trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela ojej, pismo tvojo seko pa meče Tvoja mami pa je res bogica, kaj vse mora skoz dajat na ful... mama pa je predobra in se ji zdaj to grdo maščuje... in zdaj si je ona zrihtala neko terapevtko, ker je rekla, da se ji bo drugače od vsega skupaj zmešalo... pa cel čas se krivi za to sekino ravnanje... in ji jaz skoz pravim, da ona ni nič kriva, sploh ker sem jaz dokaj normalna izpadla no šalo na stran... pa po drugi strani bi rada seko malo zraven na kakšen pogovr zvabila... zdaj sem se spomnila.... na tak način je mama mojega ata od alkohola odvadila zdaj je smešno, ampak takrat sigurno ni bilo... enkrat je prišel spet pijan domov in bil glasen, pa je spakirala mene in seko, naju odpeljala k teti, ona pa, ki nikoli v življenju ni pila, zavila v atanovo najljubšo gostilno in se ga vlila... ampak se ga je vlila tako, da ji je potem fiilm počil in je celo gostilno razbila pa to moja mama, ki ima 1,60 m in 50 kg no, za posledico je to imelo, da so njo odpeljali na Pohorje na zdravljenje, atana pa je potem s sabo potegnila... midve pa sva bili tisti mesec dni, kolikor je bila gor z njim, pri teti... jaz sem imela ene 10 let... saj je rekla, da to glih ni bil njen namen, ker ni vedela, da se ji bo od alkohola tako zmešalo, ampak je potem izkoristila situacijo....
|