Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

bova pa ločila stanovanji, spodaj sedaj namreč živi moja tašča, tako da imava skupaj kuhinjo in čeprav se razumeva, komaj čakam, da bom imela svojo kuhinjo in ne bom imela več tistega neprijetnega občutka, ko se bom spravila kaj skuhati
, z otročkom je vse ok, krvavim iz polipa in bom verjetno še celo nosečnost, občasno
. Polipa ne upajo odstranit, ker ne vejo iz kej izhaja, če bi ga bi s to po vsej verjetnosti privedlo so infekcije in splava. Tako, da ga bodo pustili. Imam pa vseeno riziko, zaradi polipa, ki štrli iz MV v nožnico lahko vseeno pride do vnetja in splava ali prezgodnjega poroda
naj bi prišel na svet 12.11. je pa to moja prva
, stara bom 30 let. Sem iz Savinjske. 10.05 in NS in če bo vse ok, ne bom več anonimna
Jutri spet po starem. Še en posel sem dobila, ki bi ga rada še v tem tednu končala, tako da bom morala bit pridna na vseh področjih. Moja stalnica sta itak kuhanje za celo familijo, ker sem pač doma in sprehod + klepet z eno vozičkarico. Pa še vreme naj bi se samo še izboljševalo.
. Sem pa čez dan popolnoma pozitivna in nasmejana.
. V glavnem začaran krog. Zredila sem se eno slabo kilo. Pozna se mi pa še nič, ker sem itak bolj baročno izpopolnjena
Moj trebuh je država zase.
.....saj ne,da bi si želela spremembo, samo prepričana sem da se je na nuhalni zmotla.....drugače pa samo da je zdravo