taša83
|
hojla, evo naju iz 3D, dr.Lukman...situacija je taka - pregled traja ok. 20 - 25 min., potrudi se ful, da ti lepe slikice nardi...cena 70€. To je biznis:) Je pa lep spomin. Vse ti zraven razlaga, kje je kaj, sploh pa lulek:), pol pa še ti na ključek posname vse. Pri nama je dans ležal v lepi legi in je bil ful vesel, da ga je tako lepo dobil, ravno od spredaj. Ja, midva sva se včeraj zmenla, kako se mora postavit, hehe... Drugače je pa vse ok in to je najbolj važno. Je rekel, da ga ne skrbi najin fantek. Tudi zjutraj na rednem pregledu je bilo vse bp, miško ima 630 g. Sem 24,5 teden. STRIJE- jaz se mažem že od začetka z mandljevim oljem in kremo in je zaenkrat bp. Materinska šola- midva že pičiva takoj po praznikih v UKC. Dojke - rastejo :), ampak tekočine še ni. Še je čas... Rh faktor - tudi jaz sem negativna. Po praznikih imam ICT, teden pozneje pa injekcijo. Kg - ne bi raje komentirala, ker se mi lepo nabirajo...Počutim pa se enkratno, jem vse, gibam se tud vsak dan, tako da, kdo bi se sekiral Bodo šli že dol... Križ - me začne malo bolet, ko sem dolgo na nogah, drgač super. No , to bo to, uživajte!
|