa tudi še ni....tako da čakam.... in pa pairje s konzilija...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 18:05:12
|
|
|
|
Medea10
|
Saj jaz vrjamem temu testu in sem prepričana da raste detece v meni ampak veš, ko te "oplazi" nek dvom... In zdaj nonstop razmišljam o tem "kaj pa če".. Saj bo ok, ko ponovim test. tisa mogoče ti pa še pokaže . Če ne pa držim pesti, da IVF uspe v prvo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 18:34:47
|
|
|
|
alfi
|
Nisem te hotla prestrašit oprosti, ampak samo moje izkušnje sem ti zaupala, jaz verjamem da je tvoja resnična, jaz sem takrat delala več kot 10 dni prekmalu,ker mi je tud potem zamujala . Nič bat ,če je je .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 19:39:45
|
|
|
|
Medea10
|
Saj vem da nisi hotla alfi Vem, da se lahko marsikaj zgodi, da nič ni nemogoče sam bolj kot se bom sekirala bolj bo škodilo . Če se pa mora zgodit da so lažno pozitivne pa jaz ne morem vplivat. Sam srečna sem da sem jih ugledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 21:20:24
|
|
|
|
vesper
|
medea10 nič se sekirat, kr lepo uživaj kot še tukaj vprašam: A lahko pridem na vaš majski seznam, kljub temu da grem ta mesec v prvi postopek IUI?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 10.4.2011 22:00:38
|
|
|
|
Medea10
|
Ja, če v maju pričakuješ .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 11.4.2011 0:24:37
|
|
|
|
tisa116
|
Hvala Medea....lepo in lahko !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 11.4.2011 10:03:43
|
|
|
|
kejt2
|
No jest se pa vpišem pod 11.5.2011.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 11.4.2011 15:48:23
|
|
|
|
krisv
|
Jaz sem bila danes na pregledu po LSC in HSC. V glavnem, iz ambulante prišla ven vsa obupana. G me je še naročil na HSG naslednji mesec. Rekel je, da glede na diagnozo bi bilo najbolje iti kr na OBMP, da ne zapravljamo časa. Seveda, v avtu v jok... Ampak zdaj sem se že malo pomirila in sprijaznila s situacijo. Če je že številnim drugim uspelo, bo tudi nama... Kljub vsemu, naslednje ne pričakujem 1.5., to bo 1. krog po LSC in HSC. Upam na čudež .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 11.4.2011 16:47:48
|
|
|
|
vesper
|
hvala punce, sem videla da ste me že dodale na majski seznam predvideni datum pa še sporočim, ko bom kaj več izvedela v bolnici
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 11.4.2011 16:57:25
|
|
|
|
vesper
|
krisv saj vem da ti je težko, ampak poglej s te plati. Hvala bogu, da nam lahko pomagajo, hvala bogu za OBMP. Veš koliko otrok je tako prijokalo na svet in koliko jih še bo Kaj pa če ne bi imeli te možnosti in bi se mogli sprijaznit z dejstvom da sploh ne bi postali starši... Tvoj G je po mojem mnenju super, da je rekel da nič čakat in boljše kar preit v postopek. Veš koliko punc bi dalo vse za to, da bi se premikalo tako hitro. Nekatere smo in nekatere še čakajo na to leta in leta. Pa saj ni važno kako je malček spočet, naravno ali v postopku, pomembno je, da zdrav prijoka nasvet in lahko po tolkem trudu končno primež v roke svojo štručko. Kar pogumno naprej in želim ti, da čimprej ugledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 7:46:46
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper krisv saj vem da ti je težko, ampak poglej s te plati. Hvala bogu, da nam lahko pomagajo, hvala bogu za OBMP. Veš koliko otrok je tako prijokalo na svet in koliko jih še bo Kaj pa če ne bi imeli te možnosti in bi se mogli sprijaznit z dejstvom da sploh ne bi postali starši... Tvoj G je po mojem mnenju super, da je rekel da nič čakat in boljše kar preit v postopek. Veš koliko punc bi dalo vse za to, da bi se premikalo tako hitro. Nekatere smo in nekatere še čakajo na to leta in leta. Pa saj ni važno kako je malček spočet, naravno ali v postopku, pomembno je, da zdrav prijoka nasvet in lahko po tolkem trudu končno primež v roke svojo štručko. Kar pogumno naprej in želim ti, da čimprej ugledaš To si pa tak lepo napisala se podpišem pod tvoj post
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 8:13:21
