Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
za čim manj kozic. in super za prijateljico.
. Ob pol 4 sva se podojili, pol pa ni in ni želela nazaj zaspati. Ko sem jo dala v posteljo je bil itak vik in krik, v naročju pa je raje opazovala najine sence, kako se premikajo in si zraven veselo pela
. okoli 5 nam je ratalo zaspat nazaj in malo po 6. uri smo bili spet pokonci, pripravljeni na nove dogodivščine in podvige
. Sem pa zelo vesela, da vztrajam pri tem, da je najina postelja za
tabu (razen dojenja in jutranjega crklanja) in upam, da zdržim do konca!
.
Moram malo po forumih pobrskat.
, pa še vedno najdem nove in nove.... Kar doboro prenaša, čeprav je malo bolj tečen in ponoči slabo spi. Saj ga razumem......
se ti pa zasmili malo bitjece, ki tako sveto gleda starejšega brata, vedno se mu nasmeji, če je še tako bogi. je Vitan prav revček, za vikend je tako jokal ponoči, da sva ga že h dežurnemu mislila peljat. ampak je samo prehlad. upam da se sčisti, ker večjemu je šlo na uho in je dobil ab. maj je mi pa že en teden notri sam notri