nalia
|
Dober dan! ČEŠNJE! njaaaaamiiiiii,je mož šel v trgovino,ga bom kr poklicala naj mi nabavi ,jooj kake lušte sem dobila . Moram priznati,da se slabosti pri meni malo umirjajo,jem na vsake 3 ure,seveda temu primerne so tudi kile potem ,trebušček se mi vidi že iz aviona ,res nisem pričakovala,da se bo tko kmalu poznalo ,pa prav čutim po koži trebuha kako se mi razteguje,ker me koža pika,bom morala začet mazati s kako kremo. S čem ve mažete trebuščke? Špikanje in bolečine,jih čutim konstantno,tudi ponoči ko spim,ko se hočem obrniti iz ene strani na drugo stran me kr konkretno zaboli spodaj,ampak isto je bilo tudi v prvi nosečnosti. Spanje na trebuhu je še aktualno,drugače ne morem zaspati,zaenkrat me še ne moti toliko trebuh. Cunje-bo treba it v šoping,zeeelo malo še spravim nase,so pa nosečniške stvari zelo drage. A imaste kak predlog kam it v šoping da je poceni? Sem tud jaz že malo čekirala po h&m-mu noro drago se mi zdi Aja pozabila sem povedati,da jaz sem materinsko dobila koj na prvem pregledu že. Punce moje preživite lep vikend,počivajte,pa se tipkamo!
|