Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Noge so mi začele otekat nenormalno, tako da se že z big foot-om lahko primerjam, potem pa zraven še roke, pa vse kar zraven paše.
je včeraj postavil posteljico, sem mu v sredo povedala da imamo še max 4 tedne, mi pa samo še teži, tole mormo pripravit, pa tole
mal je na trnih. Sva obadva menila da imava še dovolj časa, no zdaj smo pa že na treh tednih to go. 
Že več kot 2 meseca ležim v porodnišnici z diagnozo placenta previa. Krvavitve so bile grozne. Dobivala transfuzijo. Psihično sem uničena. Danes smo v 25 tednu in se borimo iz dneva v dan. Mala dva se ne data in pridno rasteta. Trenutno, so se krvavitve ustavilein upamo na najbolje. Moram pa pohvalit osebje v porodnišnici kako se borijo z nami vred in nam stojijo ob strani. Lahko bi pisala cel dan kaj sem že tukaj preživela, pa bom to enkrat drugič.
, verjamem da ni luštno ležati v P, ampak za naše
sem vas prišla le malo pozdravit in bodrit.
; 0
bolje, da sem čim dlje
za srečo. Drži se!
Če boš lahko, oglasi se kaj tukaj na forum, dobila boš veliko podpore. Nana, drži se, mi smo s tabo.
, to me najbolj matra, sj ko se enkrat naštimam potem spim. Pozna se mi tudi če sem dopoldan preveč aktivna me kar začne križu špikat pa kaj pa vem kaj še vse.