Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
super za odlične rezultate ns.
.
.
1 - 6 let, PP 4.4., NP (NS) 10.5., sem pa iz Prlekije!!! Lep pozdrav
melona in ostale ljubljančake..na dan s predlogi...
se kar hitro naveliča in potem sitnari. Tako, da bi potem bla tole imenitna rešitev. To so verjetno univerzalne zadeve, ne? Si mislm, da paše na vsak voz, al kako?
A, ja..pa kje bi se pa to lahko kuplo?
Kavšek je too much preveč hladen. Ko sem mu takrat omenila, da načrtujemo družino in sem se hotla mal okol tega pogovarjat, mi je hitro dal vedet, da to zanj ni nobena znanost in da ne komplicira okoli tega...
Malo zmeden ampak zelo prisrčen stric...
No, morda se pa kdaj srečava. Imam pregled ravno v torek 17. Ti ga maš pa jutri...no, se ravno križava. Mogoče pa kdaj rata še do konca nos.
) in verjamem, da bo vse kot je treba do konca.
smo pozitivni in se pridružujem ponosnim novemberskim mamicam 2011.Določen rok imam 28.11 vendar se lahko naredi da bom tudi decemberka 2011.lep pozdrav vsem bodočim ponosnim mamicam
. UZ delajo baje kar pogosto, več kot trikrat, čeprav ne na vsakem pregledu, razen v primeru prejšnjih zapletov ali česa podobnega.