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: vesper krisv saj vem da ti je težko, ampak poglej s te plati. Hvala bogu, da nam lahko pomagajo, hvala bogu za OBMP. Veš koliko otrok je tako prijokalo na svet in koliko jih še bo Kaj pa če ne bi imeli te možnosti in bi se mogli sprijaznit z dejstvom da sploh ne bi postali starši... Tvoj G je po mojem mnenju super, da je rekel da nič čakat in boljše kar preit v postopek. Veš koliko punc bi dalo vse za to, da bi se premikalo tako hitro. Nekatere smo in nekatere še čakajo na to leta in leta. Pa saj ni važno kako je malček spočet, naravno ali v postopku, pomembno je, da zdrav prijoka nasvet in lahko po tolkem trudu končno primež v roke svojo štručko. Kar pogumno naprej in želim ti, da čimprej ugledaš To si pa tak lepo napisala se podpišem pod tvoj post Jaz tudi.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 11:21:39
|
|
|
|
LoonaLu
|
Zdravo punce. Bi med vas sprejele še mene? Jaz pričakujem okoli 2.5.2011. To bo najin 15. krog in upava, da jih ne bo več veliko pred nama. Vedno sem si želela biti mlada mamica. Govorila sem si, da ob prvem otročičku ne bom starejša od svoje mami, ki je imela sestro pri 22. letih. Se mi je zdelo takoooo pozno. Letos sem jih dopolnila že 23, mamica pa še vedno nisem. Nikoli si nisem mislila, da bom na svojega dolgo željenega dojenčka čakala tako dolgo časa. Ampak tako pač je. Življenje je tako in življenje teče dalje. Vsaj upanje nama je še ostalo - to je pa tudi nekaj, ne? Vse vas lepo pozdravljam in upam, da se bomo močno začvekale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 11:35:17
|
|
|
|
Katte
|
Halo, LoonaLu. Seveda te sprejmemo. No, jaz sem sicer zaenkrat tu samo kot navijačica, upam, da mi uspe že aprila, ampak mislim, da se tudi majčice strinjajo z mano . Držim pesti, da bo 2.5. .
< Sporočilo je popravil Katte -- 12.4.2011 11:38:43 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 11:56:13
|
|
|
|
Medea10
|
alfi pri tebi je že kaj novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 13:40:50
|
|
|
|
krisv
|
vesper se strinjam z vsem kar si napisala in sem tudi sama zelo vesela, da je G povedal direkt, pri čem sem, in kaj bi bilo najbolje za naredit. Ampak včeraj sem bila tako žalostna zaradi tega, ker sem po operaciji pričakovala same pozitivne novice, v smislu zdaj pa je vse o.k., in nisem bila pripravljena na to. Sem pa srečna, da se je vse skupaj z operacijo končalo kakor se je, saj bi bilo lahko kmalu prepozno, in zdaj sem srečna, saj imam sploh možnosti priti do svojega . Tako da z dragim še naprej uživava v , upava, da se bo kaj prijelo, in naslednji mesec nadaljujemo z HSG-jem. Pozitivno naprej, tako da Katte, prosim, da me daš na seznam pod 1.5. in napišeš 1. krog . Nov začetek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 14:23:29
|
|
|
|
alfi
|
Medea10 oj ja novo je to da se mi je danes bazalna temperatura malo povišala upam da je to kak znak, jo pa ne pričakujem do sobote.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 15:20:27
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem pa mislila da bom kar sama na seznamčku. Pa bom imela družbe. Že kar nekaj nas čaka na maj Upam, da nam bo ta lep pomladni mesec prinesel čim več roza barve Pa hvala vsem za navijanje twetka nisem dobila ne maila ne zs-ja Moja M je šla. Tako da greva počasi z na nov lov za . Počasi res upam da bo uspelo.... Kako ste ve punce? Jaz uživam v sončku in prebujajoči se naravi
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 16:33:09
|
|
|
|
Medea10
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfi Medea10 oj ja novo je to da se mi je danes bazalna temperatura malo povišala upam da je to kak znak, jo pa ne pričakujem do sobote. mogoče pa bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 17:36:29
|
|
|
|
alfi
|
ja upanje ostane zadnje , bi bila zelo vesela te
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2011 12.4.2011 18:28:07
|
|
|
|
spelca82
|
Še mene vpišete? 10.5. bo pa to drugi krog po operaciji LPSC in HSC.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.