a.afrodita
|
Pozdravljene punce, Tudi mene je skoraj kap kot tebe buši1980, tudi jaz sem v petek zakrvavela. Sicer sem mela krvave iozcedke žen prej, že od začetka, toda v petek me je še tiščalo navzdol, špikalo po trebuhu, še krče sem mela, pa ne vem a od prebave al?... No jaz sem tudi šla na urgenco in našli so mi polip na MV , z otročkom je vse ok, krvavim iz polipa in bom verjetno še celo nosečnost, občasno . Polipa ne upajo odstranit, ker ne vejo iz kej izhaja, če bi ga bi s to po vsej verjetnosti privedlo so infekcije in splava. Tako, da ga bodo pustili. Imam pa vseeno riziko, zaradi polipa, ki štrli iz MV v nožnico lahko vseeno pride do vnetja in splava ali prezgodnjega poroda , že 2 dni iščem in berem po forumih in zaenkrat še nisem zasledila hujših težav, so vse rodile normalno, upam, da bom tudi jaz. Samo strah pa ostaja! Buši80 razumem te popolnoma,tudi mene je popolnoma vrglo, ko nekdo omeni kupovanje za dojenčka ali karkol me kr stisne. Toda veš kaj, ne smeva razmišljat negativno. Popolnoma vse bo ok in novembra bova imele polne roke dela , drćim pesti za najun in tudi za ostale, da nam nosečnost čimlepše in zdravo mine!!!